30.1.2012

Expanders, Plugs And Tunnels

Huii vitsit kun ulkona on kylmä! Kömmin äkkiä takaisin peiton alle ja tulen sieltä pois vasta kun ulkona on vähintään +10 astetta lämmintä!
No ei vaiteskaan. Onneks mun ei tarvitsen kauheasti tuolla ulkona nyt lähipäivinä olla, Viikonloppuna sitten vasta! (Lupauduin näkemään kavereita! Mm. Timoa ja ehkä Rasmustakin.) Jassua ois kanssa kiva nähdä. :< En oo nähnyt sitä yli viikkoon, kun se ei ollut koulussa ja nyt mä en ole koulussa. D: Ja kun on vielä koeviikkokin. Plääh. Sen kännykkä on rikki. Kirjautuispa se facebookiin niin pääsis jutskaan sen kanssa...

Anygays tämän päivän ehdoton kohokohta oli se kun Salla tuli kotiin ja huusi jo ovelta "Karooo sulle on postiaaa! ;)" AAH mä oon odottanut tätä kirjekuorta niin kauan!! Okei, muutaman päivän vasta, mutta se tuntui ikuisuudelta! Bongasin ihan mielettömän söpösen korusivuston nimeltä Trendikoru tuossa viimeviikon puolella, ja totesin että siellä myydän todella suloisia plugeja & tunneleita & venytyksiä! (Siellä myydään siis muitakin koruja, ei pelkkiä venareita ;D) Sivustolla kerrotaan, että suurin osa heidän tuotteistaan on korkealaatuista 316L kirurgin terästä tai titaania, ja että värilliset kirurgin teräksiset korut ovat joko PVD-päällysteisiä tai titaanipinnoitettuja anodisoituja koruja. Lisäksi heidän valikoimastaan löytyy täysin nikkelittömiä bioplastkoruja. Eli kyseessä on hyvä ja luotettava sivusto jonka korut ovat laadukkaita! Ja koska oon vasta alottanut ja mun korukokoelmani on varsin pieni (ja ruma hahaha) ajattelin että söpöt & nätit korut ois aika jees! Haluan iiison ja hienon kokoelman tämmösiä! :3 Hamstraan näitä sitten enemmän kun korva on 14mm-16mm. Koska mulla on jo 8mm valmiina, hommasin 10mm ja sitten muutamat ihanat plugit & tunnelit.  Harmi kun en ihan vielä voi tunkea näitä korvaani kun on vasta 6mm. :< Viikonloppuna tosin ajattelin kokeilla josko 8mm menis siihen! :) Muahahah, ootte salee kateellisia näille. ;D Eivaan! :> Kertokaa hei jos teillä on jo jotain näistä itellänne tai aiotte ostaa samanlaisia ku mulla! :> I want to knoooow.


Muttaaa nyt näitä kuvia. <3 En tajuu miks kuvanlaatu on noin huono :< Pahoitteluni!

 Ja kaikki ihanuudet vielä läjässä!

Aaah! Noi on niin nättejä! Huomasitteko muuten että noissa kirsikoissa on tollaiset kimaltavat paljettijutut! Aivan super söpöt! Teen varmasti myöhemmin postausta uusista koruista! :> Noi on niin rakkaus. <3 Haluisin kanssa jotain pääskysiä, lisää timanttisia ja eläinkuosisia tunneleita yms! Lista on loputon. ;D Kuten tiedätte, en halua kuin vain mm. kaiken. Thats just me :---D Cant help it.

Loppuviikosta tulossa juttua niistä feikkilävistyksistä, tutoriaali tai kaksi, juttua laverasta and perhaps uusista kengistä (joita en ole vielä siis hankkinut) sekä koruista! I love you guys.

Kartsa

19 kommenttia:

  1. Noi sun hiukset on tosi oudon näköset ja väriset tos kuvas.... o__O sulle sopii kyl parhaiten tummat eikä mitkää pinkit tai liilat yms. En haluis tulla haukkuu, mut oman mielipiteeni vaan sanon.. noi korut on kyl yli söpöi (:

    VastaaPoista
  2. @ anonyymi
    ~ aijaa :) hassua kun vaan anonyymit dissaa, eikö? ;>

    VastaaPoista
  3. pikkuse söpöjä koruja :> mää haluaisin venyttää, ehkä vaa pari milliä mut emmää tiiä jotenki pelottaa :DD mut ota kuvaa niistä sun venytyksistä:)?♥

    VastaaPoista
  4. @ hanna
    ~ ei se venytys satu :) jos sen siis tekee oikein 8D ja juu okkee :> !

    VastaaPoista
  5. Vähän noi korut on söpöjä! :>

    VastaaPoista
  6. Ei vitsit noi plugit!! Rakkaus.. ♥

    VastaaPoista
  7. hihii tuol toi timanttivenytys, mul o semmoi 10mm : D ja sit toine korva on 12mm :3

    VastaaPoista
  8. @ veeera
    ~ oohh sulla on jo niin isot ♥_♥

    VastaaPoista
  9. Onpa kivan näkösiä!! :)
    http://wingstonails.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. aivan ihanat noi timangit

    VastaaPoista
  11. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw : DDD
    kartsa missä kunnossa sun venytys on ;)?
    nähää nähää!!!!!!!!111<333333
    ~~orestes ;))))))

    VastaaPoista
  12. Itse tilaan kaikki lävistys/venytyskoruni crazy factorystä, tuolla trendikorussa on mun mielestä aivan liian suuret hinnat! Söpön väriset korut on kyllä :) Itelläkin oli tollaset timanttivenytykset kun korvat oli 16mm sillon joskus :D Nykyiseen kokoon (22mm)en viiti sellasia enää hankkia, painaa kuitenkin jonkunverran..

    VastaaPoista
  13. @ anonyymi2
    ~ niin onnn ♥

    @ jassu
    ~ tungin eilen 8mm korvaa ;D
    laitoin sul faces viestii btw!

    @ isabella
    ~ sisko tilaa kans sieltä :)

    VastaaPoista
  14. Tää nyt ei liity mitekää tähä postauksee ANTEEEKS mut mietin täs vaan et kuinka kauan yleensä pidät samoja kynsiä? Tai siis samoja lakkoja kynsissä? :) Ite pidän ehkä 3-5pv, ja vähän oon täs miettiny kauanko muut.. Jaja paljonko siulla menee suunnillee kuukaudessa rahaa kaikkeen kauneudenhoitoon tms? Anteeks nää tyhmät kysymykset ! :'D

    VastaaPoista
  15. Ihan jeppis koruja tilasit ! n__n Hirmu tyttömäisiä. ..Ite suosin Crazy Factorya koska siellä on halvempaa. En viel tienaa niin paljoo ettei tarttis kattella hintojen perään. 8D ..Ja ja ja mulla on oikeas korvas 10mm ja vasemmas 16mm holet. n__n

    VastaaPoista
  16. @ sonja
    ~ hmm varmaan n. viikon :) en tiiä yhtään paljonko mulla menee rahaa :D varmaan satanen? liikaa eniveis.

    @ sanni
    ~ ooow sulki nii isot jo! :33

    VastaaPoista
  17. Noi sun hiukset on ihanat ! <3 ja sitten jos saa ehdottaa tollasta ns korusivustoa niin http://www.crazy-factory.com/ < tuo on ainakin tosi hyvä! lävistyskorut & venytykset ovat kestäviä ja muutenki hyviä, hinta on todella alhainen, korut toimitetaan hurjan nopeasti ne tulevat Thaimaan kautta Saksaan ja sieltä postilaatikkoon toimitus on ainaki mulla kestänyt aina jotain 3-4 päivää (:

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥