11.5.2013

♡ Thoughts Of The Moment

Mmwah! xx


Kerroin muutama postaus takaperin olevani hieman eksyksissä, ja kokoneeni oloni oudoksi. Inspiraatio hukassa, ja pelko jylläämässä pään perällä. Pelko siitä, että nyt kun kaikki on hyvin, tippuisin taas rytinällä alas.

I told a little while ago here on my blog that I was feeling a bit lost and not-so-normal. All my inspiration was kinda gone with the wind, and I was afraid things would go bad again since everything had been so great for so long. I was afraid to drop in that vicious pit that almost ate me in the darkest days of mine.

Voin onnekseni kuitenkin sanoa että oon jälleen harpannut uusia askeleita eteenpäin! n___n Ahdistus on ollut lähes 100% poissa, enkä ole edes itkenyt! Hahaa kuulostaa hassulta mutta mulle on tosi normaalia itkeä tyyliin päivittäin. Jostain syystä mun mieli on vaan nyt ollut tosi korkealla eikä se tunnu sieltä alas tulevankaan. Tajusin myös ettei mulla ole mitään pelättävää. Varsinkin nyt kun tää hyvä olo tulee mun sisältäni eikä johdu ulkopuolisista tekijöistä. Oon vaan oikeasti tajunnut että mulla on nyt kaikki hyvin ja voin seistä omin jaloin. Kuopasta on noustu ja sitä on ruvettu täyttämään. Mä en enää joudu sinne. Mä en enää voi kaatua sinne, ja jos niin kävisikin, en menis pohjalle enää. Se olisi hetkellinen kompastuminen, mutta pääsisin helposti omin avuin ponnistelematta ylös. On tosi rauhallinen olo ja viihdyn taas yksiksenikin. 

However, luckily for me I can say that I' have once again leaped big new steps forward! n___n My anxiety has been almost 100% gone, and I haven't even cried! Hahaha sounds funny I know but it really is normal for me to cry like every single day. For some reason my mind has been really high and it doesn't seem to come down from there at all (I don't mind!). I also realized that I don't have anything to be afraid about. Especially now when my good feeling is coming within and not from sum external factors. I can stand on my own two feet and I have a lot of faith in myself. And it feels great.

Pään perällä on edelleen se pieni paholainen joka pelottelee siitä että mulla on vaan ns. hyvä kausi menossa. Mutta oon luvannut itselleni että tää ei ole mikään kausi. Mä olen nyt terve ja mä paranen koko ajan lisää. Se ei enää tule. Mulla on todettu yliherkkyys ja tunteiden ylikokeminen ja se tulee olemaan vain sitä. En sanoisi että oon enää masentunut. Oon ehkä masennukseen taipuvainen mutta en masentunut. Nyt kun saa asiat läheisten kanssa rullaamaan ja koulun vaihdon ohitse, kaikki on hyvin. 

Inside my head that little devil is still trying to scare me; I have only so-called good season going. But I have promised myself that this is not a season. Now I'm healthy and I am getting better all the time. I have a known sensitivity and I experience emotions stronger than normal people and it will be just that. I would say that I'm no longer depressed. I might be inclined to depression, but I don't feel depressed atm. Now I just have to keep my head high and believe in myself - everything is going to be great.

Ihanaa aloittaa tää kesä tietäen että on 18, villi ja vapaa, koko elämä edessä ja mikä tärkeintä terve. Oon ollut niin hyvällä päällä että oon myös päättänyt karistaa nää muutaman vuoden mussa roikkuneet extra lööv läskit itsestäni pois. Hyvinhän tää on itseasiassa alkanutkin. :3 Sitten kun tulee oikeasti näkyviä tuloksia kirjoittelen tästä sitten tarkemmin!

It's wonderful to begin this summer knowing that I'm 18, wild and free, my  whole life in front of me and most importantly I am healthy. I've been in such a good mood that I also decided to shed these excess kilos I've been carrying for a couple of years now. When I get more visible results, I'll write about this slimming project in more detail!

Mun hyvä oloni tulee varmasti myös näkymään täällä blogin puolellakin! ♥w♥ Oon alkanut suunnittelemaan kaikenlaisia kivoja videoita, kilpailuja ja tyylipostauksia! Oon kynä sauhuten kirjottanut teidän ideoitanne myös ylös ja toteutan niitä asap! Mm. chitchat höpötysvideo, 50 random faktaa, juttua mun lävistyksistä + lävistyskorujen esittelyä, Dare videota ja sekalaisia meikkivideoita on tulossa! Jos muuten teen sen dare videon, millaisia haasteita haluatte että teen...? Kommentoikaahan postauksen loppuun! n_n

My good vibes will undoubtedly be visible here on the blog too! ♥w♥ I'm have started to plan all kinds of nice videos, competitions and fashion posts! I'm going to implement your wishes too and you can always tell me more ideas to post about!

xx Näihin tunnelmiin!Hugs & Kisses
 Kartsa

15 kommenttia:

 1. ihanaa kuulla että sul on alkanu mennä paremmin :)

  VastaaPoista
 2. tee sellanen et laitat randomeihin paikkoihin teipillä kiinni pillejä ja sit yritä juoda niillä mukista vettä! :D vois olla tosi hauskan näköstä katottavaa!

  VastaaPoista
 3. Onnea että oot parantumassa, ja koita pitää hauska kesä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että sulla menee paremmin! c: VOIMIA!

  VastaaPoista
 5. Mie oon monta kertaa miettiny laittavani tänne kommenttia, mut jostain syystä en oo uskaltanut tai jotain enkä oo oikein tiennytkään mitä sanoa :D

  Mut niin, oon lukenu siun blogia jo ihan älyttömän kauan, ja ihana kuulla että sulla menee asiat parempaan suuntaan koko ajan! Jotenkin miun mielestä oot ansainnu sen kaiken jälkeen mitä oot kokenu (vaikken tiedä varmaan puoliakaan, sen mitä olet tänne kirjoittanut ja näin) ja muutenkin, jaksat silti kirjoittaa tänne ja piristää ihmisten päivää. Ainakin miun! Pelastat aina miun jokaisen päivän kun nään että oot postaillut :) Jotenkin siun blogissa (kuulostaa ehkä hassulta mut) tuoksuu joku vanilja ja kirsikka ja tääl leijailee jotain hattaroita ja sateenkaaria ja kaikkea :D Tää vaan on miulle todellinen hyvänmielen blogi enkä tiiä mitä tekisin ilman siun ihania postauksia! NIin ja kaiken lisäks oot vielä ihan yliluonnollisen kaunis!

  Voimia ja kaikkea hyvääkivaaihanaa tosi paljon siulle! Kiitos että sinä ja tää blogi ootte olemassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww ihana kuulla oikeasti! ♥w♥ ja mä tuoksun vaniljalta ja kirsikoilta in real life joten super coolia jos sen voi aistia blogin kautta!! ja kiitos vielä kehuista <3 xx

   Poista
 6. Oi, ihana huomata että sulla menee hyvin! Nyt vain innolla odotellaan blogiin ilmestyviä postauksia. :)

  VastaaPoista
 7. pullea pupu tai kuivien tuotteiden testailu -haaste !
  KTT: vehnäjauho+kaneli+suola+kaakaojauhe+sokeri

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva et sulla menee hyvin :) Ittellekki tuli tosi hyvä mieli ku luin tota :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥