26.8.2011

Oh Hot Damn

Ciao, hain tosiaan tänään postista mun uuden Friis & Companyn leopardikuvioisen laukun ! Love it ♥ Ja kuten videollakin sanon, kerron vähän tosta laukusta + The Handbag Superstoresta tässä postauksessa videon alapuolella C: ! Jos en vastaa kaikkiin kysymyksiin tässä merkinnässä, jätä ihmeessä kommenttia. Pyrin vastaamaan mahd. nopeasti :3
Eli nyt vähän tästä yrityksestä 'The Handbag Superstore'. Se on siis suomalainen merkkikäsilaukkuja myyvä nettikauppa. Kaikki sivustolla myytävät tuotteet on aitoja, joten ei tartte miettiä mitään sellasta et "omg onkoha nää vaa jotain feikkejä mistä huijataan vaa rahaa etc. Et ne on kyllä varmasti aitoja. Toimitus oli tosi nopea, muutaman päivän vaan kesti! Luin kanssa Heidän sivujansa ja siellä kerrottiin että Iltasanomat on valinnu The Handbag Superstoren netin 6. parhaaksi muotialan verkkokaupaksi tunnetuimmista ja luotettavimmista muotivustoista.
Eli jos aiotte laukkua hankkia niin suosittelisin tätä sivustoa. Itselläkin siis tosiaan eka kerta kun oon mistään laukkua tilaillut.

Ja nyt vähän kuvia vielä tästä laukusta + päivän meikistä! :3 Enjoy~

Ja sitten päivän meikki, tadaa~


 

Kartsa
13 kommenttia:

 1. mitä ei oo noudatettu? kerroks vähä?

  VastaaPoista
 2. siis kaikkia sääntöjä? :) en oo julkaissut sitten niitä kommentteja valitettavasti :c

  VastaaPoista
 3. Voisit tehdä tuosta päivän meikistä tutoriaalin =)Ja olis kiva kun ottaisit kuvat kaikista meikeistä mitä käytät tutoriaaleissa aina tuton perään.

  VastaaPoista
 4. Ihihihi ihana toi ananaspillumehu :---D

  VastaaPoista
 5. Voi kamala taisin just typottaa ihan kauheen mokan... :---D siis ihan pill_i_mehua tarkotin

  VastaaPoista
 6. XDXD hahahah !!1 piristit mun päivääni ♥

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥