14.8.2014

There Is A Hell Believe Me I've Seen It...

...There is a Heaven let's keep it a secret
in finnish only


Raskaus alkaa pikkuhiljaa tuntua. Kaikkialle särkee ja sattuu, jalat ja kädet on ihan turvoksissa, närästää, oksettaa, väsyttää, lista jatkuu.. :'D Mutta pääsin mä semi pitkälle ilman mitään näistä! Oon nyt siis 35+ viikkoa raskaana, eli synnytän ihan kohta! Itseasiassa pääsyy tähän päivitys postaukseen onkin se, että haluan jo etukäteen ilmoittaa että en tiedä miten tuun nyt tekemään videoita/postauksia. En pysty istumaan koneen ääressä (vaikka sohvalla saankin istua) saati meikkaamaan/tekemään videoita koska mun maha ottaa kiinni kaikkialle ja selkää särkee. Ymmärrätte varmasti, joten en jatka listaamista sen enempää. :'3 Kirjottelen kuitenkin niin paljon ku olo antaa myöten, ja mulla on muutama video kuvattuna joita julkaisen sitten jos en muuta pysty tekemään. Sitten kanssa jos tulee joku äkkihiljaisuus tänne blogin puolelle enkä päivittele minnekään muuallekaan, oon obviously synnärillä. Jännittää tosi paljon, mutta oon enemmän innoissani kun saan sitten VIHDOIN 9kk jälkeen tavata oman pienen lapseni (joka on mua viimeset kuukaudet rääkänny potkimalla ihan hullun kovaa niillä pienillä jaloillansa :-D).Kirjottelin muuten yks päivä ajatuksiani ylös - ajatuksia mun elämästäni. Lähinnä siis siitä kun oon vihdoin noussut siitä "kuopasta" johon kaaduin & josta kiipesin pois sen 6 vuotta. Siitä miten pitkälle oon päässyt näinkin lyhyessä ajassa.. ja siitä miten mä jaksoin uskoa ja taistella sen myrskyn läpi. Oon kasvanut niin paljon ihmisenä. Ja nyt mä saan nauttia ihanasta elämästä - vihdoinkin. Mä oon oman helvettini läpikäynyt ja oon niin onnellinen kun nyt voin vihdoin sanoa varmaksi että se luku mun elämässäni on läpikäyty ja suljettu. Uusi luku on alkanut ja vitsit mitä kaikkea ihanaa ja hyvää se onkaan tuonut! Uuden opiskelupaikan, rakkauden (naimisiin menon), kämpän, lapsen ja ah! Tästä ei puutu enää mitään! On mulla siltit tietysti vielä paljon paljon lisää uusia unelmia, mutta oon tästäkin jo todella kiitollinen. Jotkut ihmiset ei saa tätä mitä mulla on jo nyt koko elämänsä aikana..

Jostain syystä mun vaan oli käytävä kaikki asiat rankemman kautta, kuka tietää miksi. Tarvitsen varmasti näitä oppeja tulevaisuudessa. Tai siis, mä uskon että meidän elämät on suunniteltu osittain jo etukäteen. Ennen kun me ollaan edes synnytty. Että me tullaan jokainen tänne oppimaan jotain. Tietysti mun oppini voi olla vasta tulossa! Mutta just sen takia elämä onkin niin ihanaa. Koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Uskotaan parhaaseen, pelätään pahinta, niinhän se menee. Mutta mitään en vaihtaisi. Siks mä elänkin jokaisen päivän täysillä ja tavoittelen unelmiani tänään, en huomenna. :-)Nyt voi muuten varmaan jo sanoa että syksy tekee tuloaan? Jee! Tää kesä ei oo ollu mulle mikään "kesä". Ikimuistoinen toki, mutta oon vauvan takia ollut paljon kotona. Puhumattakaan tästä hervottomasta kuumuudesta! Oon vaan käpertynyt hyvin ilmastoituun nurkkaan tuulettimien kanssa. :D Mutta mä rakastan sadetta. Ihan oikeesti, se on mulle jotain aivan yli-ihanaa, on aina ollut! Pienet kimaltavat vesipisarat, lätäköt joihin lapset (ja minä hehee) hyppivät, solisevat purot, ja sade. Olkoon se sitten hellä ja lämmin tai kylmä ja kovaääninen. Vesi ja vesisade on mulle ja mun mielelleni niin puhdistava asia. Viime päivinä on satanut aika paljon ja se on jotenkin puhdistanut mun mieleni ja auttanut mua saamaan ajatukseni järjestykseen. Tuntuu ihanalta avata "uusi jakso" elämässä virkein mielin! :-) Muita jotka rakastavat sadetta?

♡♡♡

Ps. Tumblr päivitetty! Täällä pystyy seurailemaan/ennakoimaan mun tämän hetken/tulevaisuuden villityksiä! Nyt jo jotkut ehkä löytävät viitteitä mun tuleviin hius, lävistys, tatuointi, tyyli ja vartaloihanteisiin. 8) En malta odottaa että pääsen toteuttelemaan mun salaisia suunnitelmiani! + En myöskään malta odottaa että saan rahaa sen verran että voin ostaa uusia kivoja juttuja itelleni! Mm. Huulipunia ja uusia vaatteita uudelle kropalle! Hihi! Miten teidän koulujen alut on mennyt? :-3


Hugs & Kisses
 Kartsa

2 kommenttia:

 1. Mä niiiiiin samaistun suhun nyt! Ittelläni raskausviikko 37+ joten kesä on ollu yhtä tuskaa ja kauhee jännitys päällä! Mut tsemppii synnytykseen ja tulevaan vauva-arkeen kanssa sisar! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja innolla jo täällä lukijana odottelen synnytystäsi ja alkavaa vauva-arkeasi! :)
  Vietänkin mielelläni aikaa sun postauksia lueskellen ja omistaudun tunteella mukaan.
  Hyvä, että oot nyt päässyt pahasta yli, joten ei kun uusia tuulia päin!
  Toivottelen sulle oikein antoisaa raskauden loppuaikaa :)

  http://valkoisetlakanat.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥