15.2.2012

Leopard Hearts

Blackgroup.fi lähetti mulle muutamia koruja kokeiltavaksi viimeviikolla! :---) Yay!
Ajattelinkin että nyt olisi korkea aika esitellä nämä ihanuudet teille! Yllättäen koruista löytyy pääskysiä, eläinkuosia ja kirkkaita värejä.. <3 Kaikkea mistä tykkään. :3 Käytin näitä kahta kaulakorua koko viimeviikon vuorotellen, koska ne on niin täydellisesti mun tyyliset&sopii mun vaatteisiin -> helppo yhdistää mihin tahansa mitä mun kaapista löytyy. :> Mau, mitä ihanuuksia!

Korvakoruista sen verran, että niiden koukut tai ne kiinnitysjutut enivei on täydelliset näiden venytysten kanssa! Ne menee tosi nätisti tosta tunnelista ja jää siihen, eivätkä tipu. (Jos näin ei olisi ollut, olisin sitten laittanut ne ylempiin reikiin, sen verran upeat ovat!


En oo ite törmännyt näin hienoihin koruihin missään muualla! <3 Kiitos Blackgroup! :>
Mitäs te pupuset tykkäätte näistä? :3

Kartsa

7 kommenttia:

 1. voi, ihania :) mulla on vaan ittelläni aika "hempeä" tyyli (pastellivärejä, valkoista, pitsiä..) niin mulle ei ehkä sopisi mutta just sun tyyliin!
  ja tossa yhessä kuvassa sun peukkukynsi näkyy, ja se on tosi hyvässä kunnossa! voisitko tehdä postauksen siitä mitä teet kynsillesi ja käsillesi et saat ne pysymään noin terveen ja puhtaan näköisinä? :)
  t. huonokyntinen!!!!

  VastaaPoista
 2. Muhajajajajajajaj eka kommentti... Ehkä julkiset tän tarpeettoman vaivan eka XDD Sunne kiittää ja kuittaa

  VastaaPoista
 3. niin ihana toi pinkil sydämmel oleva kaulakoru :oo ♥

  VastaaPoista
 4. ihania on kyllä! miks ne muute lähettää sulle noita? :)

  VastaaPoista
 5. voi eikä! noi korvakorut on aivan täydelliset! :>

  VastaaPoista
 6. Ihania koruja :) Itsellä juuri tuollaiset ruusukorvikset, tilasin tosin ReStyleltä, enkä BlackGroupilta. Tuollainen leopardikuosinen sydänkoru ollut jo pitkään hankinnassa :P

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥