2.1.2013

Coastal Scents, Too Faced, Sleek MakeUP...

Laitoin "viimevuonna" (30.12) Pretty.fi::lle tilausta, koska joululahja rahat kuumottelivat taskuissa! Osan käytin siis jo aiemmin näihin mun poskilävistyksiin. :3 Laitoin tilausta myös Crazy Factorylle sekä LoveIt.fi:lle, ja kirjoittelen niistäkin heti kun paketit vain saapuvat perille! Mutta pidemmittä puheitta tässä kuvat tuotteista jotka pääsivät osaksi meikkiperhettäni hihii!

Oh hell yea, my make-up order from Pretty.fi came in mail today! I also ordered some stuff form Crazy Factory and LoveIt.fi, and I will be writing about those when they arrive. But yeah, without further ado, here are some pictures!

IMG_4651 
Too Faced Absolutely Flawless Flexible Coverage Concealer Vanilla peiteväri 25.90 €

Oon tosi kauan käyttänyt samaa peiteväriä, ja ajattelinkin että ois kiva kokeilla jotain uutta. Koska mun tähän astiset Too Facedin tuotteet ovat olleet tosi hyviä, päädyin siksi saman merkin peiteväriinkin. Hinta oli aika korkea, mutta näin muutaman pikaisen testin jälkeen vaikuttaa todella hyvältä, ja hinta-laatu suhde on oikea.

I've been using the same concealer for ages, and I thought that it would be nice to try something new. Since all the products (that I have) from Too Faced have been really good,  I ended up with the same brand concealer. The price was pretty high, but it seems really good, and I'm happy to own it!

IMG_4642Coastal Scents 10 Blush Palette 20.90 €

Uskokaa tai älkää, omistan vain muutaman poskipunan (Makeupstorelta, Macilta ja Inglotilta). Senpä takia ostin tämän kauan himoitsemani poskipunapaletin Coastal Scentsiltä! Jokaiselle punalle tuli hintaa vain 2€, ja swatchien perusteella nää on täydellisiä mun käyttötarkoitukseeni. En tykkää siitä kun poskipunaa pitää pakata siveltimeen hullunlailla, saatika siitä että sitä tulee kerralla aina liikaa, joten nämä (jotka ovat juuri siltä väliltä) yllättivät mut positiivisesti. 

Believe it or not, I own only a few blushers (from Makeupstore, Mac and Inglot Cosmetics). And that's the reason I bought this oh so long coveted blush palette from Coastal Scents! Each blush became only the price of 2€, and the quality of this palette surprised me positively.

IMG_4647  Sleek MakeUP Eyelashes Siamese tekoripset 8.90 €/kpl & Sleek MakeUP Ink Pot Dominatrix rajausväri 8.95 €

Ripsipula! Oi kyllä. Mulla oli jäljellä vaan YHDET ripset, koska olin käyttänyt kaikki mun aiemmat irtoripseni aivan puhki. Siispä tilasin muutamat ripset (tilasin muuten läjän ripsiä myös loveit.fi:ltä) Sleekiltä kokeiluun. Myös aiemmin loistavaksi toteamani ink Pot rajausväri lähti mukaan!

Since all of my previous false eyelashes were completely worn out, I ordered some more lashes from Sleek to experiment. I also bought my favorite eyeliner forever (from Sleek also).

LUPAAN tehdä meikkitutoriaaleja heti kun oon saanut vähän lyhyemmät barbellit näihin poskilävistyksiin. Tiedän saavani niin paljon kysymyksiä näistä kun teen videota, että odotan mieluusti että nää näyttää vähän paremmilta, hah! Voisin kanssa vaikka kuukauden-parin sisään tehdä näistä erillistä videota jos haluatte? (---:


Hugs & Kisses
 Kartsa

34 kommenttia:

  1. uih niin kivoja tuotteita että haluis ostaa itekki <3 harmivaan rahat loppu :D

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä meikkien esittelyn? Et näyttäisit kaikki sun meikit videolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm.. en usko :) oon kokeillut sitä aiemmin ja en jaksa sitä paskan määrää mitä siit sataa niskaan :D

      Poista
    2. Joillaki ihmisillä on oikeesti joku ihan vitun paha ongelma ko pitää tulla haukkumaan ja sitte ko niin käy nii ne jotka sitä oikeesti haluis joutuu kärsii sellaste kusipäitte takia :(. Oot hyvä just tollasena,älä muutu muiden takia!

      Poista
  3. Mä haluun ainakin videota poskilävistyksistä :'3 Mullakin on ripsipula!):

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. JOS tarkoitat sitä että VIDEOkuvaisin päivänasun jossa mulla on jompikumpi niistä uusista villahameista, niin en mä sitä sulle nyt aio mistään tähän hätään repiä. :D Sanoin jo silloin että teen sen sitten kun käytän sitä ja mulla on aikaa kuvata siitä erillinen video. xx

      Poista
  5. löysin sun videon youtubesta sun blogin osotteen kanssa.
    sun videossa oli kaikki ne sanat mitkä oon halunnu kuulla julkisesti.
    musta on aivan ihanaa että olit noin rohkee ja avauduit asiasta,
    koska ei oo mitään yhtä tärkeetä ku minäkuva. oikeesti
    toi sun juttus on tosi tärkee ja arvostan kauheesti sua ton videos kanssa!!
    tein pikkujutun tosta videosta mun blogiin, käy kattomassa :) http://olleje.blogspot.fi/

    tsemppii sulle jatkoon ja ihanaa et säkin oot oma itses oman täydellisen persoonas kanssa :'))

    VastaaPoista
  6. Jee uus postaus :3 <33

    VastaaPoista
  7. Kartsa,oliko sulla se paniikki häiriö vai muistanko vaan väärin? Mä sain tos uutena vuotena sellasen kohtauksen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on joo. mäkin sain sillon yöllä, mut onneks en tärissyt kamalasti tai pyörtynyt silloin. :/ saan tosi rajuja kohtauksia..

      Poista
  8. Uus postaus <3! Tää sun blogi on vaan niin ihana ja niin säkin :). Laita sit joskus kuvia niistä poskiläväreistä :)))

    VastaaPoista
  9. Vaikutat ihanalta nuorelta naiselta ja blogisi +videosi ovat huippuja <3 tuli vaan mieleen...kuinkas vanha sinä olet ?? :D

    VastaaPoista
  10. Oot aivan ihana mää oon jo kattonu kaikki sun videot viis kertaa :DD
    Ja saan vaa hyvii neuvoi :)) Kiituss<3<3

    VastaaPoista
  11. hei mä joskus aika kauan aikaa sitte pyysin sua suosittelee mulle jotain matta pinkkii huulipunaa ja suosittelit jotain nettisivustoo mis oli joku huulipuna niemtlä strawberry milkshake ja mun piti lähettää tilaus mut sitte se unohtu ja nyt haluisin tlata! yritin ettii sitä kommenttii mutten millää löytänyt :( satutko viel muistaan?

    VastaaPoista
  12. hei löysin sittenkin sen nettikaupan, ja se oli se NYX. mutta nytkun yritän tehä tonne käyttäjää ja yritän valita tota 'country' kohtaa nii siinä on ainoana vaihtoehtona united states ? :O ootko ite tilannu tuolt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. cherryculture, ja oon tilannut sieltä juu :) ootkohan oikealla sivustolla?

      Poista
    2. voi olla että olin sitten väärällä.. :D pystyisitkö linkkaamaan mulle oikean sivuston D:

      Poista
    3. http://cherryculture.com/index.php

      Poista
    4. voi kiitos paljon :> jos vielä voisit sen verran avittaa tyhmää, että mitä tohon state kohtaan pitää kirjoittaa..?

      Poista
  13. kysympäs nyt nnoita tutoja ajatellen että nicki minaj meikki olisi kiva

    VastaaPoista
  14. ää itekki pitäis ostaa lisää ripsiä, kun on vaa enää kahet ! :( Mut ei oo rahaa joten...;D Oot muute iha älyttömän nätti ja tykkään tyylistäs ja sun lävistyksistä :) ah poskilävistykset <3 nii ja muute mil oot muokannu ton banneris ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :3 tol vanhal photoshopil mikä täs koneel on

      Poista
  15. Löysin tänään sattumalta sun blogin ja tämä on kyllä tosi kiva! :)
    Ajattelin kysyä että olisko sulla neuvoja, mistä kannattaisi ostaa nuo tekoripset ja liima, silleen että ne pysyisi mahdollisimman hyvin? Toivottavasti tästä ei oo liikaa vaivaa, mutta olen kokeillut Seppälän ripsiä mitkä oli ihan hyvät, mutta erillinen liima jonka sieltä ostin, läpinäkyvä, kirveli samantien silmissä, vaikka ei pitäisi olla laittotavasta/herkkyydestä kiinni kun noilla muilla liimoilla on selvitty. Ne ei vaan pysy koko päivää, ja tavoite kuitenkin ainakin Wanhoissa olisi. Kiitos jo etukäteen !! :) - sonja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. DUO:n liima on kaikkein parasta. Ainakin Helsingin MAC pisteellä ja Tampereella (punanaamiossa??) myydään sitä. Grimasin ripset on ainakin tosi hyviä! Samoin MACin ja KISSin.

      Poista
  16. Jos sua yhtään kiinnostaa niin: kuvauskilpailu blogissani, voitto on lahjakortti haluamaansa kauppaan!

    http://ima-dreamcatcher.blogspot.fi/2013/01/kilpailu-kaynnissa-koko-tammikuun-1.html

    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Terveisin. Ronja, lukijasi (:

    VastaaPoista
  17. Ripsistä tuli semmonen mieleen et osaakko suositella jotain sellasia ripsiä mitkä ei ns "tunnu" silmäs? Monet "laatu"ripsetkin painaa mulla silmiä, tai lähinnä se nauha mikä niis on ja tulee semmonen roskia silmissä efekti. Selitin tosi hassusti :D toivottavasti ymmärsit ^_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne on sit kyl väärin laitettu :] itel oli kans alus aina sillei, myönnän. voi myös olla että sun pitäis lyhentää sitä nauhaa missä ne irtoripset on. se voi olla liian levee sun silmiis tai jotain..

      Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥