19.3.2015

My Picks From The MAC Toledo Collection (+About Spring Make-Up Competition!)

Hi babes,
in finnish

Oon myöhässä tän kaa i know! Mutta ne ketkä näitä janosivat ovat ne varmasti jo hakeneet, joten nyt mun tarkoituksenani on vaan kertoa yleinen mielipiteeni kokoelmasta ja tuotteista jotka valitsin! :-) Tuhkimo- kokoelma ei ollut mun juttuni joten siitä en oo ostanut mitään. Toledoista (pariskunta) en tiennyt mitään, enkä tiedä edelleenkään joten heistä en voi kauheasti kertoa. Jonkin sortin taiteilijoita, that's all I know. Pakkauksista mulla on ristiriitaisia ajatuksia. On IHANAA että ne ovat VALKOISIA. Siitä tykkään tosi paljon! Materiaalikin on hauskaa, vähän sellaista kumimaista, mutta itse printti on mun mielestä jotenkin halvahkon oloinen? En tiedä miksi! Toledo -kokoelma iski muhun yllättävän lujaa ihanien väriensä takia. Kokoelmassa oli ombre poskipunia, kolme luomiväripalettia, huulipunia, linereitä, ripsareita ja vaikka mitä muuta! Oli vissiin sivellinkin ja meikkipussi ja tämmöistä? En oo ihan varma kun ne eivät silleen olleet mun kiinnostuksen kohteinani. Halusin niin paljon kaikkea, että ostettiin sitten äitin kanssa "yhteisiksi" näitä myös. Esittelen äidin tykönä olevat jutut erikseen jos teitä kiinnostavat ne? Mm. Violetwink -paletti ja neon lime eyeliner. :-) Sain nämä äidiltä niinkun "etukäteis lahjana" ku on synttärit tulossa joten kiitos äiti.
TADAA! Valitsin Bellgreens -paletin, Ripe Peach poskipunan ja sen lisäksi ihan perusvalikoimasta Sushi Kiss huulipunan ja uuden "puuterin".

Funny story: huomasin vasta kuvien oton jälkeen että toi mun "puuterini" ei ole puuteri vaan meikkivoide. :-D Kävin sen jo vaihtamassa, mutta näissä kuvissa nyt koreilee tämä meikkivoide. Ostin nyt sitten vaaleimman ja näytän haamulta, mutta videolla toimii paremmin. Livenä oon kuitenkin ihan kummitus. (Josta puheenollen täytyy pikkuhiljaa alkaa miettiä itseruskettavia kesäksi!)

 Tässä paletissa oli niin monta ihanaa sävyä, että tämä oli vaan pakko saada. Fresh Blade, Gorgeous Gold, Savant ja Sushi Green. Varsinkin Sushi Green! Tummanvihreä kultaisilla glittereillä! OI KYLLÄ. Kuvat eivät välitä sen ihanuutta ollenkaan.


Näillä sävyillä saa ihanan arkimeikin, värikkään kesämeikin ja tumman smoky eyen! Näen jo todella monta erilaista lookia jotka voin toteuttaa tällä paletilla. (Samat ideat siihen violetwink palettiin myös! En malta odottaa että pääsen lainaamaan äidiltä sitä!)

 

Ei varmaan tarvitse perustella että miksi halusin tämän poskipunan? Näin joskus youtubessa vanhan swatchi videon MACin aiemmasta kokoelmasta jossa oli näitä ombre poskipunia (about 6 vuotta sitten?), ja rakastuin. Päätin, että jos koskaan ikinä näen missään millään merkillä näitä, ostan!  Ripe Peach on mun ihan ehdoton lemppari poskipuna ikinä. Swatchasin teille punan molemmat "päät" jotta näette minkälaisia sävyjä siitä saa kasvoille, sekä sitten tuon isomman swatchin jossa ne ovat yhdistettynä (jollaisena sitä käytän). Moni valitteli ettei tästä tule pigmenttiä, mutta mun mielestäni tää on just täydellinen kun ei tarvitse pelätä "poskipuna övereitä"!


Sushi Kiss on ihana kirkas "neon-oranssi". Samalla myös tosi pehmeä ja persikkainen huulilla. Tämä ja VG Mileyn huulipunat on ihan rakkautta! T. Ex-Nudepunien nimeen vannovaSitten vielä pari näytettä joihin myös tykästyin. Ripsiväri erottelee ripsistä todella kauniit, ja primeri tuntuu hyvältä iholla. Tulen todennäköisesti kokeilemaan MACin ripsivärejä, ja kesällä uskon perehtyväni tuohon kasvomeikki primeriinkin enemmän. :-)

En ostanut huulipunia tästä kokoelmasta, koska mikään ei varsinaisesti "iskenyt". Barbecue -puna oli mulle ihan nappi, mutta mä en vaan osaa käyttää punaista huulipunaa! Ja koska kokoelman viidestä punasta kolme oli punaisia ja kaksi nudeja (tumma ja vaalea) en sitten ostanut mitään. 

Ostitteko te jotain tästä kokoelmasta? :-) Mitä mieltä te olette niiden ulkoasusta?


Sitten vielä pari sanaa Kevätmeikki -kilpailusta! Kilpailutyöt on nyt julkaistu blogin facebook sivuilla, ja suosikkiaan/suosikkejaan saa äänestää maanantaihin (23.3) saakka! Eli maanantaina saa vielä äänestää. Tiistaina 24.3 selviää sitten voittaja! Niin, ja mun synttärit on muuten silloin myös hihii jee. :-3

Tällä viikolla vielä juttua mm. uusista hiuksista & pidennyksistä, sekä todennäköisesti vähän laihispäivitystä, joten stay tuned! x


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥