13.6.2016

♡ Fruit Infused "Detox" Water ♡

Hi pretty people,

Ajattelin jakaa teille oman kesä "salaisuuteni" = hedelmäveden! Oon tosi huono juomaan vettä, joten mun täytyy vähän kikkailla sen kanssa jotta sitä tulisi juotua enemmän. Veden juonnilla on niin paljon myönteisiä vaikutuksia kroppaan, että sen juonnista ei oikeasti kannata lipsua varsinkaan näin kesäisin. Se mm. piristää mielialaa, täyttää vatsaa niin, että roskaruokaa tekee vähemmän mieli, estää lihasten kramppaamista esim. treenin aikana/jälkeen, poistaa vesipöhöä ja saa ihon näyttämään kauniimmalta.



Veden maustamisessa saa antaa mielikuvituksen lentää! Veteen voi viipaloida greippiä, vadelmia, mustikoita, vesimelonia, mangoa, ananasta, päärynää, mandariinia... ja sinne voi silputa erilaisia yrttejä ja mausteitakin, kuten minttua tai kanelia! Itse tein esimerkkinä hyvinkin perus mixauksen: sitruunaa, limeä ja appelsiinia. Muita hyviä perus-sekoituksia ovat esimerkiksi kurkku, minttu & sitruuna, sekä appelsiini & mansikka. Jääpalat ovat virkistävä lisä juomaan! (Muistakaa pestä hedelmät hyvin!)





Pullon voi täyttää useaan kertaan uudelleen vedellä. Suuren pullon voi täyttää n. kolme kertaa, ja pienemmän hieman useammin riippuen siitä paljonko hedelmiä/marjoja pullon sisällä on. Itse säilytän muutamaa erimakuista vesipulloa jääkaapissa koko ajan ja teen uudet pari kertaa viikossa.

Toivon että tämä vinkki inspiroi teitäkin juomaan enemmän vettä! Ihanan aurinkoista viikon alkua kaikille! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥