14.5.2012

Amazing Shine Deluxe Acrylic Kit + Nail Art Decoration StuffAkryylikynsien aloituspaketista tänään siis juttua kuten lupailinkin! Omat kynnet eivät oikein ole kunnossa juuri nyt, mutta teen tutoriaalin akryylikynsien tekemisestä mahdollisimman pian! Tavoite olisi että se komeilisi täällä jo tällä viikolla.

Tämä kyseinen aloituspaketti on siis pretty.fi sivustolta. Lue postaus loppuun, niin löydät special edun jota voit käyttää kiinnostuessasi paketista! :)

Tälläinen akryylikynsipaketti on tosi kätevä, ja mun mielestäni "must" hankinta kaikille jotka tykkää pitkistä kauniista kynsistä. Tekin jotka käytte ottamassa rakennekynsiä, säästäisitte todellatodella paljon jos tekisitte ne itse! Se on helppoa, lupaan. :) Tällainen paketti maksaa vain 79.90€ ja sillä voi tehdä 20 kertaa kynnet! Sen jälkeen vaan ostaa lisää tippejä tai akryylinestettä tarpeen mukaan (maksaa vaan kympin!).


Tässä vielä suora linkki tähän pakettiin! c: CLIK


kuvasta puuttuu toinen sivellin!

Paketti sisältää: 
Akryylijauhe, kirkas 42,5 g
Akryylijauhe, pinkki 42,5 g
Akryylineste, 60 ml
Primer 15 ml
Valkoiset kynsitipit - 100 kpl
100/180 kynsiviila
100/180 pehmeä hiontablokki
Kynsiliima 3 g
Lasiastia
Pitkä ja lyhyt sivellin
Kiillotusviilan


 Ostaessanne tämän kyseisen akryylialoituspaketin, saatte  myös 10€ lahjakortin Pretty.fi-sivustolle laittaessanne viestikenttään koodin "Barbie Beatdown". Lahjakortti on voimassa 3kk! Voitte ostaa sillä esimerkiksi lisää kynsijuttuja! :> Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.


Ja nyt kun kerran kynsistä puhutaan, laitan tähän vielä pari kuvaa viimeisimmistä kynsikoristeista jotka ovat kotiutuneet mulle sannataranailartilta!


Miten teidän viikonloppu & äitienpäivä meni? :)

Kartsa

9 kommenttia:

 1. Mitä tilasin ja en osaa tehdä ://

  VastaaPoista
 2. Tutoriaalia odotellessa, mä olen aina rakastanut kauniita kynsiä ja olisi kivaa jos voisi saada sellaiset itselleenkin. :)

  VastaaPoista
 3. @ !!!!
  - Tuon paketin. Siinä tulee ohjeet, ja teen tänne tutoriaalin vielä niiden tekemisestä. :)

  @ Rosa
  - :) ! Teen tuton heti kun omat kynnet ei oo enää tulehtuneet.

  VastaaPoista
 4. Tässä ois sulle tällänen haaste jos vaan jaksaa tehdä http://se-x-factory.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html :)

  VastaaPoista
 5. Mistäs nää sun terävät kynsitipit on? Eihän ne tullu ton paketin mukana?

  VastaaPoista
 6. @ maano
  - ei tullut paketin mukana :)

  VastaaPoista
 7. Kauan noi kynnet suunnilleen kestää käytössä?

  VastaaPoista
 8. Oisko tää aika vastaava alotus setti, vaan pienempi? pääseeks näil alkuun? :) http://www.pretty.fi/kynsituotteet/rakennekynnet/amazing-shine-acrylic-kit-akryylikynnet-aloituspaketti.html
  ja just samaa kyselisin ku edellinen et kauan suunnillee kestävät käytössä? :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥