29.8.2016

GRWM | Monochromatic | KOREINA | Cruelty Free

Heipsis!

Koreina -niminen kosmetiikan verkkokauppa otti muhun yhteyttä, ja kyseli olisinko kiinnostunut testaamaan eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Koreina on siis kosmeverkkokauppa, joka myy vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa, ja valikoimasta löytyy myös täysin vegaanisia tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Valikoimasta löytyy mm. 100% pure, lavera, e.l.f, lily lolo ja milani vain muutaman mainitakseni. :-) Vastasin tietysti kyllä, ja sain valita tuotteet itse, joten valitsin lily lolon ja milanin tuotteita, koska en ole niitä koskaan ennen testannut! Videon alla vielä pienet tuote-arvostelut! 


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


KÄYTETYT TUOTTEET | WHAT I USED


Kasvot|Face
Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer: 04 Medium Beige
MAC: Pro Longwear Concealer: NC20
NYX Conceal.Correct.Contour: Light
Joe Blasco Translucent powder
MAC Pro Longwear Powder/Pressed: Medium
MAC Harmony poskipuna/Blush
Milani Coral Cove- ruusuposkipuna/blush
theBalm Maryloumanizer korostusväri/highlight
NYX Matte Makeup Setting Spray


Kulmat|Brows
ABH Dipbrow Pomade: Auburn & Ebony
ABH Clear Brow Gel


Silmät|Eyes
Milani Everyday Eyes Powder Eyeshadow Collection Must Have Naturals 
Milani Coral Cove- ruusuposkipuna/blush
DUO Lash Glue
Kiss Lashes
NYX Big & Loud Lash Primer

NYX Doll Eye Volume Mascara

Huulet|Lips
Milani Amore Mattalics: Matte About You▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Milani Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer -meikkivoide

Valitsin sävyn 04 Medium Beige (Keskivaalealealle neutraalinsävyiselle iholle). Meikkivoide lupaa olla "full coverage eli hyvin peittävä, kevyen tuntuinen, öljytön, pitkäkestoinen, vedenkestävä ja hien kestävä".

Meikkivoide on todella peittävä. Vertaisin tätä ihan suoraa MAC Nourishing Waterproof meikkivoiteeseen! Suosittelen levittämään tämän meikkivoiteen beautyblenderillä, jotta lopputuloksesta ei tule liian paksu ja iho pystyy hengittämään meikin alta. Hain Danielin kaatosateessa päiväkodista ja mun meikkipohjani ei hievahtanutkaan, joten hien ja vedenkestävä tämä on. Ainut miinus jonka annan, on se että tämän ei "peitä" ihohuokosia! Kun katsoo ihoa läheltä, ihohuokoset näkyvät hyvin selvästi. Metrin päästä katsottuna iho näyttää tosin aivan photoshopatulta. Mulle ihohuokoset eivät ole ongelma. Aina voi käyttää primeria meikkivoiteen alla! 

Beauty Blender Royal
Limited Edition- sävyinen ja mallinen Beauty Blender meikkisieni meikkivoiteen levittämiseen. Tämä ja musta BB on mun lempparit.

Milani Coral Cove -ruusuposkipuna (click)
Tämän täytyy olla kaunein poskipuna jonka omistan! Sävy on pinkihtävä ja korallinen. Blendaantuu iholle kauniisti, pigmentti on hyvä.

Lily Lolo mineraaliluomiväri Pink Champagne (click)
Ensimmäinen Lily Lolo tuotteeni! Ihanan pigmenttinen, hohtava kultaan taittava hempeä vaaleanpunainen. Tämä sävy käy kauniisti myös poskipäiden korostamiseen! Vegaani tuote.

Milani Everyday Eyes Powder Eyeshadow Collection Must Have Naturals luomiväripaletti (click)
Pehmeästi levittyviä ja kauniin pigmenttisiä luomivärejä - tykkään! Sävyt ovat neutraalit ja helpot. Erityisesti vaaleimmat champagne sävyt lämmittivät sydäntäni. Paletin musta luomiväri on MUSTA, ei harmaa niin kuin yleensä edullisissa paleteissa. Siitä plussaa! 

Milani Amore Mattalics: Matte About You (click)
"Mattapintaiseksi kuivuva metallinhohtoisen vivahteen huulillesi antava nestemäinen huulipuna. Veden ja suutelunkestävä koostumus, joka kestää jopa 16 tuntia." Kestää hyvin, ei ole liian kuivan tuntuinen huulilla. Lisää eläinkokeetonta trendi kosmetiikkaa osoitteesta: www.koreina.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥