26.9.2011

Naturally Beautiful

Ciao innamorati, (o-m-g toinen päivitys saman päivän aikana :o)

Jottei elämä ihan tylsäksi käy, tilailin jokunen aika sitten luonnonkosmetiikkaa kokeilumielessä ecodeal.comista ! Mua on kiinnostanut luonnonkosmetiikka nyt hetken aikaa (ootte varmaan huomanneet, mm. Lavera) ja ajattelin että no mikäs tässä, nätti sivusto ja kivan näköisiä tuotteita, kokeillaan ! :3

Ja nyt ennen kuin heitän kuvia noista tuotteista, mietin, että voisin ehkä antaa nuo BeSaven kasvonaamio & voiteen jonkun tulevan kilpailun voittajalle. C; Jos siis saan aikaiseksi järjestää jonkun isomman kilpailun ja siihe osallistuu kunnolla porukkaa. Kertokaa jos kiinnostuitte noista ! Jos tarpeeks moni haluais tulevaisuudessa voittaa noi, laitan ne sivuun ja kehitän teille jonkun kilpailun. Muussa tapauksessa lätkin ne omaan nassuuni ofc. :---)

interessato? ;) dimmi! | kiinnostuitko ;) kerro!

Vasemmalta oikealle: Rose Garden ~  Scarlet ~ Apricot
Mutta hei, tsekatkaas nää ! Aivan tajuttoman ihanan värisiä! Omistan pelkkiä nude/beige/pinkkejä kiiltoja ja punia, joten nää on mukavaa vaihtelua! Pigmenttiä on myös hyvin paljon! Nää ei oo pahan hintasiakaan! Alle 8€ kappale. C: Alempana "swatchit" samassa järjestyksessä kuin kuvassa. Ainoona 'miinuksena' näissä on varmaan se, että nää tuoksuu oudoilta. Tavallaan ei miltään. Mutta se johtuu varmasti tosiaan siitä että nämä ovat LUONNONkosmetiikkaa! I'm still liking this stuff anyway.

See? Very pigmented !

... Ja näitä ennen vaan yks oma huultenrajauskynä ! Nää oli enemmän kuin tervetulleita mun meikkiperheeseeni. Toinen on tommonen enemmän pinkkiin menevä, ja toinen oranssiin.


Mutta tässä kaikki tältä erää. :----) Muistakaa tykkää & seuraa mua bloglovin'issa ja youtubessa.

Ps. Ootteko te tilanneet ecodealista aiemmin? Mitä ootte tykänneet? :)
Pps. Tsekatkaa Maggie ;D
Kartsa

8 kommenttia:

  1. Joo todellakin kiinnostaa! Kilpailua kehiin ! ♥

    VastaaPoista
  2. kiinnostaa :ppp ja oi ihanaia noi luonnonkosmetiikka jutut (= + söpö koira XDD

    VastaaPoista
  3. Tykästyin banneriin, enkä edes tykkää tuosta kuosista! :D

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥