28.4.2015

MOTD ♥ Spring Fling

Hi barbs,

Kello on jo paljon, mutta haluan tehdä vielä pika postauksen tämän päivän meikistä! KOSKA se oli kovan työn takana. XD Itse meikki ei ollut vaikea, mutta aikaavievä sitäkin enemmän. Daniel nukkui päikkärinsä kolmessa osassa, joten ehdin kerrallaan meikkaamaan aina vajaat 20minuuttia. Sitten leikittiin ja syötiin ja vaihdettiin vaippaa, pestiin pyykkiä ja imuroitiin - ja sit jatkui meikin teko. :''D En listaa sen kummemmin mitään tuotteita nyt tähän alle, jos haluatte tietää jotain tiettyjä tuoteita mitä käytin niin kommenttia vaan niin vastailen! :-) x 

It's late already, but I really want to do a super quick post of my make-up that I wore today. It took me ages to do this make-up - because Daniel slept his nap in three 20 min parts! So 20 mins make-up - couple hours playing, feeding him, cleaning - and then back to the make-up and so on... Am not going to list any products below this time, so if you want to know something about my make-up (products I used) just leave a comment! xIhanaa alkanutta viikkoa kaikille! You all have a lovely week!


5 kommenttia:

 1. Mitä huuli tuotteita käytit? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajauksessa Seppälän "The Put A Smile On Penciliä" sävyssä 02 Honey Bun ja Sleek MakeUpin kahta eri Pout Paintia sävyissä Minx & Milkshake :-)

   Poista
 2. Tiedätkö mistä löytäis tollasta glitter-eyelineriä tumman sinisenä? :)

  Mitä mieltä olet eläinkokeista? Pyritkö välttämään testattuja tuotteita? Osaatko sanoa joitakin testaamattomia meikkimerkkejä joita voi helposti ostaa (luotettava ja nopea nettikauppa tai jokin tavaratalo)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa ei kosmetiikka lainsäädännön mukaan enää edes myydä mitään mikä on testattu vuoden joku jälkeen eläinkokeilla :)

   Poista
  2. Olen eläinkokeita vastaan. :-)

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥