28.6.2012

☀ Huge Summer Makeup Haul: M·A·C, Minerlissima, Pretty.fi.. ☀

Moikka! 


Mulle tuli aikoinaan tosi paljon toiveita siitä että tekisin "haalintoja" joilla ymmärtääkseni viitataan näihin "haul videoihin" joita amerikkalaiset tekee. Eli joku ostaa jotain, ja esittelee sitten ostamansa tuotteet lukijoilleen/seuraajilleen. Nyt mulla onkin kertynyt sen verran esiteltävää että tästä on tulossa pitkä postaus! Jos tykkäätte tämmösistä, niin let me know koska mulla on vaatteita yms mitä oon ny ostellut! C: Mutta hakekaa limsaa ja suklaata, tää on oikeasti pitkä postaus! Let's aloitetaaan!



Kävin perjantaina (15.6) Helsingin Stockan M·A·C pisteellä (= pyhiinvaelluskohteellani). Olin odottanut sitä hetkeä tästä postauksesta lähtien, eli 388 päivää. Se on kuulkaas pitkä aika tällaiselle meikkirohmuliinille. ;D Harmittaa kun en tajunnut kysyä mua palvelleen myyjättären nimeä tai ottanut edes kuvaa hänestä, koska en oo ikinä saanut niin hyvää palvelua missään. En malta odottaa seuraavaa kertaa! Tosin mulla hupeni lompakko aika reilusti näihin kun nää ei oo mitään halvimpia meikkejä, MUTTA on nää kyllä arvoiset! (Mulla oli itelläni siis vaan 50€, ja nää makso lähes 200€. Kerrankin pääsen leikkimään lellittyä bloggaajaa ja sanomaan että ISI OSTI. :D Mutta syynä siis se että en lähtenyt äidin ja siskon mukaan Kreetalle viikoksi. Tuli halvemmaks vaan antaa mun rohmuta M·A·C piste tyhjäksi..)



Matta puuteri poskipuna sävyssä MELBA. Annoin myyjän valita mulle sopivan sävyn, koska mulla ei rehellisesti oo mitään hajua minkälainen puna mulle sopii. En siis oo ikinä osannut käyttää poskipunaa, mutta nyt on jo korkea aika! Mun halvat aurinkopuuterit aiheuttaa mulle niin paljon näppyjä poskiin että en halua käyttää niitä enää joten päädyin siks ostaan tällasen! Hintaa tällä ihanuudella oli 23€.


Nää tuoksuu NIIIN hyviltä! Ah, oon oikeesti niin ekstaasissa näistä. Oon kautta aikojen rakastanut huulipunia ja kiiltoja, ja oonkin rohmunnut niitä melkoisen kokoelman. Oon nyt neljä vuotta halunnut M·A·C huulipunia ja WÄÄ oon niin ilonen kun sain nämä! ♥♥ Rakkaus! Vasemman puoleinen puna on CREMESHEEN CREME CUP ja oikeanpuoleinen SATIN MYTH. Hintaa näillä oli molemmilla 19€.


Tarviiko tästä edes sanoa mitään? Ostin tätä sillon 388 päivää sitten eikä se ole vieläkään loppunut. Ostinpa siis tätä maailman parasta ripsiliimaa sitten lisää. Hintaa tällaisella on 11€.


AA! Huulikiilto. <3 Annoin myyjän taas suositella mulle jotain. Kerroin haluavani huulikiillon, joka kiiltää tosi paljon, mutta ei sisällä glitteriä. Sen täytyy näyttää nätiltä yksinään, mutta myös nudepunan kanssa. Myyjä suositteli tätä ja rakastuin heti. Tää on mun mielestäni maailman kaunein huulikiilto. Hihiteltiin hetki myyjän kanssa tän nimelle JUST SUPERB joka kuvaa musta tätä tosi hyvin. :D Tää on CREMEHEEN GLASS ja hintaa tällä oli 23€.


Nää oli kanssa ihan must! Oon niin kauan katsellut youtubesta videoita joissa meikkitaiteilijat käyttää näitä sävyjä, että hurrr. En alunperin lähtenyt metsästämään just näitä, mutta kun totesin (en tiennyt näiden nimiä siinä vaiheessa) että nää miellyttää mua tosi paljon ja sopii kivasti yhteen ja myyjä vielä kehu että nää sopii mun ihonsävyyn ja on muutenkin ihan myydyimpiä sävyjä niin olin myyty. Mut on helppo puhua tälläsissä asioissa ympäri! Mä ostan kyllä. :D Värisävyt vasemmalta oikealle: SHADOWY LADY, NAKED LUNCH, SATIN TAUPE ja NYLON. Nää makso 17€/kpl, mutta mun mielestäni nää oli 4€ vähemmän kun ostin 6€ Pro Paletin johon mahtuu neljä luomiväriä. Säästin siinä 10€?


4X PRO PALETTE EYESHADOW, 6€


Sain sit viel kaupan päälle pienen kipon johon myyjä laittoi PAINTERLY nimistä luomivärinpohjustusainetta. Kokonaisella olisi ollut hintaa 20€.

SWATCHIT


Tässä siis kaikki ostokset! :3




Mineralissima lähetti mulle viimeviikolla mineraalimeikkejä testattavaksi! Tuotteet tulivat mulle perjantaina, joten voitte uskoa miten ekstaasissa olin kun eka ostin ne M·A·C meikit ja sitten nää oli tullu postissa mulle. C:


 Näin Mineralissima kuvailee mineraalimeikkejään: "Mineralissima mineraalimeikit eivät ole tavallinen meikkisarja. Toisin kuin kaupoissa tarjolla olevissa meikeissä, tuotteissamme ei ole monien ihoa ärsyttäviä väri- ja säilöntäaineita tai glyseriiniä. Mineralissima mineraalikosmetiikka levittäytyy ihollesi helposti ja luonnollisen kauniisti jättämättä näkyviä raitoja ja ihoa kuivattamatta. Mineralissima mineraalimeikki on valmistettu puhtaista jauhetuista mineraaleista joilla voi olla positiivinen vaikutus ihon kunnolle rauhoittavan sinkkioksidin- ja auringolta suojaavan titaanidioksidin ansiosta. Tuotteemme eivät sisällä monissa mineraalimeikeissä täyteaineena käytettävää vismuttia (Bismuth Oxychloride) ja sopivat herkälle iholle. Edullinen tuotesarjamme sisältää meikkipuuterit, peitevärit, bronzerit, poskipunat, luomivärit, meikkisiveltimet ja ripsivärit.  Anna ihosi kokea hellät ja laadukkaat mineraalimeikkimme!"





Yllätyin erittäin positiivisesti siitä kuinka hyvä pigmentti näissä irtoluomiväreissä on, ja kuinka kauniin pehmeän sävyisiä Mineralissiman bronzerit ja poskipunat olivat! Mulle tuli hirmuinen tarve alkaa hamstraamaan näitä! :D (O-ou) Varsinkin luomivärit on ihanan kesäisiä ja kimaltavia, ja näyttävät hyvältä päivettyneellä/ruskettuneella iholla. Tuun aivan ehdottomasti tekemään tutoriaalia näillä mineraali luomiväreillä!




SWATCHIT


Hinnat vaihtelevat sen mukaan, ostatko tuotteen näytekoossa näytepussissa,  oikeankokoisena sihtipurkissa, ja sen mukaan otatko oikeankokoisen tuotteen vanhalla (halvempi) vai uudella logolla. Esim. Luomiväreillä näytekoossa hinta on 1,25€ (1/4tl näytepussissa) ja 5,95€/kpl (2g sihtipurkissa). 


Tutustu tästä Mineralissiman kesän uutuuksiin!




Mun piti alunperin laittaa tilausta Pretty.fi sivustolle viimeviikon alussa, sillä heidän jo suureen meikkivalikoimaansa oli tullut lisäystä! Kysessä on siis Sleek MakeUp jota olen kuolaillut jonkin aikaa ulkomaisilta sivustoilta. Pretty.fi kuitenkin otti yhteyttä ja kertoi lähettävänsä mulle testerit tuotteista! Nämä testerit ovat siis aivan koskemattomia ja poikkeavat "normaaleista" vain niissä olevien tarrojen takia. (Mun mielestäni ne tarrat on ihanat bwhaha!) Olisin siis ostanut nämä kyseiset meikit joka tapauksessa aivan järkyttävän hyvän hinta-laatu suhteensa takia.



Ja kuten näkyy, pigmentti on aivan mahtava! Värit ovat ihanan pehmeitä ja pastellisen värisiä. Mulla on taas tää mun "baby pink audrey hablahabla kukkia ja pitsiä" kausi menossa joten mikäs sen täydellisempi paletti siihen kuin tämä! :3 Hintaa paletilla siis 9.90€ !! Voitte olla varmoja että luette tästä paletista vielä satatuhatta kertaa mun blogissa. :D


Huomasitte varmaan ton hassun näköisen "vohvelikangas" pinnan noissa luomiväreissä. Ne näyttää niin houkuttelevilta... tekis vaan mieli tökkiä niitä koko ajan! :D Tässäkin paletissa aivan mahtavan täydelliset värit. Hintaa myöskin vain 9.90€ Suosittelen näitä paletteja ihan kaikille. Oikeesti. Ostakaa nyt herranjumala kun halvalla saatte näin hyvää ja vielä suomesta! 



Varjostus ja  hohtava korostusvärin! En malta odottaa että saan upottaa naamani näihin! :3 Hintaa tällä on 10.95€ Ehkä innostun nyt vihdoin tekemään sen videonkin missä näytän miten teen mun kasvojen varjostukset.. c: Pretty.fi myy myös tällaisia hehkupuutereita hintaan 9.95€, kannattaa chekata. 



Ah mulla on ruma suu. X-------D Yritin olla niin iloisena mutta.. joo. Anygays tässä mulla on huulilla Sleekin huulipuna värissä Baby Doll! Täytyykö mun edes sanoa tästä väristä mitään? Täydellisen kermainen vaaleanpunainen. Hintaa 7.95€


(Pretty.fi lähetti mulle kanssa muutaman erivärisen puuterin testattavaksi.)


Mutta tässäpä tämä mun jättisuuri meikki haalinta pläjäykseni! Toivottavasti tykkäsitte lukea. :3

Kartsa

29 kommenttia:

  1. ihana postaus! selvästikkin oot nähny vaivaa tän eteen, joten tätä oli kiva lukea. :)

    VastaaPoista
  2. @ jenni
    - kiitos!! :3 tein tätä monta päivää c: ♥

    VastaaPoista
  3. Juu kyllä haalintoja lisää! <3 :D Mukavaa kuulla että joku muukin on yhtä innoissaan MACin pisteelle päästessään, se on mullekin kuin pyhiinvaellusmatka :D!

    VastaaPoista
  4. @ deadlydame/anne
    - tsihihi! :3 ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania meikkejä :) ! Olispa ittelläkin rahaa noin kalliiseen meikkeihi ): mut tuo Sleek MakeUP on ihana ♥ .. pakko hankkii :3 ♥

    VastaaPoista
  6. @ damsjuliiaa
    - sleekin meikit on loistavia! kannattaa ostaa niitä kun ei oo kalliitakaan :3 ♥

    VastaaPoista
  7. Meikkivideota tulemaan! :)
    Olispa mullakin rahaa ostella kaikki nuo! Ehkä joskus :-D.

    VastaaPoista
  8. Ah, ihania ostoksia! Mulla on Sleekin bad girl i-divine -paletti ja voin kertoo että se on ihan maailman paras, käytössä joka päivä! Hinta-laatu suhde kyllä todella kohdallaan Sleekillä!

    VastaaPoista
  9. @ harmonica
    - siis todellakin! :3

    VastaaPoista
  10. Moi! mä eilen kommentoin sun edelliseen postaukseen ku kerroin et mäki oon menos ostaa jtn mac tuotteita ajattelin vaa kertoo mitä ostin vaikka ei ollu ku vaan pari vakkari tuotetta eli studio fix fluid meikkivoide ja studio finish peitevoide (: makso yhteensä 50e

    VastaaPoista
  11. @ sanna
    - oi ihanaa kun kerroit hei! :3 pitäisköhän munkin kokeilla? ♥

    VastaaPoista
  12. Ehdottomasti samanlainen postaus vaatteista!! (=

    VastaaPoista
  13. PITÄIS! ne on super peittäviä mut laiton jälkee ei näytä miltään pakkelinaamalta ja muutenki pysyy koko päivän ja saa ihon näyttämään tosi hyvältä vaikka siinä ei oiskaan mitään finnejä,epäpuhtauksia yms tasottaa punasuutta ja kaikkea en nyt viitti enempää jatkaa tätä mun "myynti" puhetta... :-DD

    VastaaPoista
  14. ihanan huolellisesti tehty postaus, ja vaikutat niin iloiselta ja mukavalta ihmiseltä! c:
    hyvä että sulla menee jo paremmin ^^

    VastaaPoista
  15. @ anni
    - oolraities ♥

    @ sanna
    - oiii helvetti kun rupeskin kuumottelemaan :D ! ei ole todellista. mä taidan haluta kanssa 8DD ♥♥ kiiiiitos vinkistä!!! laitan blogiin merkintää jos/KUN oon ne hankkinut! (kröhöm rahatilanne vähän... :D ehkä syksymmällä!)

    @ fairydust
    - ihana että tykkäät :3 ja kiitos paljon ♥ yritän jaksaa ja hymyillä :)

    VastaaPoista
  16. Apuaapuaapua mitä ihanuuksia,laitappa vaikka kaikki nuo postissa tänne päin!;)Ja ois tosi mahtavaa saada se varjostus video,oon meinaan ihan ulalla niistä hommista...

    VastaaPoista
  17. @ susski
    - haha! en lähetä ;3 murr. ja joo! heti kun saan ihon taas rauhottumaan niin teen sellasen :>

    VastaaPoista
  18. ihanaa kun olet tullut takasin <3 oon oottanu että millon teet postauksen niin innolla :)

    VastaaPoista
  19. waaa onpa sulla söpön väriset hiukset :3

    VastaaPoista
  20. @ katri
    - ♥♥♥

    @58a
    - kiitos, niin sullakin :3 ♥♥

    VastaaPoista
  21. tosi kiva, että oot jaksanu nähdä näin paljon vaivaa postauksen eteen ja oli kyl kivoja kuvia! :) tykästyin tuohon sun pinkkiin tukkaas samalla. :-D oot nätti ja kivanoloinen blogi tää, voisin jäädä epävirallisesti seurailemaan jatkossakin! :)

    yeahyeahira.blogspot.fi

    VastaaPoista
  22. Wou vähän kiva postaus jumituin lukemaan kaks kertaa läpi :D Enkä yhtään tiedä miks!
    Ihania ostoksia oot kyllä löytänyt!

    VastaaPoista
  23. @ ira
    - kiva kuulla että tykkäät! :3

    @ katja
    - aww kiitos ♥♥ c:

    VastaaPoista
  24. Rakastan macin meikkejä!! Ostin kanssa tuossa ihan vähän aikaa sitten tuon MYTH - sävyn huulipunan ja se on ihan loistava! Teet tosi hyviä kosmetiikkapostauksia :)

    VastaaPoista
  25. @ mellu
    - myth on ihana c: ! ja kiitos ♥♥

    VastaaPoista
  26. I-H-A-N-A huulipuna siis apuwa mistä nuita ton värisiä saa oon kalunnu jo monta kauppaa eikä oo tullu vastaan itelläni on tällä hetkellä candy 002 sävyä oleva rimmelin huulipuna :// ois ihana tuon värinen mikä sävy on ja saako mistään muualta kun nettikaupasta ps.ihana blogi ;) <3

    VastaaPoista
  27. @ emppu
    - mitä niistä tarkotat? :D ja kaikissa on linkit paikkoihin mistä ne saa.

    VastaaPoista
  28. Oon menos 50e pudjetilla macille shoppailee mitä kantsis ostaa....?


    Toivottavasti vastaat ku niin vanha postaus.

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥