27.9.2011

Red/Orange Fall Lips

Hello cuties, hablahabla. Eiku :-------D ? Huomasin että oon postaillut nyt lähes joka päivä. :O Mulla on ollut viimeaikoina paljon kerrottavaa! C: Ja teillä tästä syystä paljon luettavaa hihii. Eniveis, tänään ajattelin tehdä teille kuva muotoisen tutoriaalin siitä, miten saa tehtyä siistit punahuulet, ja samalla huulet näyttämään hitusen isommilta.  I hope you like it !


1. Katso, että huulet ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa (pehmeät). Mun huulet on aika kärsineet. :C Huulista saa sen ylimääräisen röpöisyyden (onko toi edes oikee sana) pois, kun niitä hieroo hellästi pyyhkeellä tai vaikka hammasharjalla ja laittaa sitten huulirasvaa. :3

Tää tuoksuu niin namilta :>

2. Tässä vaiheessa laittaisin jotakin huultenpohjustukseen tarkoitettua ainetta, jos sellaisen omistaisin. Mä laitan vaan meikkivoidetta n_n. Tää myös auttaa huulipunan oikean värin näkymiseen huulilla.

3. Rajaan mun huulet n. 0,5-1mm mun huulten reunojen yli = suuremman näköiset huulet. Jos kuitenkin rajaat liikaa, ne näyttää vaan tosi suttusilta ja drag queen tyylisiltä. Ja siihenhän me tytöt emme useimmiten pyri :------) Ainakaan minä.

4. Tätä vaihetta ei ole pakko tehdä, mutta mä teen koska musta lopputulos on parempi näin. Väritän mun huulet siis kokonaan sillä samalla huultenrajauskynällä. C:

Huulipuna jota käytin. Huomatkaa suttuinen vapaalla kädellä tehty manikyyri. :s

5. Nyt sitä punaista huulipunaa kehiin! Huulipunan voi levittää suoraan tai sitten siveltimellä. Mä levitän sen suoraan purkista, koska musta se on helpompi tehdä niin. Makuasia. :3

6. Painan huulet paperiin, jotta ylimääräinen puna lähtee irti. Sitten tätä seuraavaa kohtaa en aina tee, mutta se on suositeltavaa jos huulipuna leviää/suttaantuu jotenkin ja menee reunojen yli. Rajaan mun huulet siis meikkivoiteella. Alemmassa kuvassa rajat on häivytetty. Kun huulten reunoille jää aavistuksen vaaleampi raja, se korostaa huulia. Huom! Liian vahva ja vaalea raja huulten ympärillä näyttää vain tyhmältä. Eli tytskät katsokaa että häivytätte rajat hyvin, jooko? ;>

Tässä rajat häivytettyinä.

7. Mä henk. koht tykkään puuteroida mun huulet aina ennen huulikiillon laittamista ! Huulipuna myös kestää huulilla pidempään jos ne puuteroi. :3 Sitten laitan ihan vähän lisää huulipunaa, tai teen kuten kohdassa 8. 

8. Laitan huulikiiltoa. C: And thats it ! Ootte valmiita tämän jälkeen.Mitäs tykkäätte? C: Mun mielestä punaset/oranssit huulet vaan jotenkin kuuluu syksyyn! Ja kenellepä ei sopis punahuulet? ;> Itse käytän useimmiten pinkkiä/lilaa, mutta nyt viimeaikoina toi ihan perus "pin up" punainen on jotenki ollu lähellä sydäntä. :----)

Sitten asiasta kukkaruukkuun! 200 lukijaa on nyt vihdoin täynnä ! C: Kiitos oikeesti teille kaikille ihanille jotka seuraatte mun päivityksiäni ja jaksatte kommentoida! n_n.
Nyt haluankin ilmoittaa, että vielä tämän viikon puolella tulee uusi "50+" tapainen postaus!  Voitteko uskoa, että 19. elokuuta mulla oli vielä 61 lukijaa ! Mulle on tullut 141 uutta lukijaa kuukaudessa! Muistakaahan seurailla mua blogilistankin kautta. C:

Kartsa


8 kommenttia:

 1. heii voisitko tehä postauksen jossa näkyis sun kaikki meikit=) ? tuntuu et sul on joku 1000000 eri meikkii nii ois kiva nähä joku esittely niistä, joku sellanen meikkipussinsisältö jutska vaa::)

  VastaaPoista
 2. käytätkö sää usein tekoripsiä? onko sulla niitä paljon? ois kiva saada joku postaus niistä joissa esittelisit niitä:>

  VastaaPoista
 3. Juu on mulla niitä muutamat. :) Ja käytän yleensä kun teen blogiin jotain juttua ja joskus harvoin laitan kouluunkin. n_n

  VastaaPoista
 4. hei mistä tilaat/ostat sun irtoripset, kun näyttää niin ihanan luonnollisilta? koska ite kun ostan, niin ne jotenkin näyttää liian "irtoripsimäisiltä" (mikä sana :D) ja en tykkää siitä :/

  VastaaPoista
 5. seppälästä =) (tai emotionista, mut sieltä harvemmin)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥