14.10.2013

Kate Moss And Some Pizza Slices

Tiedättekö en ees tiiä mistä alottaa! Mulla on niin paljon mielessä, mut toisaalta en tiiä onko mikään näistä asioista tärkeää miltään kantilta katsottuna. Ehkä, no joo. Kai ne on kun ne mun mielessä pyörii. Aattelin et voisin kertoo teille vähän mun kuulumisiani ja kerätä ajatuksiani kasaan tässä samalla. Jotenkin kirjoittaminen puhdistaa mun mieltäni tosi paljon! :-)

You know barbs I don't even know where to start! So much sh*t on my mind again. I thought I should probably tell you guys how I've been lately and whats been happening! :-) I can clear up my mind at the same time and collect my thoughts so I can move froward instead of rotating on these silly 
and oh so vain thoughts! 

Meillä alkoi syysloma jo viimeviikolla, loppuen työssäoppin merkeissä. Oltiin siis vain yksi ainoa päivä työssäoppimassa. Sain pestä hiuksia ja siivota. En nyt viitsi kiljua paikkaa jossa olin kun en kauheen hyvin siellä viihtynyt. Menin sinne aamulla 9, ja tytöt joita siellä oli, olivat mukavia vaikka eivät mulle pahemmin jutelleetkaan. Toinen antoi kuitenkin pestä hiuksensa ja tarjosivat kahvia ja kaikkea. Aamu oli siis mukava, en voi valittaa, tuollaistahan se siellä työssäoppimassa on. Tytöille tuli siinä asiakkaita ja seurailin silmä kovana heidän työskentelyään ja opin paljon juttuja. Iltapäivää kohden kuitenkin muiden tyttöjen saapuessa aloin siivoilemaan ja tuli sitten nieltyä muutamat kirosanat kun yks bimbo alkoi pomputtelemaan mua siellä ihan kunnolla. Teki oikeasti mieli katsoa sitä silmiin ja kysyä että kuka vittu se luulee olevansa! Mä en ole mikään piika. Kyllä, olen työssäoppimassa ja ymmärrän että pitää siivota, mutta se että valitetaan ja pompotellaan & arvostellaan ja vahditaan silmäkovana ei käsittääkseni ole sitä minkä takia mä sinne raahauduin. Muut sai ihania tuotteita ja loi suhteita, ja minä siivosin yksin ja sain arvostelevia katseita. Tää kaikkihan kruunautui siihen että unohdin syödä, ja kun kävin vihdoin siinä 3 jälkeen syömässä ja "happihyppelyllä", mennessäni takaisin hoipertelin vain suoraan vessaan. Yökin siellä jonkun puolisen tuntia, tärisin ja päässä heitti. Hyvä Karo - yritä nyt sitten miellyttää kaikkia ja olla ahkera uhraten omat taukosi! :-D Ei hyvä ei hyvä. 

We started the autumn holiday last week, ending the first semester w/ job training. I washed hair and just mainly cleaned. I didn't really enjoy my time there, but at least I know where I don't  go after I graduate. XD I went there in the morning (9am), and the girls that were there where really nice. They didn't really talk to me, but I guess that's normal? They were young (= little older than I am) and I guess they where a little nervous too. They made coffee and we had a little chitchat. However, towards the afternoon, when the other girls started to arrive I had to swallow a lot of my thoughts in since this one freaking gal particularly pissed me off so so much! I don't know who the hell she thought she was but she was really rude. It's okay to ask me clean and such but I'm not a fucking Cinderella you know? You can talk nicely and such.. This girl obviously had a bad day or she just liked to be a bitch. A little after this I finally had a break (3.30 pm), so I ate and well.. I guess my blood sugar went somehow crazy bcuz the next thing I know I'm in the bathroom feeling dizzy, shaking and feeling like I'm gonna throw up. I guess I tried to please everyone too much and all the stress and such released. Uhh.. I should listen to my body more! 

IMG_8547

Samaisena iltana Nisa & Niko (kyllä, se idols hemmo) tulivat meille. Käytiin syömässä ja leikkasin & "värjäsin" Nisan tukkaa yömyöhään. Nisa oli itse vaalentanut tukkaansa ja tehnyt "Karot". Tukka siis pelkkää spagettia ja jäi harjaan kiinni ja katkesi ihan armotta. Vedettiin tukka lyhyeksi tämän hetken muodin ja sen värien mukaan ja VOIN KERTOA että olin aivan saamarin hermorauniona kun leikkasin sitä tukkaa!! Se oli solisluille asti ja kun tajusin kuinka paljon mun pitää sitä leikkaa ettei muru tyyliin kaljuunnu jouduin pariin kertaan käydä karjumassa ulkona että sain rohkeutta siihen kajota! XD  Kuvassa viimeistelyä vaille valmis tukka! (Toinen puoli värjättiin myöhemmin poltetun oranssin väriseksi.)

That same evening, Nisa & Niko came to  my place. We went to eat and I cutted & "dyed"  Nisa's hair.
Nisa's hair was bleached to the point it was like spaghetti.. I don't really know how to explain how it was like. It felt like gum and looked really slimy. (I don't judge since my hair has been like that a million times or more LOL.) I was really nervous to cut it this short since her hair was quite long, but w/ fashionably cut and color (and a pinch of vampira), this hair was born! After taking this picture the blonde side was dyed to a beautiful burnt orange color. 


My first EVER hair cut, done to my brave friend Nisa!


Keskiviikosta asti oonkin sit oikeestaan vaan maannut kotona kipeänä. Vieläkin aivan jäätävä yskä ja nuha. Tässähän tää loma sitten hienosti meneekin! No ei, en mä anna sen voittaa. :-D Olin oikeesti Tonyn ja Mikon luona lauantai/sunnuntainkin katselemassa leffoja. Ei ehkä sieltä villeimmästä päästä mutta mulla oli tosi mukavaa kun pojat on niin kivoja. :3

From Wednesday until today I have pretty much just been laying at home sick. I have a cough and runny nose. The fact remains that I did go to Tony & Mikko's place to watch sum horror movies on Saturday/Sunday night! Not probably the wildest option I had, but I'm glad I didn't go clubbing!

IMG_8713

Oon tässä kanssa ottanut projektiksi siivoilla huonettani alkaen ihan sieltä perimmäisistä laatikoista, ja koska tajusin että mun meikit ei loju pöydällä koristeena vaan siksi että niille ei ole paikkaa, odotin siivoamisen aloitusta siihen asti että sain nämä leopardi meikkilaukut! (Siivoamisen lykkääminen on se mun juttu... Se vaan... tiiättekö.. hyi.)

Since my new project is "make your room look like there lives a normal person", I have started to keep it clean. XD Actually It's not even clean yet but I'm totally working on it! And well.. yeah, since all my make-up was just, well, everywhere, I was supper happy to get these two cute make-up cases to put all my shit!

IMG_8689

IMG_8691

IMG_8701
Meikkilaukut voi ostaa täältä, isompi 12.90€ pienempi 9.90€.

Oon muuten aloittanut varmaan sata eri postausta! Ihan tosi, löytyy juttua kynsistä lävistyksiin ja siitä piilolinssien kautta meikkeihin. Ehkä eniten työn alla on kuitenkin se kulmakarva juttu jota on kyselty kovasti! Eli kerron minkälaiset kulmakarvat sopivat minkäkin muotoisille kasvoille. :-) Tietysti tämän voi itsekin googlettaa ja näin, mutta jos jaksatte odottaa & olette edelleen tästä kiinnostuneita niin saatte oikein oppikirjan mukaiset ohjeet hihii! Niin joo ja arvatkaa mitä XD Oon huomannu että oon aika hyvä laulaan Nickiä, Rihannaa ja sen tyylistä musiikkia! Jotenkin kun mun laulutaitoni ruostui muutamia vuosia sitten, oonkin nyt saanut sen vähän eri tyylisenä takaisin.


*Wondering if I should translate the text above* ... XD I'm gonna put it shortly here: I have started writing like hundreds of different posts here and my inspiration is blooming! Heck yeahhh. I have also found my voice again, but this time I've been singing Nicki and Rihanna.. Weird, huh? Anyway, this is all for this time! Love y'all!Noniin enköhän oo selittänyt nyt kaikkee randomia ihan tarpeeksi taas! Koska teillä alkaa syysloma? :-) Ihanat lomat kaikille! xx
Hugs & Kisses
 Karoliina

9 kommenttia:

 1. ihana postaus taas kerran <3 :) ja lomahan alkais perjantaina mut alotin tänään jo mun loman ;)

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään huono toi leikkaus! :-) Ja ihanat meikkilaukut, nyt yritän vältellä sinne kauppaan klikkaamista.... omg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hiiii *w* kiitos! ♥ ja elämä on liian lyhyt ihanien asioiden välttelemiseen XD just do it bby!

   Poista
 3. siis sä oot niin ihana ! en oikeesti kestä :o oot sairaan hyvä meikkaan jaja vaikutat tosi kivalta persoonalta :o tee sellane video missä laulat x) ois sairaan kiva kuulla semmoi! du är bäst !

  VastaaPoista
 4. Kuka idols hemmo Niko? :D

  VastaaPoista
 5. Moi! Kerroit joskus jossain postauksessa että oot ollut osastolla, haluisitko kertoo siitä lisää, että miten ja miksi päädyit sinne ja missä olit osastohoidossa? Aika henkilökohtainen kysymys, ymmärrän jos et halua vastata :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥