5.9.2011

My Brains Dont Work Properly Today

Miauu, mua väsyttää ihan kauheesti! Muutenkin tää päivä koulussa oli ihan kamala D: Ekaksikin, muistin vasta aamulla että meillä on koulukuvaus ! Ei siinä sillai mitään, laitoin itteni ihan sillee normisti ja lähin koululle sitten. Menin ekalle tunnille ja mietin et miks rinnakkaisluokkalaisii puuttu sieltä nii paljo ja aattelin vaa et niil on kai nyt se kuvaus ja meillä sit niitten jälkeen tunnin sisään. No, voitte varmaan arvata? Olihan se meidänkin ryhmän kuvaus nyt sitten tietenkin sillon... Eli toisin sanoen, mä en tule olemaan luokkakuvassa. :-----D Olisin ehtinyt vielä mennä ottamaan ne yksittäis- tai kaverikuvat, mutta en mää viittinyt. Ei se nyt ole niin iso asia. Aion silti kyllä hankkia jostain sen meidän ryhmän kuvan, ainakaan ei tartte hävetä omaa naamaa siinä. :D


Omg onpas masentavan näkönen kuva :----D Pahoittelen mutta tolta mä näytin hetki sitten! Plaa tänään ei oikei jaksais kiinnostaa mikään.

Enivei, alkaa kyllä oikeesti pikkuhiljaa tuntua se ettei oo oikein tullut nukuttua. D: Onneks ei "tartte" valvoa ainakaan BB:n takia. Se on ihan kamala tänä vuonna!? Ne tyypit siellä on ihan outoja :D En halua kattella niitä.. Siellä oli alussa se kaunis tatuoitu tyttö jolla oli mustavalkoset hiukset, mut se nyt sitte häipyi sieltä talosta. GREAT. Ei huvita kattoo sitä enää. :-----DPs. Voisin taas vaihteeks tilailla netistä meikkejä :------D Kjehe.
Kartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥