13.5.2012

1 Year Anniversary

Barbie Beatdown- blogi täyttää tänään vuoden
Tähän vuoteen onkin mahtunut vaikka mitä! Hiusten värjäilyä, meikkitutoriaaleja, poikaystäviä, laihdutusta - lihomista, koulun vaihto, uusia kavereita, partyja, ulkomaan matkoja, mielipidekirjoituksia, tuote-esittelyjä ja blogikilpailuja! Kiitokset aivan erityisesti teille jotka ootte olleet lukijoina jo blogin alkuajoista lähtien! Olette nähneet ison raapasun mun elämästäni ja tunnette mut varmaan jo aika hyvin! :3 Jatkossa yritän edelleen parannella blogiani ja tehdä parempia ja parempia bloggauksia sekä videoita!  


Mutta nyt kuulumiset tiivistettynä: Perjantaina käytiin Timpan kanssa katsomassa Iron Sky (SE OLI NIIN HYVÄ AAAA!!!!!) ja sen jälkeen tultiin meille nukkumaan. St oltiin tosiaan eilen illalla taas tampereella ja käytiin pyörähtämässä yksissä bileissä. Kirjaimellisesti pyörähtämässä, oltiin ehkä tunti siellä.. Ei oikein innostanut. D: Sen jälkeen käytiin siellä keskustorin uudessa mäkkärissä ja joo..  Oli ehkä vähän random kun se kassaneitonen alko yhtäkkiä kehumaan mun ulkonäköäni ja ripsiä. "Olet ihan kuin jostakin mainoksesta" Olin oikeesti tosi häkeltyny ja mumisin vaa jotain yrittäen sanoa kiitos. :D Ei siinä mitään, piristi kyllä iltaa! 


Tänään oon vaan hillunut kotona kun on äitienpäivä ja kaikkea. :) Ostin äitille muutamaa erikois suklaata ja hopeekoruja. Oisin halunnu ostaa jotain kallista, mutta budjetti oli vähän mitä oli.


Huomenna sitten on luvassa juttua rakennekynsistä, ja tutoriaali niiden tekemisestä sitten loppuviikosta! Stay tuned, koska kerron myös erikois edusta jota voitte hyödyntää jatkossa. ;) (Lahjakortteja siis luvassa vain teille, Barbie Beatdownin lukijoille!)


Ps. Kiitos bannereista Juppe ja Nina!

Kartsa

5 kommenttia:

 1. Mä oon lukenut sun blogia anonyymina ihan melkein alkuajoista asti :D Meikkaat niin ihanasti ja sun postaukset on aina parhaita. :)

  VastaaPoista
 2. Oot tosi kaunis tossa ylhäällä olevassa kuvassa (:
  Haluisiks tehä sellasen meikki tuton mis ois niinku sellanen semi neutraali meikki ? Ite en oo tottunu meikkaa hirveesti mut ois sillee jees saada vähän räväkämpi < ei kuitenkaa hirveän mutta vähän, että ihmiset näkisi että on hieman panostanut (:

  VastaaPoista
 3. @ .
  - Oon tehnyt muutaman neutraalin meikin youtubeen, joten selaile sieltä! :) Luonnollisia meikkejä on tulossa kesällä, jos sekotit neutraalin/luonnollisen.

  VastaaPoista
 4. onnittelut :)

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/2012/04/voita-nescafe-dolce-gusto.html

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥