8.9.2016

Divaderme Lash Extender II ✘ Fiber Mascara II Review

Ripsiasiaa!

Käsi ylös jos olet addiktoitunut pitkiin, tuuheisiin ripsiin! *nostaa molemmat kädet*

Jos mulla on aamulla yhtään energiaa (huom. en ole aamuihminen) liimaan irtoripset silmiini heti ensimmäiseksi aamulla. Ennen aamukahvia. Kyllä, luitte oikein. Niin tärkeätä mulle on saada silmät kuosiin. :-D Mun omat ripseni ovat todella lyhyet, eivätkä mitenkään erityisen tuuheatkaan, joten imao pelkkä ripsiväri ei tee mulle sellaista efektiä jota kaipaan silmämuniani ympäröimään. Divaderme kuitenkin lupaa tehdä mun tynkäripsistäni ripsipidennysten kaltaiset, mutta onnistuiko se tehtävässään? Divaderme-tuotteet perustuvat luonnollisiin, tuuheutta ja pituutta luoviin kuituihin, jotka kiinnittyessään ripsiin luovat hetkessä luonnollisen tuuheat ja pitkät, näyttävät volyymirikkaat ripset. Hoitavien ainesosien, kuten arganöljyn, yrttiuutteiden ja vitamiinien ansiosta Divaderme-tuotteet auttavat vahvistamaan ripsiä sekä edistämään niiden tervettä kasvua.

LASH EXTENDER II
9 ml, ovh 39,00 €
Rakenna pituutta ja paksuutta ripsille hetkessä luonnollisilla kuiduilla!

"Lash Extender II lisää välittömästi ripsien pituutta, paksuutta ja volyymia 1000%:lla! Helppokäyttöinen; harjaa kerros satoja pienen pieniä kuituja ripsiin suosikkiripsivärin lisäämisen yhteydessä luomaan näyttäviä lopputuloksia. Suosittelemme käytettäväksi yhdessä Fiber Wings Mascaran kanssa, kun ripsistä halutaan erityisen runsaat. Lash Extenderin ravitseva koostumus on kehitetty myös hoitamaan, vahvistamaan ja tuuheuttamaan ripsiä 4-6 viikossa. Lash Extenderillä luot ripsipidennysten kaltaisen lopputuloksen ilman liimoja ja huoltokuluja! Tuote on vesiliukoinen. 80% luonnollisia kuituja, 20% yrttiuutteita ja vitamiinien hoitavuutta."

Käyttö: 
1. Tee yhden silmän ripset kerralla alusta loppuun. Aloita lisäämällä kerros ripsiväriä. 
2. Ripsivärin ollessa vielä kostea, harjaa Lash Extender -kuidut erityisesti ripsien latvoihin. 3. Lisää 1-2 kerrosta ripsiväriä lukitsemaan kuidut ripsiin kiinni. Erittäin näyttäviin ripsiin toista vaihe 1 ja 2.


FIBER WINGS II MASCARA
9 ml, ovh 39,00 €
Pidentävä ja volyymia lisäävä & arganöljyä sisältävä ripsiväri.

"Fiber Wings II Mascara on luonnollista arganöljyä ja kuituja sisältävä ripsiväri, joka lisää satoja pieniä arganöljyllä rikastettuja kuituja ripsiin yhdellä harjanvedolla, luoden välittömästi pitkät, paksut ja terveet sekä kauniin tuuheat ripset. Fiber Wings II Mascaralla luot dramaattiset, näyttävät ripset samalla kun luonnolliset ainesosat ravitsevat, vahvistavat ja kosteuttavat ripsiäsi. Tuote on vesiliukoinen. 50% ripsiväriä, 30% luonnollisia kuituja, 20% arganöljyn hoitavuutta."

Käyttö: 
1. Aloita ripsivärin lisääminen aivan ripsien tyvestä ja harjaa ulos- ja ylöspäin. 
2. Halutessasi lisää näyttävyyttä, lisää toinen kerros. Tältä tuote näyttää mun ripsissäni. Ensimmäinen asia jonka kuvasta huomaa on se, että ripset eivät pidentyneet ja tuuhentuneet "1000%" niin kuin tuote lupaa, mutta kyllä se lisää ripsiin hieman pituutta. Harjasin ripsiäni todella paljon ripsiharjalla, joten osa tuotteen tehosta todennäköisesti varisi siinä pois, koska yritin välttää "klimppi ripsiä". Taidan kokeilla rispikuituja (Lash Extender II) jonkun märemmän ripsivärin kanssa, ehkä ne jämähtäisivät sellaiseen paremmin. :-) Fiber Wings Mascaralla tulee hyvin kauniit ja luonnolliset ripset, tykkään siitä todella paljon. 
Saatavuusparturi-kampaamot, IdHAIR-verkkokauppa: www.idhair.fi

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tuote! Kuulosti erikoiselta tuo kuitujen lisääminen ripsiin, mutta lopputulos näyttää kyllä kivalta! Tuntuu siltä että nuo kosmetiikkamainosten prosenttiluvut ovat aina ihan hatusta heitettyjä, vaikka markkinoinnissa sellaisia ei tietenkään saisi käyttää :D

    VastaaPoista
  2. Joo niinpä! :-D Tuli nyt mieleen vielä, että noita kuituja lentää joka suuntaan ja pitkin naamaa kun niitä sutii ripsiin eli siinä pitää olla tarkkana. Itsellä ei silmiin niitä onneksi mennyt ja poskilta otin ylimääräiset puuterisudilla pois. Divadermen oma ripsari on aika kuivaa (mutta jättää nätin lopputuloksen) joten märempi ripsari ehkä (?) käyttäytyisi kuitujen kanssa kivemmin. :-)

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen postaus! :) ripsari vaikuttaa hyvältä ja pakko sanoa että noi sun kulmakarvat on ihan täydelliset 8)! ♥

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥