25.8.2016

Makeup Revolution Ultra Blush Palette ♥ Sugar and Spice ♥ Review

Moikka kaikki,

Tänään olisi vuorossa Makeup Revolutionin Sugar and Spice -poskipunapaletin esittely! En tiedä miksi mulla on kestänyt näin kauan hommata Makeup Revolutionilta jotain kun oon heidän meikkejään ihmetellyt ja kuolannut jo ikuisuuden - mutta siitä viis koska nyt mulla olisi tuote-esittelyä kyseiseltä merkiltä teille! 


Paletin pakkaus on musta ja kiiltävä, kovaa muovia (fingerprint alert). Paletti on kevyt, mutta tukevan oloinen, ja paletin sisällä on hyvälaatuinen suuri peili. Itse en yleensä käytä palettien peilejä meikkaamiseen, mutta joskus matkustaessa/kotoa pois ollessa on kätevää että meikkien mukana tulee peili/peilejä jolloin ei tarvitse lähteä etsimään erillistä peiliä mistään. Pakkauksen tekstit ovat ruusukullan väriset.

Palettia mainostetaan sekä poskipuna, että poskipuna+varjostusväri -palettina. Mielestäni 7/8 sävystä menevät poskipunista, mutta jos ne haluaisi jakaa, olisi paletissa kaksi varjostusväriä, neljä poskipunaa, yksi korostusväri (lila-valkoinen marmoroitu sävy) ja yksi baked blush (pinkki marmoroitu sävy) poskipuna. Sävyt vaihtelevat lilaan taittavien hempeiden ruskeiden, ruusuisten pinkkien, purkkapinkkien ja persikkaisten sävyjen välillä. Itse en käyttäisi tätä palettia varjostuksien tekoon, vaan nimenomaan poskipuna palettina. Paletissa on sekä matta, että satiini lopputuloksia sekä yksi hohtava & kimaltava korostussävy.


Muutamat paletin sävyt on aavistuksen jauhemaisia/puuterimaisia, kaikki sävyt kuitenkin kauniisti blendaantuvia. Pieni määrä tuotetta riittää pitkälle - ei siis kannata pyöritellä poskipunasivellintä näissä ihan hirvittävästi, pieni sipaisu riittää ettei tule övereitä. :-) Nämä käyvät hyvin myös luomiväreiksi!

Tämä paletti on ostettu Cocopandalta, mutta tätä ei siellä ainakaan tällä hetkellä näyttäisi olevan. Olen aikeissa tehdä tilausta ihan Revolutionin omillekin sivuille, joten palaan asiaan siitä kuinka helppoa/vaikeaa sieltä on sitten suoraan tilata, kunhan saan sieltä jotain ostettua. :-) En muista yhtään paljonko tämän hinta Cocopandalla oli, mutta Revolutionin omilla sivuilla hintaa näyttäisi olevan 8,40€. (Makeup Revolutionin sivut ovat siirtyneet osoitteeseen tambeauty.com // Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin).

Antaisin paletille 9/10 pistettä, ja tämän perusteella haluan kovasti kokeilla lisää Makeup Revolutionin tuotteita! Hinta-laatu suhde on erinomainen, pigmenttien taso on hyvä ja sävyt häivyttyvät kauniisti. Syy siihen etten anna paletille täyttä 10, on se että muutama paletin poskipuna on aavistuksen puuterimaisia ja koska paletti on kovaa, kiiltävää mustaa muovia, siihe jää sormenjälkiä.


1 kommentti:

  1. vaikuttaapa kivalta tuotteelta, en ookaan aiemmin nähnyt tällaisia poskipunapaletteja! :) huomaa jo näistä kuvista kuinka pigmenttisiä nuo värit on, vau! usein kun ongelmana paleteissa on juuri huono pigmenttisyys. kiva arvostelu tuotteesta, kiva kun olit paletin eri sävyjä testannut kädelle jotta näkee kunnolla eron sävyjen välillä :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥