15.4.2013

Materialism. Come back and fuck my soul.

IMG_6012Oon oikeesti ihan eksyksissä. Mulla on ollut tosi outo olo viimeaikoina.. En tiedä et johtuuko se sit vaan oikeesti siitä että kaikki on vaan niin hyvin just nyt ja pelkään et kaikki tää vaan romahtaa ja muuttuu pas*aks taas. En oo koskaan uskaltanut olla täysillä onnellinen koska pelkään niin lujaa että tuun sieltä rytisemällä alas. Tiedän että mun täytyis vaan elää hetkessä ja olla onnellinen pienistä asioista - ja niin mä teenkin. Mun tunteet menee kuitenkin edelleen sellasta vuoristorataa että täytyy pitää lujaa kiinni etten tipahda kokonaan kyydistä. Inspiraatio on myös aivan hukassa. Mutta keväisin aika monella on tunnetusti samanlaisia tuntemuksia kun mulla joten en jaksa huolestua.. Minkäänlaista ahdistustakaan ei oo ollut aikoihin. (YAY!)

I have been so lost in my mind lately. I guess I'm just scared to be happy, since things have the tendency to crash when I think everything is fine. Gladly I haven't had any anxiety and things are rolling well. This roller coaster of emotions is just hard for me atm. I hope I get my inspiration back asap.

Enivei ajattelin heittää kuvaa tänne sydän plugeista joita himoitsen oikeesti aivan mielettömästi. Tilasin nää siis CF:ltä ja hypin riemusta kun nää saapu. :3 Kokoa näillä murusilla on 30mm joten täytyy odottaa vielä about kuukausi että saan ihastella näitä dumbokorvissani. Vielä kun löytäis hello kitty ja pokemon plugit 30mm. _

Anyway here is a picture of my new 30mm heart plugs which I 'heart'! Lol see what I did there I'm so funny Finnish person, not. These baby's are from CF.

IMG_6005


En oikeasti millään malta odottaa että rahaa sataa taivaalta (eli siis että saan kerättyä rahaa niin paljon että sillä voi ostaakin jotain). Mulla on niin paljon kaikkea mitä haluaisin.. pitäis varmaan tehdä lista oikeesti, koska AINA kun mulla on sitä rahaa se vaan katoaa ihan tyhmiin juttuihin enkä enää muista että mitä mä nyt halusinkaan. :D Aijon kyllä ottaa osinkoni muutaman kaverin palkoista myös koska ovat mulle velkaa. Oon sen verran materialisti että tuun oikeasti iloiseksi ostamisesta.

I can't wait for my money tree to shed some cash for me. Although in reality I just have to work to get it.. I still wish it would just come to me when I want.   Every single time I have money I spend it on stupid stuff like food - like, who needs that shit when you can buy so much cooler stuff? XD I'm such a materialist.

Josta puheenollen.. ostettiin äitin kanssa vähän kahvijuttuja. Oon oikeesti kirjaimellisesti elänyt näillä viimeisen viikon. Masu on vähän pipi mutta en luovuta. XD Rakastan kahvia liikaa.

Talking about buying stuff.. me and my lovely mum went and did sum coffee shopping! Ahh, I literally have been living buy coffee lately.. My tummy is a bit ache but oh well.. Gotta love coffee!

IMG_5990


Pakko vielä kertoa nyt teillekin että mulla on ollut nyt viimeset kaks viikkoa aivan mielettömästi vientiä. :D Mä en ymmärrä... ihmiset tulee kadulla jutteleen ja treffipyyntöjä satelee. Mutta mikäs siinä, gotta enjoy! Toisaalta en tiedä haluanko yhtään mitään relationshittiä just nyt.

Oh, and I have to tell you guys one more thing! Random people have been asking me to go out (to a date) with them - like srsly random people on the street just stop me and ask me out. What the f---? XD Don't get me wrong, I'm kinda enjoying it. I just don't think I'm ready for any kinda of a realitonshit right now.


Hugs & Kisses
 Kartsa

19 kommenttia:

 1. mullakin ollu tota vientiä liikkeellä hahaha=D mut aww ihanat plugit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se outoa miten kevväällä sitä vientiä tullee xD mikähä siinä on..itellekki miehet tööttäilee ja iskee tyyliin silmää ja alkaa jutteleen jne Hhaaaahaa

   Poista
 2. Voi olisipa mullakin vientiä :-( Plääh!

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi korut! :-)

  VastaaPoista
 4. voisikko tehä jonkun tuton pitkäst aikaa? :)

  VastaaPoista
 5. Heiii onks sul koskaa venyttäes tulehtunu korva? ku ite aloin taas venyttään ja nyt ihan tulehtunu :( mitä sille vois tehä ku en viittis poiskaan ottaa ja koitan ny vaan desinfioida ja näi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on! itseasiassa just nytkin toi toinen.. itse teen (meri)suolavesi hoitoja ja lutraan bepanthenia. desinfiointiaineet vaan kuivattaa! vesi on jees ja sebamed suihkussa! xx

   Poista
 6. Oot mahtava ja vahva tyyppi! Voimia. God bless you.

  toivoopi blogiasi jo vuoden seuraillut

  VastaaPoista
 7. Materialistinen elämänasenteesi hieman puistattaa minua. Harmi, että nykyajan nuoret purkavat ahdistustaan materiaalia haalimalla, joka tuottaa sen jälkeen lisää ahdistusta. Mielihyvä ei ole sama asia kuin onnellisuus. Eikä onnellisuus synny materiasta. Toivottavasti löydät vielä joskus tasapainoisen elämänfilosofiasi, tai ehkä olet löytänyt jo. Onnellisuutesi huokuu ulospäin, siksi sinulla on vientiä :).

  "Oon sen verran materialisti että tuun oikeasti iloiseksi ostamisesta."
  Tämä on tyypillisin lause ihmiseltä, joka pelkää, että menettää elämästään tärkeimmät asiat. Tärkeimmän, eli onnellisuuden. Olen seurannut blogiasi tarpeeksi kauan tietääkseni mitä elämässäsi tapahtuu. Mielestäni kenenkään ei pitäisi saada mielihyvää ostelemisesta. Mutta ymmärrän ostelunhimoasi täysin. Sellainen minäkin olin ennen. Vastoin kuitenkin äskeistä mielipidettäni, pinnallinen yhteiskunta on luonut järjestelmän, jossa ihminen voi olla hetkittäin onnellinen vain ostelemalla. Siksi sinäkin pelkäät putoavasi taas pohjalle, vaikka pelättävää ei ole. Ihminen pelkää asioita, joita ei tarvitse pelätä.

  Voiko siis kokea ylpeyttä sanomalla "olen materialisti"? Nykyajan yhteiskunnassa voi ja pitää. Mielestäni siinä ei ole kuitenkaan mitään kerskumisen aihetta. Olen nähnyt niin paljon ihmisiä, joiden elämä on suoraansanoen helvetillistä. He taistelevat talousongelmiensa kanssa ja kuluttavat viimeisetkin rahansa materiaaliin, koska se on ainoa hyvä tapa näyttää muille olevansa onnellinen ja hyväksyttävä. Kulutus, kulutus, kulutus, materiaali, materiaali. Näen sieluttomia ihmisiä yksinäisissä huoneissa tavaroiden keskellä. Ei tarvitse olla oraakkeli tajutakseen mihin se johtaa.

  Nyt varmasti kysyt: "Miksi en saisi saada mielihyvää ostamisesta?". Koska ajattelet automaattisesti niin. Jos nollaisit ajattelusi, et ajattelisi niin. Jos et koskaan olisi elänyt materialistisessa yhteiskunnassa, et ajattelisi niin. Ajattelet automaattisesti, että saat mielihyvää ostamisesta. Yhteiskunta on opettanut sinut ajattelemaan niin, koska muuten et voi olla kaunis. Jos et osta, olet ruma ja köyhä. Saat mielihyvää, koska miellytät systeemiä jossa elät, mutta unohdat kuitenkin itsesi ja lopulta taas putoat pohjalle. Luultavasti materialistinen elämänasenteesi liittyy jollain tavalla tyyliin, jota haluat ulkonäössäsi toteuttaa. Muista kuitenkin, että olet kaunis huolimatta mitä moskaa naamassasi on, mitä sinulla on päällä tai minkä värinen tukkasi on.

  Mutta modernin yhteiskuntamme ongelma on: mitä ahdistuneempia olemme, sitä enemmän kulutamme ostelemalla. Ja mitä enemmän kulutamme, sitä ahdistuneempia olemme. Suorastaan paradoksaalista. Miksi nykyään meillä on enemmän tavaraa, mutta olemme onnettomampia? Ja meillä on enemmän mielenterveysongelmia, vaikka kehityksen suunta pitäisi olla kohti parempaa. Koska me annamme arvoa jollekkin sellaiselle, jolle meidän ei pitäisi. Siksi osa meistä on onnettomia.

  Ostelu. Se on riippuvuus. Siinä missä alkoholiriippuvuuskin. Ympäristö laukaisee riippuvuuden. Väitän, että jokainen on riippuvainen jostain. Harmi vain, että tämä materiaalin riippuvuus kuluttaa vallattomasti sekä ihmistä itseään että maapallon resursseja. Kunnes loppu häämöttää.
  Uusimman onnellisuustutkimuksen mukaan ostelu on vasta 15. sijalla ihmisten elämänarvoissa. Miksi he silti ostelevat? Se ei voi olla silloin ihmisen itsensä haluamaa toimintaa. Se ei ole ihmisessä itsessään. Jonkun täytyy ohjailla sitä.

  Koska nyky-yhteiskunnassa ei ole aina aikaa ystäville, on tyhjyyden sietämätön tunne korvattavalla jollakin muulla. Materiaalilla.
  Mutta. Olet jokatapauksessa fiksu likka, kaunis ja sulla on muuten kiva blogi. Tykkään enemmän postauksista, jossa pohdit asioita syvällisemmin. Pinnalliset ostelupostaukset eivät kerro sinusta mitään mielenkiintoista. Äläkä pelkää olla onnellinen. Ei sulta kukaan onnea pois vie. Koska vain sinä itse määrittelet onnesi. Älä päästä irti onnesta, muuten joku muu on voittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot aivan täydellisen oikeassa ja oon samaa mieltä sun jokaisesta sanastasi! on totta että tällä hetkellä saan jonkunsortin onnellisuutta ostamisesta, mutta EN tee sitä siksi että se lieventäisi mun ahdistustani, koska sitä se EI mulle tee. mun mielestäni se on vaan yksinkertaisesti hauskaa tekemistä. kaupoissa kiertely jokseenkin vain ahdistaa mua.. ois helppoa jos se auttaisi mutta oonhan mä myös melko pinnallinen ja tykkään kaikesta uudesta niinkuin moni muukin joten rahaa menee, sehän tätä koko kakkaa pyörittää. mutta mua ei oikeastaan haittaa olla tän systeemin uhri varsinkaan nyt kun uskallan vihdoin "olla enemmän oma itseni" ja haluan muuttaa ulkonäköäni ja 'tartten' tätä shaibaa. välillä kyllä silti mietin että ois kiva päästä tästä kaikesta eroon ja muuttaa keskelle metsää ja olla ostelematta ja tekemättä itelleen mitään. mut se ei vaan oikein 'onnistu' tässä yhteiskunnassa. oon kuitenkin onneksi alkanut vähentää esimerkiksi meikkien ostamista. oon päättänyt että hiukset saa nyt olla ja kasvaa, ja meikkaan näillä mitä mulla on, koska en halua enää laittaa rahaa johonkin sellaiseen jota mulla on jo muille jakaa. oon kuukauden sisällä hypännyt taas aika suuria askelia eteenpäin ja sisäistänyt juurikin saman mitä tässä tekstissä sanot. sanoisinkin että materia ei enää tuota mulle niin paljoa iloa/onnea/whateva kuin vielä tämän postauksen kirjoittamisen aikoihin. voisin jatkaa ikuisuuksiin mutta mun on pakko mennä käymään ulkona, selkään sattuu kun oon dataillut koko päivän. :'D kiitos kommentista <3

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥