16.1.2014

Naomi Campbell By Naomi Campbell

Hello babes, 

Muutama päivä sitten lähdin surffailemaan nettiin ihastelemaan josko jollekin meikki/kauneus/kynsisivustolle olisi tullut uusia tuotteita näin Joulun jälkeen. Ajauduin sitten THEBOSsin sivuille ja huomasin että sinne on tullut aivan uusi tuoteryhmä: hajuvedet! Sieltä löytyy tuoksuja niin miehille kuin naisillekin. Olin tosi innoissani koska tuoksuja löytyy mm. Kim KardashianiltaJuicy CoutureltaBeyonceltaEscadaltaDolce&GabbanaltaNicki Minajilta ja Lady Gagalta vain muutamia mainitakseni... Oon kokeillut/sniffaillut näitä kaikkia ja voin kertoa että tuoksuu muuten hyvältä!!!

Hajuvesi jonka mä nappasin oli Naomi Campbellilta. Tuoksu on sekoitus appelsiininkukkaa, kookosta, persikkaa, bergamotia, magnoliaa, jasmiinia, karamellia sekä ambraa...  Ja oon ihan rakastunut tähän!! Jakaa varmasti mielipiteitä mutta mulle tää on täys 10! (Nicki Minajin hajuvesi on mulla myös kovasti käytössä ja suosittelen sitäkin!)

Couple of days ago I noticed that THEBOS.fi had increased their range of products by adding a lot of new perfumes there! I had to get one (although Ijust got Nicki M. perfume) so picked the Naomi Campbell one! The fragrance is a blend of orange blossom, coconut, peach, bergamot, magnolia, jasmine, caramel, and ambra and I freaking love it!!


Click to shop: THEBOS


Mikä on teidän lemppari tuoksunne tällä hetkellä?Hugs & Kisses
 Kartsa

3 kommenttia:

  1. Ite oon tällä hetkellä ihan rakastunu Lady Gagan Fame hajuveteen : D

    VastaaPoista
  2. Britney spearsin Midnight fantasy !(:

    VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥