22.4.2013

☮ A Picture Is Worth A Thousand Words ☮

"Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa". Noh, nyt tulee sitten useampi tuhat sanaa tästä viikonlopusta! :3 Tiivistettynä hengasin suurimman osan ajastani Tampereella keskustorilla ja koskenrannassa tyttöjen kanssa. Kävin kanssa kahvilla muutaman herran kanssa. Ei ollut mitenkään kummoista, mutta ainahan se on kiva tavata/tutustua uusiin ihmisiin ja jos saa päälle ilmaset kahvit niin sehän on vaan plussaa, lol. Yhteen tutustuin sitten vähän paremmin ja pyörähdin sen kämpilläkin. Onko tässä kauniin ystävyyden alku? Ken tietää..

"A picture is worth a thousand words". Well, in that case this post will include more than a couple thousand of 'em! :3 In a nutshell i just hanged out with my girl friends and went out with a couple of gentlemen. It wasn't nothing special really, but it's always nice to get to know new people. I did got to know one of them a little bit better and actually went to visit his place. Is this the beginning a beautiful friendship (or more?). Who knows, who knows..

IMG_6040

IMG_6149
IMG_6147

IMG_6090

IMG_6099

IMG_6123

IMG_6082

IMG_6077

IMG_6067

IMG_6075

IMG_6072

IMG_6097Hugs & Kisses
 Kartsa

16 kommenttia:

 1. ooh mitkä ruususukkikset!! satutko tietämään mistä ne on? :)

  VastaaPoista
 2. ootko sheivannu sun kulmat uudestaa pois?

  VastaaPoista
 3. Joko sä venytit 30mm ? Eiks ne vasta ollu 26 ja 28 ? :D t. en tiiä mitää venytyksistä x__x

  VastaaPoista
 4. mitkä ripset noi tossa sinisessä meikissä on?

  VastaaPoista
 5. Oikeesti oot niin kaunis! Rakastan lukee aina sun blogii, ja sun tyylis on aiva upee. Mietin vaa et jos joskus nään sut jossai joka on aika epätodennäköistä ni saako sulle tulla puhuu? :) oot ihana <3

  VastaaPoista
 6. Miks en nää noita kuvia? En näe mitään kuvia koko blogisa paitsi ne liikkuvat kuvat... :) ps rakastan Sun blogia ja sua oot niin ihana ja hyvä esikuva kaikille nuorille naisille ♥ jaa oot kaunis ♥♥ ja sun tekemät meikit on van niin ihania :) voisin jatkaa tätä vaikka kuinka kauan mut nyt nukkumatti kutsuu =)

  VastaaPoista
 7. oih tiedätkö mistä toi armeija-takki on? :3

  ps. oot ihana♥♥

  VastaaPoista
 8. armeija takkeja saa esim new yourkerista , ginasta tai mic macilta :)

  VastaaPoista
 9. Ooks oottanu nenäkorun ja septumin? :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥