1.2.2014

Got Wifey Material? How About Mother Material?

Hello my tiny little cupcakes!

Hetken päivittely tauko joo, mutta oottakaas kun kerron että miksi! Mä ja Gabriel ollaan menossa kihloihin lähipäivinä!!! En ois ikinä uskonu että joku oikeesti haluaa viettää loppuelämänsä tämmösen oudon, boheemin, temperamenttisen, taiteilija meikkipissiksen kanssa, mutta luulin väärin XD! Mutta vielä isompi uutinen on vielä kuulematta. Joko arvaatte? Mielitekoja, kiukkupäisyyttä, huonovointisuutta... Me odotetaan lasta! Sain viikko sitten tietää olevani raskaana vaikka jotenkin tiesin koko ajan että jokin mun kehossani ei oo nyt niinkun "pitäis". Tässä onkin ollut pari todella sekavaa viikkoa takana, siksi en ole päässyt kirjoittelemaan! Nyt toivotaan että kaikki menee hyvin ja vauva on terve! ♥  Kohta kaksi kuukautta odotusta takana!

I haven't updated in awhile, but wait till you hear why! Gabby and I are getting engaged!!! But I have even bigger news to tell you too! Can you guess already? Strong cravings, mood-swings and feelings of vomiting ... We are having a baby! I found out about a week ago although I already new from the start of the pregnancy that something wasn't "right" in my body. The last two weeks have been really crazy so that's why I haven't been updating any of my pages. Now all we have to do is pray for everything going great and that the baby is healthy!  Almost to months pregnant already!


Blogiin on pian tulossa juttua mm. piilolinsseistä ja irtoripsistä (erilaiset liimat ja apuvälineet, parhaat ripset & mun lempparit luonnollisista bombshelleihin) ja sitten tietysti kihlajaisjuhlista yms! Haluatteko että päivittelisin myöhemmin vauveliinistakin? ♥ 

But yeah, I'll be writing about contact lenses & false lashes (different glues, tools, the best lashes to get and my favs from the naturals to the bombshell ones) and of course about the engagement etc! Do y'all want me to write about the baby too?

Pakko muuten vielä sanoa että jääteestä on tullut mulle ihan hullu obsessio. :-D Muita kohtalontovereita? Mulla menee oikeesti ihan kunnolla rahaaki siihe. XDHugs & Kisses
 Kartsa

49 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Paljon onnea teille! :)) Ja innolla ootan sun tulevia postauksia :) Ja mää ainakin haluun kuulla teijä pikkusestakin jotain tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 2. Ihan suunnattoman paljon onnea teille! ♥♥
  Toivottavasti odotusaika menee hyvin ja saadaan seurata raskauden etenemistä ja nähdä, että mitä kaikkea ihanaa tulevalle pienokaiselle hankitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Hihi en kans malta odottaa et pääsen ostaan vauvanvaatteita..!

   Poista
 3. Onnea ihan hirveesti! ♥
  Vauvelista ois kyllä ihan mielenkiintoista saada lisää juttua tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea ♥♥!! Todellakin toivon että kirjoittelet myös vauvajuttuja :)

  VastaaPoista
 5. HÄRREGYYD!! paljon onnea kihlauksesta ja tulevasta lapsesta <3 :)

  VastaaPoista
 6. vaaau onnee paljon ! :) mie ainakii tahtoisin kuulla tästä pienestä ihmeestä enemmän !

  VastaaPoista
 7. Paaaljon onnea <3
  Täällä yksi joka haluais kuulla vauveliinistä :3

  VastaaPoista
 8. Juu, päivittele vauvastakin :)
  ja paljon onnea teille! ♥

  VastaaPoista
 9. Oi todellakin päivittele myös vauvajuttuja! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea teille! Toivottavasti kaikki menee niinkun pitääkin! :)

  VastaaPoista
 11. Oii onnea! :3 kauan ootte ollu yhessä? :)

  VastaaPoista
 12. todellakin vauvasta lisää! <3 onneks olkoon teille molemmille, susta tulee kaunis äiti <3 saanko udella minkä ikänen oot? :p

  VastaaPoista
 13. onnea!! :) vauvajutut kiinnostaa aina :)

  VastaaPoista
 14. Onneee! :--) Miten sun vanhemmat suhtautu sun raskautee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin, on olleet auttavaisia ja huolehtivaisia ♥ Tukeneet ihan täysillä!

   Poista
 15. Oi paljon onnea teille! Toivottavasti raskausaika menee hyvin :) Minkä ikäinen Gabriel on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ täyttää 24 kuukauden päästä :-) Meillä on vaan pari viikkoo eroo synttäreistä 8) !

   Poista
 16. Oi ihanaa, onnea paljon! Mua niin kiinnostaa, että oliko vauva ihan yllätys? :3

  VastaaPoista
 17. wäää okein paljon onnea teille ! :3 eilen kun tän postauksen luin...sain ku jonku adrenaliini ryöpyn ! olin iha älyttömn ilone ja se piristi mun päivää ! ihana ootella minkälainen prinssi tai prinsessa teille tulee :) ja teistä tulee varmasti hyvät vanhemmat <3 en oo ikinä kommentoinu sun blogii mitään, nyt rohkenin :) enkä oo ns. "rekisteröitynyt lukija" mut kyttään joka pv et millo teet uuden postauksen, jote. älä häviä minnekään :) ja joo! päivittele sun raskausajasta välillä tänne jne :) ihanaa odotus aikaa sulle :-*

  VastaaPoista
 18. Oho, melkoinen elämänmuutos! Kovasti onnea teille! ♥

  VastaaPoista
 19. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ihan sikana onnee teille<3 ja vauvapostausta ootellessa;3

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. aw onnea paljon teille! Vaikutat tosi äidilliseltä ihmiseltä ja oon varma että susta tulee hyvä mama♥
  Mutta asiasta kukkaruukkuun, oon miettinyt että minkä maalainen tää Gabriel mahtaa alunperin olla? Olis kiva jos kirjottelisit enemmänkin hänestä, en tiedä että onko nää liian henkilökohtasia kysymyksiä sun mielestä, mutta ajattelin että kauanko Gabriel on asunut Suomessa(jos on asunut joskus muualla) ja ootko joskus ajatellut että haluaisit muuttaa hänen kanssa johonkin ulkomaille? :) Ainiin ja puhuuko hän suomea, tai tuleeko teidän lapsesta mahdollisesti kaksikielinen?

  VastaaPoista
 23. paljon paljon onnneja! <3 :):)

  VastaaPoista
 24. Paljon onnee !
  Sun blogeja on aina niin ihana lukee ja tää tuli ihanana yllätyksenä :)
  Ehdottomasti vauvasta tänne kuvia ja siitä tulee ihan varmasti ihan ylisöpö , toivottavasti perii sun hymykuopat :) !

  btw. Voisitko ehdottaa jotain nettisivua mistä sais tilattua hyvän laatusia piilolinssejä ?:)

  VastaaPoista
 25. Hurjan paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 26. Paljon onnea & onnitteluhaleja ♥♥

  VastaaPoista
 27. voi eiii ONNEA!!<3 :3 mä uskon että kaikki menee hyvin ja susta tulee täydellinen äiti<3 tosi vaikee kuvitella sua äidiks mutta omggg :D oon iha kikseissä täällä :D no mutta onnea molemmille ihan hirrrweästi<3

  VastaaPoista
 28. voi ei tää kyllä piristi mun huonoo aamua<3 mä toivon teille vaan kaikkea parasta<3 ONNEA!!<3

  VastaaPoista
 29. Ooooiiiiiiiii kuin ihanaa <3 <3 <3 onnea paljon!!! Oon miettinyt kun oot ahkera hiusten värjääjä että mites nyt? Aiotko jatkaa vai tuleeko värjäystauko? :) tästä asiasta on varmaan niin monta mielipidettä kun on odottajiakin mutta mitä mieltä sä oot? (mulla ei varsinaisesti oo mielipidettä, kun en tiiä onko siitä oikeesti vauvalle haittaa..) ja Joo odotan kuulumisia raskaudesta ja vauvasta kans kunhan aika koittaa :)

  VastaaPoista
 30. paljon onnee teille , toivottavasti vauva perii sun hymykuopat ja isältään ruskeet silmät :) ehdottomasti sit vauva postauksi ! :3

  VastaaPoista
 31. Itellä ei varmaan olis rohkeutta noin nuorena perustaa perhettä, mut paljon arvostusta siitä että sulla on. Paljon onnee teille <3

  VastaaPoista
 32. Onnea! Toki edessä todella suuri elämänmuutos. Ei varmasti tule olemaan helppoa aina, mutta toivottavasti selviätte. Toisen tunteminen kunnolla vaatii kuitenkin useamman vuoden.

  Toivottavasti blogisi ei kuitenkaan muutu sellaiseksi "vauva sitä, vauva tätä" ...liian monta hyvää bloggaajaa menetetty sen vuoksi, että ovat tulleet raskaaksi ja sen jälkeen blogi täyttyy vain vauvajutuista. Kaikkia ei kuitenkaan vauvat kiinnosta.

  Mutta toivon sinulle kaikkea hyvää ja onnea "uuteen" elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ja en usko että kirjoittelen vauvasta mitenkään ylenpalttisesti, koska en halua ns. "laittaa lastani nettiin". :-)

   Poista
 33. Onnea! Yleensä raskauksista kannattaa ilmoitella vasta kun on täynnä 3kk.. Nimimerkillä kaksi perääkäistä keskenmenoa viikoilla +7. Toivottavasti raskautesi sujuu hyvin ja saat terveen vauvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ikävä kuulla! :-( <3 Onneksi mulla on vaan pari viikkoa siihen että 3kk on täynnä eikä suvussa ole keskenmenoja! :-)

   Poista
  2. Koska tulee uus postaus:)!!?..

   Poista
  3. Ei meilläkään ole suvussa yhtään keskenmenoa ennen näitä minun omia. Keskenmeno ei siis ole mitenkään perinnöllistä tai kulje suvussa.

   Jos olet käynyt jo ultrassa ja sydänäänet löydetty niin keskenmenon riski on enää alle 1% luokkaa. 12 viikon jälkeen alkaa olemaan jo 0 prosenttia. Toki aina on poikkeuksia, mutta ne ovat harvinaisia.

   Jos me joskus uskaltaudumme vielä yrittämään raskautta niin pääsen pelostani vasta kun saan elävän, terveen lapsen syliini. Tai no tämän jälkeen alkaa varmaan pelko sitten kätkytkuolemasta yms.

   Oma tilanteeni ei hyvältä näytä, mutta toivon sinulle kaikkea hyvää.

   Poista
  4. Oon käynyt ultrassa ja sydänäänet on löydetty, koska en halunnut että 25v mies lääkäri tekee mulle sisätutkimusta. Menin sit ultran kautta. :-)

   Poista
 34. Todella paljon onnea teille <3 :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥