16.10.2015

Goodies From Crazy Factory

Hi babes,

Pitkästä aikaa lävistyskorupostausta! Aika moni teistä huomasi että lähdin reilu vuosi sitten pienentämään mun 30mm venytettyjä korviani. Kyllästyin niiden kokoon ja halusin vaihteeksi vähän pienemmät huomionherättäjät korviini! Oon ollut ilman minkäänlaisia plugeja/koruja suurinpiirtein vuoden verran, ja uskon ettei nää mun korvat tästä enää kauheasti pienene. Siispä oli aika hommata uudet blingit!

Crazy Factory itseasiassa tarjosi mulle samoihin aikoihin tilaukseni yhteydessä (sähköpostitse) ylimääräisiä crazycash pointseja 25€ edestä, joten maksettavaa mulle jäi vain pari euroa. Eli sponssaus Heiltä, joka oli tosi mahti juttu! Jos "crazycash pointsit" eivät ole tuttu käsite, Crazy Factoryltä saa jokaisen tilauksen ohessa pisteitä tilauksen suuruuden mukaan, ja nämä pisteet ovat rahaa (jota voi käyttää siis Crazy Factoryn sivuilla). Mulla oli siellä jo entuudestaankin näitä pisteitä, koska oon tilannut niin useasti CF:n koruja (11 kertaa). Siksi olinkin ihan super innoissani kun sain sponssipisteitä! Muistan kun blogin alkuaikoina kaikki aina kehotti mua tilaamaan CF:ltä ja siitä asti oonkin hankkinut kaiken sieltä. :-D Kiitos vaan kun koukutitte!


Tässä korut jotka valitsin! Perus leopardiplugit, mustat sydänvenarit ja kukkaset. Mukaan tarttui myös kultainen ja ruusukultainen nenäkoru, sekä sininen sydän-nenäkorunappi. Leopardiplugit mulla ovatkin vilahdelleet jo meikkikuvissa, mutta muita en oo ehtinyt niin paljoa käyttää (koska hoksasin että voin käyttää isoja clip-on korviksia ja sillätavalla huijata venytykset piiloon). Meen aikalailla fiiliksen mukaan näiden kanssa!

Tässä kirjoittaessa tajusin, että tätä edeltävästä tilauksesta onkin jo vierähtänyt paljon aikaa! Niin, ja en ole tehnyt jokaisesta tilauksesta erillistä postausta, vaan oon "siellä täällä" blogissa ohimennen aina sanonut että oon tilaillut. Siksi oli vähän haastavaa etsiä edeltäviä tilauksia, mutta löysin kuitenkin parit linkit postauksiin (mukaanlukien ekan CF tilaukseni ikinä) click , click , click jos jotain kiinnostaa! :-)
Haluisin oikeastaan tehdä jo uuden tilauksen (nämä tulivat pari kuukautta sitten) koska haluaisin syksyksi/talveksi jotain neutraalimpia ja blingimpiä koruja nyt kun tiedän mun kokoni (16mm) ! Hihii. Sitä odotellessa!
Kiitokset Crazy Factorylle crazycash pointseista!1 kommentti:

  1. Noi siniset kukkablugit!<3 Oon kuolannu noita joskus vuosia sitte, ku itelläki oli vielä venytykset.

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥