2.3.2015

I Like Big Butts. And Cake.

Hello,
in finnish only

Kevät. On. Vaikeaa. Aikaa. Kaiken suhteen! Aikanaan masennus syveni keväisin, nykyään painonhallinta (ja kaikki muukin lol) hajoaa käsiin. Joten ennenkuin edes aloitan tämän postauksen, tsemppiä kaikille mistä ikinä stressaattekaan/käytte läpi juuri nyt! :-) Tentit, kirjoitukset, pitkät päivät... Tai vaikka masennus tai painonhallinta. Ihmissuhteet. Tai teidän pyllynne.

Mulla nyt ei oikeastaan ole mitään mistä valittaa. Mulla menee ihan hyvin. Jotain ongelmia lähinnä vaan syömisissä, liikunnan määrässä ja tommosessa. Nothing serious. Kaikesta huolimatta oon vähän jopa laihtunut ihme kyllä! Oon testaillut erilaisia kalorimääriä ja lisäillyt/vähentänyt liikunnan määrää. Totesin että se millä aloitin on se millä jatkankin. Heti kun nostin kcal määriä heti pysähtyi painon tippuminen. Oon huomannut että parhaiten mulla lähtee paino kun mulla on viikossa yks päivä millon syön pari sataa kcal enemmän kuin muulloin.

Tässä kuussa on muutenkin tosi paljon juhlittavaa! Ja mä tyhmä lupasin olla karkkilakossa. NOT GONNA HAPPEN. On Gabrielin synttärit (tänään), Dansku on 6kk, mä täytän 20. Sitten on meidän hääpäivä jota ajateltiin viettää kanssa kohtuu pienin menoin. Munkin synttäreitä juhlistetaan kotona, mutta sen lisäksi lähden kuluttamaan rahaa kauppoihin senkin edestä! Niin, ja iskän synttärit ja Gabbyn nimpparit ja mitä kaikkea. :-D

Mulla on nyt kauhee ulkonäkökriisi. Oon toooosi iloinen että mahdun taas kokoa pienempiin vaatteisiin = pystyn pikkuhiljaa aloittelemaan mun tyylini luomisen. Ongelmana se, että haluan/aijon vielä pienentyä tästä, joten en sitten kuitenkaan viitsisi kauheasti ostella mitään ennen kesää. :-D Mä ja mun ongelmat. Tukka on kanssa toinen juttu ja sen vaalentaminen (jonka jo aloitinkin ja tällä hetkellä kirjoittelen super glamourilla pissankeltaisella tukalla). Leikkasinkin mun tukan! Niskasta lyhyeksi. Tai sillain puoleen niskaan. Sillai että mulla on nyt tasapitkä polkka. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin.


Tämä toimikoon "before" kuvana. 
Tämä kuva. Salla sai mun perseen näyttämään jostain syystä ihan joltain bodaripepulta (ei siis huono juttu). Mulla on kauhee peppukriisikin päällä. Mun lantioni on edelleen palautumassa synnytyksestä ja mm. sen takia mun takalistoni on ihan epämääräinen. Mulla on kovat suunnitelmat sen kuntoutukseen. XD Oon tottunut siihen että ainut kiva kohta mun koko kropassa on pylly, ja nyt se ei enää ole. Kriisi. 

VERTAILUNA. Tässä muhkea peppuni vuodelta 2013. I rest my case.
Niin. Pointtini on varmaankin selvä. Missä on pyllyni? No sitä mietin minäkin. Toimikoon tuo lyllerö kuva inspiraationa, vaikka ei mikään timmi olekaan. Silti parempi kuin nykyinen. Kesäkuntoon 2015!
8 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä postaus!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva lun kerrot tästä sun projektista! :)

  VastaaPoista
 3. Ei toi miltää bodaripepulta näytä :'D

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihana pyly!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä sun pylly & reidet näyttää nyt täydelliseltä! :D 5/5
  tos vanhemmassa kuvassa sun reidet on huomattavasti muhkeemmat...nii ees erota mitään peppua..pelkkää reittä :-D

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥