19.2.2017

ADOPT’ PARFYYMIT

Heippa kaikille,

Ihana Adopt'in väki otti minuun yhteyttä ja kysyi olisinko halukas kokeilemaan heidän (opiskelijabudjettiin sopivia) Ranskalaisia parfyymejaan, ja tottahan toki mä olin! :-) Musta on aina ihana kirjoittaa edullisista mutta laadukkaista tuotteista, koska uskon aidosti että tällaiset tuote-esittelyt hyödyttävät teitä mun seuraajiani kaikista eniten!

Kerroin että tuoksuissa pidän karamellista, vaniljasta, raikkaista kukkaistuoksuista, myskistä, kookoksesta ja lämmön tunnusta. Sain kokeiluun hurjat 7 kpl tuoksuja: Marshmallow, Carambar, Coco, Vanille Bourbon, Fleur De Coton, Vanille Ylang Ylang ja White Musc!


Kaikki adopt’ tuoksut kuuluvat hienompaan eau de parfum -kategoriaan; hajuvesien kalleinta ja hienointa ainesosaa, tuoksutiivistettä,  käytetään enemmän kuin esimerkiksi eau de toilette:ssa. Tarkoin valikoidut ainesosat ja valvottu tuotantoprosessi Ranskassa takaavat aina 100 % laadukkuuden.

Parfyymit on jaettu kuuteen kategoriaan: CITRUS, FRUITY, WOODY, GOURMET, FLORAL ja ORIENTAL. Yhden parfyymin hinta on €8.90 / 30ml. Nämä tuoksupullot ovat yllättävän isoja: about kämmenen kokoisia jota ei välttämättä kuvista heti hoksaa!
Tuoksujen ideana on, että voit vaihdella niitä mielialasi mukaan - siksi ne ovat niin edullisiakin! Onko olosi tyttömäinen tai seksikäs? Oletko lähdössä kouluun/töihin ja haluat jonkin ihana raikkaan tuoksun? Ehkä jotain karamellista? Valitse tuoksu fiiliksesi & tilanteesi mukaan!

Mun ehdottomat lempparini näistä tuoksuista ovat: Musc Blanc, Fleur De Coton ja Marshmallow! Musc Blankin olen itseasiassa käyttänyt jo loppuun. :'D

Ovatko Adopt' tuoksut teille tuttuja?

1 kommentti:

  1. Ei ollut yhtään tuttu merkki! Noissa näyttäisi olevan paljon kiinnostavia tuoksuja, millainen tuo Marshmallow on? Kuulostaa ainakin herkulta :)

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥