11.12.2014

Early Xmas: Rapunzel Hair Extensions, MAC & Lime Crime

Hi sweeties,
only in Finnish since feeling lazy


Kuten jo pari postausta sitten mainitsinkin, tilasin pitkästä aikaa itselleni uuden tukan! Tämän lisäksi Tampereelle aukesi MAC -piste tiistaina, ja tilasin VIHDOINKIN muutaman vuoden arpomisen jälkeen muutaman jutun Lime Crimeltä - ja toivottavasti tilaan vielä uudestaankin ja saan Venus- paletin sekä Salem velvetinen...!

Anygays, aloitetaan vaikka tukasta! Laitan tähän muutaman kuvan prosessista jonka pidennykset kävivät läpi ennen kuin olin niihin tyytyväinen. Vaalensin omat hiukseni raidottamalla, koska imetän enkä halua värimyrkkyjä rintamaitoon. Jos haluatte tarkempaa infoa tästä niin kertokaa. :-)

Rapunzel Of Swedenin pidennykset väri #27, 50cm & väri #60, 60cm + L´orealin hiusvärejä ja Rapunzelin shampoo ja hoitoaine.

Värjäsin molemmat pidennykset L´oreal Preferensin 7.3 "keskivaalea kulta" -värillä (#27 oli puoli astetta liian vaalea mulle).
L´oreal Preferens 7.3 "keskivaalea kulta" lätkittynä tukkaan
Laitoin L´oreal Preferensin 8 "luonnonvaalea" väriä 7.3 "keskivaalea kulta" värin ja pidennysten oman värin "#60" väliin ettei tästä tulisi ihan dip dye värjäystä.

Väri muhimassa
TADAA! Lopputulos näyttää tältä. :-) Mielestäni niistä tuli ihan kivat. Aattelin silti vielä vähän hienosäätää tota värin "liukuvuutta" sävytteellä ja vähän kerrostaa tukkaa. Ehkä myös ommella weftejä yhteen.

MAC:iltä ostin vain kolme juttua, sillä Tampereen pisteellä ei ollut vielä kaikkia tuotteita saatavilla. No big deal, hommaan ne sit myöhemmin (ja ku on taas joskus rahaa hehheh). Oon halunnut ruskean huulipunan FOR EVER ja löysinkin sellaisen - nimeä en muista - mutta sitä ei ollut saatavilla, joten otin toisen, tummalle iholle sopivan nuden: Honeylove:n joka on mun maidonvaalealla ihollani kohtuu ruskea. Nyt oon jopa onnellinen ettei sitä tummempaa ollut, se ois varmaan ollut oikeasti jo hölmön  näköinen! :-D Ostin kanssa pari luomiväriä (täytyy erikseen poistaa nappi että saan ne palettiin). Valitsin Venus -paletin inspiroimana sävyt Free To Be ja Sweet Lust. Lime Crimeltä tilasin muutaman velvetinen , unicorn huulipunan ja carousel huulikiillon. Tein tilauksen Marjon kanssa, (Marjon tiedoilla) joten en tiedä koska saan nämä kotiutettua. :-)

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alhaalle: Unicorn lipstick: My Beautiful Rocket, Carousel Gloss: Snowsicle, Velvetine: Cashmere ja Velvetine: Suedeberry

Tämmöistä tällä kertaa! Oon kanssa ostanut muutamia vaatteita, kynsilakkoja ja jotain random meikkejä, mutten viitsi niistä erikseen kirjoitella. :-) Aijon tehdä vaate ja meikkijuttuja yms ihan erikseen, niin näkyy sitten niissä. (Oon nyt ostanut vaan neuleita kun en niitä omista, sekä perus toppeja ja pitsisiä vaatteita, kohtuu tylsiä perusjuttuja.) Haaveilen kanssa taas meikeistä ihan hulluna, varsinkin MAC:in, koska se on nyt tossa vajaan 20km päässä. :-D Ehkäpä teen kohta jotain toive/haavelistaa niiden tuotteista! Haluisitteko sellaista? 


♡♡♡ Ps. Tänään on mun pienen rakkaani ensimmäinen nimipäivä! Onnea Dansku. ♡♡♡Hugs & Kisses
 Kinuskiufo

1 kommentti:

  1. Olis kiva nähdä sun viimeaikojen ostoksia, varsinkin niitä meikkejä ja lakkoja! Ja taas toivon sitä meikkikokoelmapostausta/-videoo. ;)

    Danskulle onnea! ♥

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥