28.7.2013

Bros Before Hoes And Chicks Over Dicks* only in Finnish since i'm feeling lazy

En ookaan taas pieneen hetkeen kirjotellut ns. henkilökohtaisista kuulumisista tänne mitään! Tässä on ehtinyt taas tapahtua vaikka mitä, ja oon saanut kuulla/oppia taas mun lähellä pörräävistä ihmisistä ja 'vihaajista' uusia asioita. Aattelinkin nyt purkaa tänne jotain random ajatuksiani näistä ihmisistä. 

Hassua näissä vihaajissa joista suurimman osan tiedän nimeltä, ne ei vaan tiedä sitä? kyllä mulle ihmiset kertoo, tiedän lähes 90% ketä tänne paskaa nyymeinä kommentoi on se että ne yleensä tutustuttuaan muhun kyseenalaistaa itsensä & sen paskaa puhuneen ihmisen tajutessaan että en todellakaan ole sellanen mitä ihmiset musta olettaa/puhuu. Oon saanut jo muutamasta tälläsestä ihmisestä hyvän kaverin tässä lähiaikoina. En tosin tiedä voiko näihin ihmisiin luottaa, joten oon aika varpaillani edelleen. Haluan luottaa ja toivon ettei nää ihmiset sitä luottamusta riko.

Oon kuitenkin alkanut kyllästymään tähän.. Tai siis en jaksa olla kiltti ihmisille jotka on mulle paskamaisia ilman syytä. Tiedän että tälläkin hetkellä mun blogia lukee ihmiset mun lukiosta yms jotka vihaa mua koska on kuulleet musta ihan järjetöntä paskaa. Nää ihmiset on ihan outoja, koska jos ne vihaa mua nii miksi ne seuraa mun jokaista liikettä sitten? Tai siis.. hankikaa nyt saakeli oma elämä tai tutustukaa muhun ensin älkääkä uskoko kaikkee mitä ihmiset toisista puhuu. Tiedän että oon ihminen jota rakastaa tai vihaa, mutta en tiennyt että oon näin vahva pakkomielle joillekin ihmisille. En aijo yrittää vaihtaa teidän mielipiteitänne minusta. Pitäkää ne ja eläkää siinä valheessanne. Voin mäkin teitä takasin vihaa jos vaan haluan, en vaa jaksa koska ette oo sen arvosia.

(Toisaalta.. jos joku vihaa mua ilman syytä, miksen antais niille sit sitä syytä? Mitä mä menetän? En mitään, ne vihaa mua jo. XD)

Mutjoo oon kuitenkin jotenkin kasvanut yli tälläsestä jo. Mua ei rehellisesti edes loukkaa enää se että joku puhuu musta omiaan. Ja mä oon sen verran rehellinen ihminen että jos oon jotain tehnyt, sanon sen kyllä suoraan enkä sen kummemmin harrasta mitään seläntakan puhumista ja kieroilua. Jotenkin vaan oksettaa ja kuvottaa sellanen. Samaan aikaan myös säälittää ne ihmiset jotka tarkotuksella haluaa elämäänsä sellasta. 


Onneks oon kuitenkin saanut elämääni muutaman ihanan ihmisen 'takaisin'. Oon niin onnellinen että mm. mun ja Annin tiet kohtas taas kesän alussa! En ois ikinä uskonut että meillä on niin paljon yhteistä kun on, ja kuinka läheiseks toinen ihminen voi tulla näinkin lyhyessä ajassa. Anni on kun sisko mulle! Mulla on muutenkin tällä hetkellä enemmän kavereita ja ystäviä kun ikinä! Oon niin onnellinen siitä että oon löytänyt voimaa olla välittämättä ihmisistä jotka ei mua ansaitse millään tavalla, ja löytänyt voimaa taistella tätä jatkuvaa pahaa oloa vastaan. Lähimmät ystävät on huomanneet mussa jo eron ja sekin on varmasti yksi syy siihen miksi en oo joutunut olemaan yksin pitkiin aikoihin! Mun seurassa viihtyy nyt kun oon oma hauska ja rento itseni. 8) Hah! 

..Joka on myös yksi syy näihin postaus taukoihin! Oon nauttinut kesästä täysillä ja juhlinut tosi paljon! Juonut oon vaan muutaman kerran, mutta tanssittua sekä riehuttua on tullut paljon! Tää on varmaan yksi parhaista kesistä ikinä. Nyt kun vielä pääsis siellä Helsingissä ja särkänniemessä käymään (ja uimassa!), tää kesä ois aika fuckin' bueno!
Hugs & Kisses
 Kartsa

19 kommenttia:

 1. ♥♥ ihana blogi. en ymmärrä ilkeitä kommentteja, miks pitää tehä pahaa mieltä toiselle :( ja viel anonyyminä... no okei oon itekki anonyymi mut anyway, tsemppii jatkooon oot super ! :)

  VastaaPoista
 2. Niin totta! Oon ite just kans sellane et musta tykkää tai sitte ei. Yleesä en välitä poski läväreistä mut sulla ne näyttää aika perkeleen hyvältä!

  VastaaPoista
 3. tekisikkö tuton tosta meikistä? pLz! <3

  terveisin: NiceAno :D

  VastaaPoista
 4. Ne ihmiset ketkä susta paskaa puhuu, on todennäkösesti vaan kateellisia. Ja ei ihme koska oot upee ihminen sisää ja ulkoa (ainakin semmosen mielikuvan oon saanu näin blogin välityksellä) <3
  Oot tossa kuvassa ihan järjettömän kaunis, noi pienemmät venytykset ehkä sopii sul paremmin ku ne 30mm :D

  VastaaPoista
 5. voisitko tehä meikkien esittelyvideon? :3

  VastaaPoista
 6. Voi että sä oot varmaan Suomen kaunein nainen!(-: Just sellaanen minkänäkönen haluisin ittekki olla c:
  Mun mielestä on ihanaa kun ihmiset on persoonallisia<3, eikä mitää taviksia tyylillä samanlaiset-vaatteet-hiukset-korut-kengät-kuin-puoli-maailmalla :)

  VastaaPoista
 7. ymmärrän tasan mitä tarkoitat! mua vissiin vihaa muutamakin tyyppi, joista osa oli ennen mun kavereita, ja mä en tajua miten ne oikeesti jaksaa kuluttaa energiaansa mun vihaamiseen tai paskan puhumiseen, kun sehän ei mun elämää muuta mitenkään...? :D mä elän tällä hetkellä parhainta aikaa mun elämässäni, oon ymmärtänyt ketkä on mun oikeita ystäviä ja oon päässyt yli suurista ulkonäköpaineista, vihdoin ja viimein :) mua ei todellakaan kiinnosta, jos jotkut tyypit vihaa mua, se ei mun elämääni vaikuta yhtikäs mitenkään :D ja sulla on muuten ihana blogi, ja rakastan sun tyyliä, vaikka se ei olekaan yhtään samanlainen kuin omani. ihanaa että ihmiset ovat erilaisia ja uskaltavat olla omia itsejään :)

  VastaaPoista
 8. Mä oon sun lukiosta ja samaa vuosikurssia. En tunne sua, mutta blogis on mun mielestä hyvä ja musta on yleensäkin kiva lukea sellaisten ihmisten blogeja, jotka jotain kautta jostain tiedän. :) Nykyään mun tyyli on tosi neutraali, mut mun menneisyydestä löytyy aika pitkät ajanjaksot japsiernu-, emo- jne tyylikokeiluja ja elämäntapoja, niin jotenkin ne ajat elää mussa vieläkin enkä oo ikinä kauhistellu lävistyksiä, tatuointeja saati tavallisesta poikkeevia musiikkimakuja... keep going!

  VastaaPoista
 9. Sama täällä...puhutaan paskaa ja tottakai kaikki uskoo! mutta ei siitä sen enempää.
  Oot videoiden ja postausten perusteella kyllä ihana ihminen joka ansaitsis tosiaankin parempaa kohtelua. Arvostan sitä että uskallat olla oma itses joka on tärkeää :) Tsemppiä + voimahali

  VastaaPoista
 10. tää ei liity tähän postaukseen, mut voisitko tehä sellasen "foundation routine" videon ku teet yleensä vaan silmämeikkejä niin nyt ois kiva sellanen video mis just pohja ja korostukset..

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana tää sun blogi ja oot hirmu kaunis ♥

  http://www.withoutwings-iidasd.blogspot.fi/
  Ois kiva jos kävisit kurkkailemassa munki blogia :)

  VastaaPoista
 12. Asiaa... ja sitten niin maan perusteellisesti ;D

  VastaaPoista
 13. Asiaa... Ja sitte niin maan perusteellisesti ;D

  VastaaPoista
 14. ääää.. sulla on aina ihanat meikit! voisitko joskus tehä tuton tosta meikistä mikä on tossa ylimmäisessä kuvassa on! se on ihana! :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥