1.5.2013

Time Golds Memories

Only in Finnish, sorry huns.

Tutkin tänään mun kaappejani, ja löysin muuton jäljiltä mun vanhoja päiväkirjojani, mitaleja, taekwon don vyökoesertifikaatteja, Nelli-koiran karvoja (muistolaatikossa), piirrustuksia ja vaikka mitä..  Ajattelinkin jakaa teidän kanssa muutaman pätkän joilla aloitin ensimmäisen päiväkirjani (jota kirjoitin joka ikinen päivä vuoden ajan).
Oi niitä päiviä persikkaisia! n_n


1.4.2005

"Mulla oli tänään synttärit (oikeasti synttärini olivat 24.3). Siellä oli kivaa. :) Sain tän kirjankin. Sain myös muitakin lahjoja. Sain 2 samanlaista koiraa, mutta ne oli eriväriset. Toinen oli vaalea ja toinen oli valko-ruskea-musta. Mulla on ylihuomenna joukkuevoimistelujen eka kilpailu. Mua jännittää se kilpailu - iik! Mitä jos mä teen jonkun pahan mokan. APUA!!! Huomenna kerron sit lisää."

2.4.2005

"Tänään lähdin äidin kanssa aamusta shoppailemaan. Me ostettiin mulle uudet keltaiset lenkkarit, nutturaverkko ja panta. Me käytiin myös hampurilaisella. Kotona mä ja Salla pelattiin Simssiä tosi kauan. Se vasta olikin hauskaa. Mä tein kans mun synttärilahjahelmillä koruja. Me käytiin kans kirjastossa. Sit Salla ja mää leikittiin koiranpennuilla. Sekin oli tosi kivaa. Huomenna onkin jo joukkuevoikka kisat. A-PU-VA! Äiti sanoo ettei saa ajatella mokaavansa, muuten saattaa mokata. Sit vaan iltapesulle ja nukkuun. Huomen sit lisää."

3.4.2005

"Tänään oli ne joukkuevoikka kisat. Yhdes kohdas muut meni nopeemmin kun mä ja sillon mä vähän nolostuin. Muuten kaikki meni niinkuin pitikin, eli hyvin. Ja musiikki soi siellä ihan sairaan lujaa, siellä meinas tulla kuuroks. Kotona mä sain ottaa esiin mun synttärikarkit ja eikun vaan herkuttelemaan vaan. Sit mä kans meikkasin. Eka meikki meni hyvin ja toinen hyvän vastakohtalailla. Kun olin meikannu leikin laulajaa. Lallallaa! Ja taas iltapesulle ja nukkumaan. Krooh' hiurr.. krooh' hiurr.. Huomen sit lisää."


BTW! Kirjoitin koko vuoden päiväkirjaani joka lauseen eri värisellä geelikynällä!


Hugs & Kisses
 Kartsa

16 kommenttia:

 1. "Hyvän vastakohtalailla." :D

  Hih, ihana!

  VastaaPoista
 2. persikkaiset päivät nuorempana. mäkin kaipaan :3

  VastaaPoista
 3. Onks sun koira muuten kuollut? kun ei oo näkyny kuvis, videois etkä oo puhunu siit mitää. Ja sanoit et koiran karvoi muistolaatikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nelli- koira kuoli kun olin 10. sen jälkeen meille tuli dee-dee ja se sai pentuja joista otettiin yksi, sen nimi on maggie. :) dee-dee ja maggie on elossa molemmat.

   Poista
 4. Aaaw ihana! ♥ Minkä ikänen olit siis? :)

  VastaaPoista
 5. ''ja toinen vastakohtalailla'' ihana :DDD
  secret-things-anna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihanaa tekstiä :D Lapsuusajan päiväkirja on niin hyviä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa tekstiä! :D Lapsuusajan päiväkirjat on niin parhaita

  VastaaPoista
 8. Dee-dee :D voi vittu mikä koiran nimi.

  VastaaPoista
 9. Mikä vyö sulla on ollu taekwon-dossa? Mul on punanen ja tän kuun lopus saatan saada natsan :D

  VastaaPoista
 10. Mikä vyö sulla on ollu Taekwon-Dossa? Mul on punanen ja tän kuun lopussa saatan saada natsan siihe :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥