6.10.2013

♡ New Lashes & Follow Me

Moooikkamoi pupuset! Kävin eilen paikallisessa kempparissa (Merisa) laitattamassa ripset! Oli hassua kun menin sinne ja kun oltiin hetken jutskailtu mun ripsientekijän kanssa, tajuttiin että ollaan nähty aiemmin baarissa ja vietetty siellä porukalla iltaa & meillä on paljon yhteisiä tuttuja. XD Vitsit että maailma on pieni! Mutta ainakin meillä riitti juttua kun tuo ripsien laitto ei oo mitään maailman nopeinta puuhaa! Kiitos Erikka ihanista ripsistä!!!

Hi hunnieees how are y'all doing? You know what! I went a got my first ever eyelash extensions today! It was sooo funny bcuz the girl who did them for me was actually a cousin of one of my friends and we realized that we had been clubbing couple of months ago in the same group! What a small world! At least we had a looot of things to talk about! :-) Thank You Erikka for these beautiful lashes!!!   



Likey Likey?

Oon tehnyt viimeksi tällaisen koosteen kaikista mun sivuistani joskus viimevuonna...(?) ja vaikka ne löytyvätkin tuolta "ota yhteyttä" osiosta ja sivun yläosasta, ajattelin sisällyttää ne vielä tähän postauksen loppuun (koska kaikki tuskin ovat näistä tietoisia vaikka aika usein näitä mainitsen/linkkailenkin)! Klikatkaa vain kuvia niin sivut aukeavat!

Here are all my links, I would love You guys to follow me on these! Just click the pictures!


Ocean Flowers

Kinuskiufo

Pixel

Tumblr


 • Seuraava kilpailu tai arvonta tulee kun seuraajia Facebookissa on 1000 tai kun blogilla taaai YouTuben puolella seuraajia on 3000. :-) 
 • The next competition will be begin after the blog (or YouTube) has reached 3000 followers or when O.F's Facebook has 1000 likes).

 • Blogilla on UUSI sähköposti johon voi kirjoitella: kinuskiufo@outlook.com!
 • Blog's email has chanced! You can now write me at: kinuskiufo@outlook.com



Hugs & Kisses
 Karoliina

8 kommenttia:

 1. noi ripsipidennykset on ihanat! kuha niitä jaksaa käyvvä huollattaa.. mulla oli ne n. 5kk mut sit tympäännyin ku piti väh 3vkon välein käyä huollos ja ku ne otettii pois nii omat ripset on iha sikalyhyet :D

  VastaaPoista
 2. aaa rakastan sun blogiis ylikaiken!! oot jotenki nii samanlaine ku minä!!:P oisko suhu mahollista tutustuu?:) jos on nii miten:3?

  VastaaPoista
 3. Voiii vähänkö upeat!
  Jos saa kauniisti ilmaista mielipiteen, niin yleensäkin ripsienpidennykset on kauniimmat kuin liimatut tekoripset - niin myös sinulla! Todella kauniit! <3

  VastaaPoista
 4. Aiotko muuten mennä ens viikonloppuna iloveme (kauneus ja terveys) messuille? :) josset nii suosittelen, ite oon menossa ja ollu joka vuos! :-)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥