22.9.2013

♡ Beauty Salon Lumottu Kauneus: Facial!

Only in Finnish!


Moikka kaikki! Kirjoittelen teille tänään vähän erilaisesta aiheesta: kasvohoidosta! Mulle ainakin uuden koulun aloittaminen ja siitä johtunut stressi ja väsymys ovat saaneet mun kasvoni kukkimaan kuin Edenin puutarhan! Siitä kun oon viimeksi käynyt kasvohoidossa on muutenkin jo ruhtinaallisesti aikaa, joten olin super iloinen päästessäni pitkästä aikaa rentoutumaan & hemmoteltavaksi!

Lumotun Kauneuden ihana Viivi teki mulle kasvohoidon ja hieronnan viime viikon lauantaina, ja lupasin kirjoitella kokemuksesta tänne blogin puolelle! Sain teille kaikille myös hyvän alennuksen, joka kannatta ehdottomasti hyödyntää. Kaikkien kuuluu välillä hemmotella itseään, eikö? Tuotesarja jota mulle käytettiin oli nimeltään NeaSpa, joka perustuu phytocelltec-bioteknologiaan. Tuotteet sisältävät ainutlaatuisen "pitkän iän" omenalajikkeen kantasolua. Tämän solun ansiosta omena ei kuihdu lainkaan, ja sama ominaisuus iholla käytettynä estää ihon rypistymistä ja vanhenemista. Mulle käytettiin rasvaisen ja epäpuhtaan ihon linjaa. 


Hoito alkoi alkupuhdistuksella puhdistusgeelillä, jonka sisältämä timjamiuute toimii antibakteerisesti ja takiaisuute vähentää ihon rasvaisuutta. Tämän jälkeen iho kuorittiin. Kuorintatuotteen sisältämä salisyylihappo sekä aprikoosin mikrorakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti, valkoisen saven poistaessa huokosista kuolleen ihosolukon ja ylimääräisen talin. Kuorinnan jälkeen iho höyrytettiin, ja iho puhdistettiin mekaanisesti = nypittiin suurimmat epäpuhtaudet ihosta veks! Tää oli ehkä hoidon ns. ikävin vaihe, mutta todellakin sen arvoinen. Tämän jälkeen kasvoille levitettiin rauhoittava antibakteerinen seerumi, ja oli hieronnan vuoro! Ehdottomasti paras kohta, rentouduin niin kovin että meinasin nukahtaa. XD Tuntui niin hyvälle! Hieronta keskittyi dekoltee alueeseen, hartioihin ja niskaan, ei niinkään kasvoihin vaikka niitäkin lopuksi hierottiin. :---) Seerumi, sekä hieronnan jälkeen laitettu naamio sisälsivät timjami- ja takiaisuutetta, jotka vähentävät rasvan tuotantoa iholla ja supistaa ihohuokosia sinkkioksidin avulla. Hoidon viimeisteli voide, joka sisältää edellä mainittujen ainesosien lisäksi aloe veraa, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja estää ihon tulehtumista. Voide estää myös kiiltelyä kasvoilla.


♡ Hoito oli aivan ihana ja rentouttava, ja tuntui tosi mukavalta raskaan viikon jälkeen! Iho tuntui raikkaalta ja pehmeältä. :--) Kiitokset vielä Viiville tuotteiden lisätiedoista sekä kotiin annetuista voidenäytteistä!


Ja nyt aiemmin mainitsemastani alennuksesta hieman tarkemmin! Elikkä Viiville varattaessa KAIKKI kasvohoidot -20% lokakuun loppuun asti! Muistakaa sanoa että olette blogin lukijoita, jotta saatte alennuksen. :3 Täältä voitte katsoa kasvohoitojen hinnastoa! Tätä alennusta ei kuitenkaan voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakortteihin. Viiville voi soittaa ja varata ajan 0405360567!

Lumottu Kauneus sijaitsee TAMPEREELLA Itsenäisyydenkadulla 12-14!Kuinka usein te käytte kasvohoidossa? :---)


Hugs & Kisses
 Kartsa

8 kommenttia:

 1. voisitko tehdä meikkituton pitkästä aikaa? :)

  VastaaPoista
 2. Waau näyttääpäs mukavalta :o ! En oo ikinä ollut kasvohoidossa, tämän perusteella pitäisi vissiin jo ihan pääkopan sisällysten hyvinvoinnin edistämiseksi moiseen mennä.... Eipä kyllä omakaan pärstä oo paraatikunnossa... ! Mukavaa että teit tällaisen postauksen, inspiroivaa :-)

  VastaaPoista
 3. Mustakin meikkituto olis kiva, jos ja kun kerkiät, tai se kauan toivomani meikkikokoelmapostaus, hih. :) Olisikko muuten voinut lisätä tän blogin uuden osoitteen Blogilistalle, en ainakaan löytänyt blogiasi enää sieltä?

  VastaaPoista
 4. en kertaaakaan ku oon hirvee pihtari ja pelottaa et nukahdan ja sit kuorssaan siinä räkä poskella :D

  VastaaPoista
 5. Mistä toi sun medusan koru on?? Oon yrittänyt tonkia crazy-factoryn ympäri, mutta tuollaista täydellistä täysin timanttia en löydä! Help :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥