5.11.2013

Blush Professional 120 Colour Eyeshadow Palette Review

Moikka murut! Mulla on tänään teille tuote-esittely postausta! :-) Eli mikäli olette kiinnostuneet halvoista, mutta hyvälaatuisista meikeistä, jatkakaa lukemista! Eli Blush Cosmetics lähetti mulle 120 värin luomiväripaletin arvosteltavaksi & kokeiltavaksi teidän etuanne ajatellen. Mulle ei makseta tästä mitään ja kaikki mielipiteet ovat rehellisiä ja mun omiani.


Hello dolls & Gents! Today I have a special post for y'all! Blush Cosmetics sent me a 120 color eye-shadow palette to review for your benefit. I'm not being paid to do this and all my opinions are honest & my own. So if y'all are interested in low price quality make-up, keep on reading!

IMG_8962
IMG_9025
My tattoo needs pro fixing lol~


 Two looks done with this palette 

IMG_8946
Black wig~

IMG_8932

IMG_90077

IMG_90200
New purple hair~

Tämä luomiväripaletti on ehdottomasti mun uusi lempparini ja olenkin käyttänyt tätä nyt viimeaikoina aina kun olen meikannut (kulmat, silmät, joskus nenän varjostus). Mulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa tästä ja himoitsen lisää Blush Cosmeticsin meikkejä! Mä rakastan tätä palettia ihan mielettömästi, ja oon hyvin onnellinen saadessani omistaa tällaisen. :) Tässävielä suora linkki palettiin. 

This is definitely my new favorite eye shadow palette and I'm craving to try more of the Blush Cosmetics products! I really recommend you guys to try this palette! I have been using this palette to do my eyes, eyebrows and to contour my nose (3 in 1)! I honestly have nothing negative to say about this! I simply love this palette quite madly, and I'm very happy to own this. :) Here is a direct link to the palette. ♥


Blush Professional 120 Colour Eyeshadow Palette ♥♥♥♥♥ 5/5

 • Paletti tuli todella hyvin pakattuna kuplamuoviin yms pehmusteisiin ja toimitus oli suht nopea (n. viikko). 
 • The palette was really nicely packaged and the delivery was semi fast (about a week).
 • Joka ikinen näistä napeista on todella pigmentikäs eikä oikeastaan tarvitse edes luomivärin pohjustusainettakaan. 
 • Every single one of these eye shadow buttons is really pigmented and not really even need eye shadow primer.
 • Paletti on toimituskuluineenkin varmaan halvempi kuin mikään Suomessa myytävä samankaltainen tuote (about 24€)
 • The palette is probably cheaper (even with the mailing expenses) than any other similar palette here in Finland (about 24€)
Hugs & Kisses
 Kartsa


19 kommenttia:

 1. Oi vaikuttaa tosi kivalta toi paletti ! :D

  VastaaPoista
 2. Et oo vieläkään teheny sitä kysymyksiin vastaus videota -,-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehny sitä videolla ja vastasin niihi ajat sitte :D:D

   Poista
  2. miksi voi miksi olet ottanut meduusan pois :<

   Poista
 3. millä kameralla tän postauksen kuvat on otettu? :)

  VastaaPoista
 4. Mitä huulipunaa sulla on noissa kahdessa viimesessä kuvassa? Tosi kivan värinen ! :)

  VastaaPoista
 5. Selasin/luin just sun kaikki postaukset ja tajusin et oon jo 2v lukenu sun ihanaa ja parasta blogia! :3 Oisko sul mitää hyvii vinkkei tällee alottelevalle korvien venyttäjälle? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih ♥ Vinkkini on että ÄLÄ hätäile sen venyttämisen kanssa :3

   Poista
  2. Moikka! Tässä uus lukija joka jo meni ja hätäili... :D Onks sulla itellä kokemusta blowouteista / hoidosta :)? Mulla toinen blowouttas 8mm->10mm tultaessa ja musta tuntuu että nyt on vaan pakko ottaa koko koru pois ja alottaa sit joskus uudestaan :D?..rauhallisemmin..?

   Poista
  3. No se on siinä sitten ja pysyy XD Nimimerkillä kokemusta on. Laita pienempi koru ja venytä uudestaan ku on parantunu! Sitten ei ainakaan tulehdu

   Poista
 6. Kaunis blogi! :) Käyhän toki tsekkaamassa minunki vasta aloitettua blogia ja lukijaksikin saa liittyy, mikäli kiinnostuit :>, kiitos <3.

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tämä ei nyt tähän postaukseen liity mutta ajattelin että sinä jos joku osaisit kysymykseeni vastata :) elikkä, mulla on todella helposti rasvoittuva iho.. kiiltelee jo tunnin päästä meikkauksesta ja näyttää kamalalta. Pieniä epäpuhtauksiakin löytyy mutta ei siis mikään akne iho kuitenkaan. Haluaisin siis ratkaisun ongelmaani, meikkivoiteen ja puuterin jotka estävät sitä kiiltelyä sekä oikeasti peittävät ja pysyvät iholla hyvin eivätkä heti lähde valumaan.. Olen opiskelija ja budjetti sen mukainen.. mitä mieltä olet? Mikä voisi olla hyvä tuote minulle? kiitoksia jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, miehän en ole kosmetologi? Mutta itel kanssa tosi rasvoittuva iho. Puuteria osaan sulle kyllä suositella: Grimasin Fixing Powder! Ei muuten liiku meikit mihinkään kun sitä lättäsee nassuun. :-) Tarkkaa hintaa en muista mutta kallista EI ole! x

   Poista
 8. Googletellessani tämänkaltaista luomiväripalettia törmäsin blogiisi. En tiedä näkyykö tämä, (kun yli vuoden jälkeen tulen vasta kyselemään :D) mutta jos niin onko tuolta mainitsemassasi kyseiseltä sivuilta turvallista tilata Suomeen ilman ylimääräistä säätämistä (tullia) tai muuta mitä tavallinen tallaaja ei mahdollisesti ottaisi huomioon? Suomalaisista nettikaupoista kun olen vain tilaillut niin epäileväisesti olen ulkomaalaisiin nettikauppoihin. :s Katselin jo Jeans.fi -sivuston samankaltaisia paletteja, mutta näyttävät kuvissa paljon "rasvaisemmalta" koostumukselta, kun nämä taas näyttävät sellaisilta hieman puuterimaisemmilta, mitä ns. "normi" luomivärit ovat. Ja plussaahan se olisi, jos halvemmalla pääsis, kun Suomen kaupoissa kaikki on hieman kalliimpaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä saa nykyään tilattua thebos.fi -sivulta. En oo varma onko enään, mutta niillä on ainakin ollut -20% näistä paleteista tässä jonkun aikaa. :-) pretty.fi kai myös myy?

   Poista
  2. Kiitti vastauksestasi! Pitääkin käydä kattelemassa kyseisiltä sivuilta. :)

   Poista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥