13.1.2012

Friday The 13th

Hahah, hassua. Perjantai 13. Toisaalta oikeesti tosi karmivaa, oon varmaan ihan varpaillani koko tän päivän, oon kuitenkin sen verran hönäytettävissä oleva ihminen.. taikauskoinen ja ties mitä.. Onneksi oon menossa kaverille yöksi, niin ei tarvitse yksin pelätä.

Viimeviikosta sen verran, että meidän postilaatikko pöllittiin. Ihan oikeesti, kuka hitto tekee sellasta? :D Olin ihan sairaan äkänen kun tiesin että mulle on tulossa _sponsoroituna_ tavaraa ja nyt sitten postilaatikkoa ei ollut olemassakaan. Ongelma ratkaistiin kuitenkin sillä tavalla että mentiin vaan maanantaina postiin ja oltiin sillai et "hei, meillä ei oo postilaatikkoa kun joka varasti sen.. saataisko me meidän posti täältä?" :D Ja kyllähän me se sit saatiin.

Eniveis mun piti tehdä tämä postaus jo alkuviikosta, mutta tuli kamalasti kiireitä. Mulla on oikeesti miljoona postausta valmiina täällä bloggerissa, joten nyt alan päivittelemään tosi usein! Oon tehnyt valmiiksi jo mm. postauksen plastiikkakirurgiasta, tatuoinneista ja videota jossa selittelen hiusten vaalentamisesta + uusista pidennyksistä. Saa nähdä nyt lataanko sitä tänne (oon iha pumpam räjähtäny siinä). Jos en, niin teen sen jutun sitten "kirjallisena" viimeistään alkuviikosta. :3

Mutta nyt ilouutisia! Mulla on uusia glittereitä, strassit ovat saapuneet ja kulmavärit + eyeshadow primeri uudistettu! (=Tutoriaaleja luvassa paljon) Glitterit+starssit normaaliin tapaan sannataralta, ja kulmavärit+primeri pretty.fi. :>

Voisin vaan tuijottaa tota pakkausta koko päivän, se on niiin söpö! Mulla on ollut tästä testeri, ja huomasin että se oli tosi hyvää, siksi mulla on nyt myös tällainen normikokoinen versio tästä.

Coastal Scentsin kulmakarva paletti! Suosittelen, sillä tässä on värit jotka sopii ihan minkävärisiin hiuksiin tahansa. :> Siksi tää on myös täydelline paletti mulle! Oonkin jo käyttänyt sitä, kuten kuvasta voi huomata. :3

Rimmelin Eyebrow Pencil, 003 Blonde.

Tästä öljystä kerroin kynsien kasvatus postauksessani! Klikkaa siihen tästä.

Strassit! Bilemeikkiä siis luvassa, mitä luultavammin tällainen (alempi kuva).

Glitter kynsitutoriaalia tulossa myös ;> Mikä ois kiva väri? Teen siitä sitten jotain kivaa!

Tein Barbie Beatdownille sivut facebookiin, olisi ihan mielettömän siistiä jos kävisitte tykkäämässä! Päivittelen sinne tulevaisuudessa ekstra kuvia, tietoa tulevista postauksista, sekä tietysti laitan linkkiä kun olen tehnyt uuden bloggauksen. Linkki löytyy sivupalkista! <3


Kartsa

7 kommenttia:

 1. AHAHHAHAHA mihin joku tarvii toisten postilaatikkoa :--DDDDd

  VastaaPoista
 2. @ oonass-
  ~ no mietin ihan samaa!! :----D

  VastaaPoista
 3. Helööööy :) Pakko sanoo nyt tälläst ihan yleistä kommenttii täst siu blogista, oon tätä nyt jonku viikon ajan seuraillu ja tullu siihe tuloksee et yks parhaimmist mitä oon lukenu.. Ulkonäöllisest tykkään tosi paljon, oma blogi tuntuu iha joltaki en-ees-sano-minkä-näköseltä tän jälkeen. Tykkään kaikist postauksist, siit mite keksit kaikkee mahollist kerrottavaa ja sellast. Ja oon aivan järkyttävän kateelline noist kaikist meikeistäs, oma varasto ku rajottuu kahtee kajalii, kahtee ripsivärii, parii puuterii, yhtee aurinkopuuterii, meikkivoiteesee ja muutamii huulikiiltoihi :)

  VastaaPoista
 4. haha varmana joku teinikännipissis lauma ottanu mukaansa postilaatikon :DD

  VastaaPoista
 5. @ anonyymi1
  ~ aww kiitos! et tiiäkkään kuinka ihanaa on lukee tollasta palautetta. ♥ ja ei tarvitse olla kateellinen. :>

  @ anonyymi2
  ~ no niinpä :'D

  VastaaPoista
 6. Varmaa joku pöllii postilaatikon ::D btw ihana tää sun blogi!! Tykkään tosi paljon :) Ja toi ylin glitteri oli just kivan värist!

  VastaaPoista
 7. Varmaa joku pöllii postilaatikon ::D btw ihana tää sun blogi!! Tykkään tosi paljon :) Ja toi ylin glitteri oli just kivan värist!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥