18.8.2015

UPDATES


Tässä onkin jo vierähtänyt kuukausi kun oon viimeksi kirjoitellut! Facebookissa jo kerroinkin että läppärin latausjohto meni rikki, mutta nyt vihdoin (!!!) kone toimii taas, lol. Siksipä tänään on vuorossa tämmöinen nopea päivitys siitä mitä on tapahtunut/miten meillä menee! 

It has already been, like, a month or so since I last updated my blog, but if you follow me on Facebook you already know that our computer's charging cord broke and we had to take it to the place where those computer ppl can fix it.. soo. Yup! It's fixed now, and I'm back!

Hmm.. mistäs aloittaisin..

Daniel on oppinut kävelemään! Mun pieni vauvani kävelee ja kiipeilee joka paikkaan pitäen mut todella kiireisenä ja stressaantuneena! :-D Oon kanssa jo innolla alkanut suunnittelemaan pikkuherran 1-v juhlia, jotka me pidetään ihan tässä kotona enskuussa kohtuu pienin menoin. Vähän ilmapalloja ja koristeita, läheisimmät perheenjäsenet ja ystävät sekä paljon hyvää syötävää! Syy siihen miksei me pidetä nyt isoja juhlia (verrattuna Danielin risiäisiin) on se, että Dansku saa kahdet synttärit! ...Suomessa ja... Nigeriassa! Kyllä!!!! Vuoden säästämisen jälkeen liput odottaa nyt meidän vitriinikaapissa! Haen enää vaan passin Danielille ja paperit Ruotsista ja avot! Matka alkakoon! Niin, ja muutamat rokotteet. Haluaisin kuitenkin jotain pientä teemaa näihin "Suomi-juhliinkin", joten jos ei muuta niin ainakin keltaista paljon, koska Daniel tuntuu tykkäävän kaikesta keltaisesta! :-)


Well..Guess what? Our little baby boy has learned how to walk!! Oh my goodness, he really keeps me BUSY! He wants to climb everywhere and he is so fast it's incredible! He is almost 1-year-old, and I have started to plan out how we want his birthday to be! One thing is for sure: lots of yellow, if nothing else. It seems to be Daniels favorite color. We are planning to have a smaller party than what his baptism was, but just because we will throw him TWO parties in celebration of his 1 year birthday! The catch? Two different countries... the other party will be held in NIGERIA!!! YAZZ we have finally saved enough $$$ to go visit Nigeria! (My husbands home country.) We just need to get Daniel a passport, and get some paperwork done in Sweden (yay more travelling!) and we are ready to go...!Instagram seuraajat on varmaan huomanneet että oon ollut aika aktiivinen postailemaan kuvia viimeaikoina ja että oon postannut mm. Ruoka kuvia ja inspiraatiotekstejä. Tämä siksi että hölläsin vyötä kesällä hieman liiaksi ja plussasin 2.5kg. Homma hallussa, oon saanut nestepöhöt jo pois (3.5kg) ja nyt jatkan siitä mihin kesän alussa jäin! Oon tosi motivoitunut ja oon lisännyt liikuntaa (on ollut kaunis ilma vihdoinkin) ja huomaan vihdoinkin muutoksia kropassa! Mm. Mun raskauden jäljiltä oleva vetelä pannukakku peppuni on alkanut ryhdistäytyä ja nyt se muistuttaa enemmän jotain.. rusinaa. Mutta ainakin suunta on oikea!!! No shame! Oon ylpeä mun rusinastani! Laihispostausta tulossa pian.. en oo kaukana -30kg! Mulla on myös tekeillä PITKÄ postaus missä kerron enemmän vinkkejä laihdutukseen, koska oon ymmärtänyt että toivotte sellaista!

My Instagram followers have probably noticed a change on my food pictures lol! From cookies and brownies to fruits and salads! I gained weight during the summer and basically completely stopped my weightloss journey, but I'm back on track now, and I have shed those extra kilos I got during the summer. I'm more motivated than ever, so bare with me, as I post pictures of my salads and shoes! I hope it inspires you all as much as i inspires me! I'm still obvs posting makeup & baby thing too. ;-) Follow me @officialkinuskiufo!
Muta joo tosiaan tää Nigerian reissu on syönyt niin paljon $$$ että en oo siksi nyt tehnyt mitään meikki-esittely juttuja, mutta kuun lopussa on Urban Decayn tilaisuus ja onhan meillä se Tukholman laivareissukin, joten eiköhän mulle jotain mukaan tartu! Oon niin onnettoman heikkotahtoinen ton kosmetiikan suhteen, että tekee ihan kipeetä kun täytyy "säästää rahaa muuhun", mutta toisaalta on ollut kohtuu helppoa säästää rahaa Afrikan reissuun, kun se on vähän semmonen  "kerran elämässä" tyylinen juttu! (Toivottavasti ei jää ekaksi ja vikaksi kerraksi!) Lähdetään sinne siis Joulukuussa ja tullaan tammikuussa takaisin. :-) Postaan kuvia ja päivittelen niin paljon kun vaan pystyn sitten siellä!

I'll be posting more make-up related thing soon, I promise. All these preparations of us leaving to Nigeria just takes a lot of money, so I don't have too much extra to spend right now! Nyt alkaa kuitenkin silmäluomia painaa niin paljon, että taitaa olla mun nukkumaanmeno aikani! (Kello on jo kohta 12.) Joten! Hyvää yötä kaikille ja palailen seuraavan kerran joko tutoriaalin tai laihispostauksen kanssa! Muistakaa seurata instagramissa @officialkinuskiufo ja facebookissa @kinuskiufo! 

OK, I'm getting super sleepy now (it's past 11pm) and I think it's time for me to sleep! So, good night everyone! I'll be back soon with a tutorial or a weightloss update so stay tuned for that!8 kommenttia:

 1. Minne päin Nigeriaa suuntaatte? :) mun kaveri on nyt syksyllä muuttamassa sinne pysyvästi perheensä kanssa ja ei vois kuulemma onnellisempi olla :)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennään vähän "ympäri ämpäri" Nigeriaa sukuloimassa ja eri hotelleissa. Kirjoittelen lähempänä tarkemmin sit ku osaan nimetä paikkoja. :-D


   Vautsi! Siinäpä kulttuurishokkia kerrakseen!

   Poista
 2. Miks ihmees teiän täytyy mennä Ruotsiin asti paperi asioiden takii? :D Eiks ois vaa helpompaa Suomes?
  Tiiätkö muuten minne päin Suomee ja mihin liikkeisiin tulee Urban Decayn pisteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi että niitä ei saa Suomesta. :-) Ei me tietentahtoen asioita hankaloiteta!

   Urbanin standit tulee Helsingin ja Tampereen Sokoksille sekä nettikauppaan. :-)

   Poista
  2. Mitä ihmeen papereita ne sit on jos täältä ei saa ja sinne asti pitää mennä :D aika hämärää

   Poista
  3. :-D Tarvitsen viisumin ja Suomessa ei ole paikkaa josta saa semmosen nimenomaan Nigeriaan. Pohjoismaissa sellasen saa vain Ruotsista. Suomen passilla ei sinne pääse. :-)

   Poista
 3. Kiva kun taas postailet!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥