21.3.2015

New Hair Part 1/3 ♡ Chloe's Clip-On Hair Extensions

Hello,
in finnish

Kerroinkin jo, että oon alkanut himoitsemaan vaaleampia hiuksia näin parin vuoden tumman kauden jälkeen! Mulla ehti 6kk olemaan vaaleanruskea tukka, mutta kyllästyin ja päätin että on aika alkaa vaalentamaan omaa tukkaa kesää varten! Kerron tarkemmin hiustenhoidosta ja vaalennuksista/värjäyksistä seuraavissa osissa 2/3 ja 3/3. Aloitetaan kuitenkin uusista pidennyksistä jotka sain Chloesilta (www.chloes.fi). Vaikka sain pidennykset sponsoroituna, kerron rehellisen mielipiteeni tuotteesta kuten aina. Minulle ei makseta postauksen kirjoittamisesta eikä tämä teksti sisällä piilolinkkejä. :-)


Ensimmäinen asia johon kiinnitin huomiota, oli pidennyksien klipsit: halusin kokeilla ovatko ne tukevat ja hyvin ommeltu kiinni pidennyksiin. Klipsuttelin niitä ensin hetken kiinni ja auki, ja laitoin ne sitten omien hiusteni sekaan ja nykäisin niitä muutaman kerran. Klipsit pitivät, ja pysyivät hyvin paikallaan. Joidenkin yritysten klipsit on ommeltu tosi hennosti kiinni pidennyksiin ja ne löystyvät jo ensimmäisessä pesussa ihan kummallisiksi, mutta nämä toimivat kuten pitikin. Siitä plussaa! (Vaikka eihän se nyt suuri työ ole niitä ommella takaisin, sitä kuitenkin haluaa laatua rahoilleen, right?) Hiusosioita setissä on kahdeksan, kipsejä 19.


Seuraavaksi tsekkasin hiusten latvat. Huomasin samalla että hius on karheampaa kuin pidennyksissä yleensä, mikä mun mielestäni on tosi kiva juttu! Mulla on oma hius luonnostaan TODELLA karheaa, ja nyt vaalennusten jälkeen täytyy lutrata öljyillä että saan hiukset edes jotenkin siliämään. Sen takia olin positiivisesti yllättynyt siitä miten hyvältä tämä hius tuntui ja miten se blendautui mun omiin hiuksiini. Usein pidennykset ovat saapuessaan epäluonnollisen kiiltävät ja liukkaat, ja ne erottuvat omien hiusten seasta liiaksi (ja sitten kun ne pesee, ne venyvät, katkeilevat ja takkuuntuvat) mutta nämä eivät. Korostan nyt vielä sitä että tämä pidennyshius ei ole mitään "hevosen" hius -karheaa, vaan sellaista millainen oikea hius on vaalennuksen jälkeen. Pidennyksissä on myös huomattavasti enemmän hiusta (140g) kuin muissa omistamissani pidennyksissä. Voisin verrata Lushin hiustenpidennyksiin, mutta niissä oli ilmeisesti seassa myös feikkihiusta, näissä taas ei ole.Mun pidennykseni ovat sävyssä "klassikonvaaleat #60".Värivaihtoehtoja Chloe'silla on paljon: yksiväristä sekä raidoitettua hiusta mustasta vaaleaan. Pidennyksissä ei ole pituus vaihtoehtoja. Sivuilla kuitenkin sanotaan, että pidennykset ovat yli 50cm pitkät (50-52cm). Uteliaisuuttani mittasin ne, ja sain pituudeksi n. 56cm. :-) Eli on ne ainakin pitkät! Hinta? 99€, eli edullisimmat markkinoilla!


Pidennykset saapuivat kompaktissa säilytysrasiassa, mikä oli kanssa plussaa! (Säilytän mun muita pidennyksiäni korissa...) Hiukset näyttävät kuvassa vähän pörröisiltä kun tungin ne vaan äkkiä takaisin tuohon boksiin, eivät siis näyttäneet tuolta tullessaan. :-)Tässä vielä kuvaa rasiasta ilman pidennyksiä. Tuo reikäsysteemi irtoaa tuolta, joten sen voi ottaa vaikka kokonaan poiskin jos haluaa.

Pidennysten seassa oli muutamia langanpätkiä, mutta ne sai helposti napsaistua pois. Seuraava koetus näille onkin sitten niiden sävytys/värjäys mun hiuksiini mätsääviksi! Saatan myös pätkäistä näitä aavistuksen lyhyemmäksi, koska haluan nyt kesäksi sellaiset hieman rintojen alapuolelle loppuvat hiukset! Siitä kuitenkin lisää myöhemmin. ;-3 Kesätukka täältä tullaan!


Kiitos ihanista pidennyksistä Chloe's!


2 kommenttia:

  1. Heippa! Mä alotin itse kans ton vaalennushässäkän just eilen kesäks, ihanan näköset pkdennykset! Odotan että pian näkis kuvaa noista sun päässäs! Hyvää kevättä koko teidän perheelle ♡

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥