27.11.2012

UpperDate

"herään ekaks viideltä aamulla ihan jäätävän karseeseen oloon. sit nousen ylös, juon mun kahvin, meinaan tukehtua siihen. lääkkeet ei mee alas. ja sit tulee tekstari jossa kysellään että missä oon kun on koe tänään..."

Ensimmäinen tilapäivitys tänään. Päivä ei lähtenyt käyntiin ihan maailman parhaimmalla tavalla, mutta nyt muutama tunti myöhemmi kinuski teetä juodessa olo on jo tasoittunut. Itseäni piristääkseni asetuinkin tähän läppärin ääreen kirjoittelemaan tätä tekstiä.

Oon koko aamun katsellut the Sims 3 aiheisia videoita ja kuumottelen jo ihan kympillä sitä vuodenajat lisäosaa jota en valitettavasti itse (ainakaan vielä!) omista. Korvan takia myöskään nukkuminen ei oikein tahdo onnistua. Tein siis eilen itselleni ja mun pikkusiskolleni rustokorut. Se oli sellainen hetken mielijohde. Ja koska osa teistä varmasti kommentoi asiasta jotain häijyä, haluan sanoa omaksi puolustukseni että en tehnyt sitä millään hakaneulalla. :]

"I wake up at five a.m. my mind being in a horrible place. I get up, drink my coffee, and almoust choke on it. My medicines don’t go down my throat and then when i think everything is going to be okay, I get an SMS from my friend asking where I am since I have a psychology test today. What the —-? I thought the test is tomorrow. My mind is so messed up and I feel sick. Please shoot me."

The first status update from today. My day didn't really start off the best way, but now, a few hours later drinking caramel tea in my bed, I feel ok.

I've watched the Sims 3 videos all morning.. I can't wait to get the newest expansions set! And ohh, guess what guys? I made a helix piercing for myself as well as to my sister. It really was like a spare of the moment thing, and now thinking i wouldn't do it again! It didn't really hurt at all, but I still wouldn't recommend to do it yourself like I did. (I didn't do it with a safety pin btw!)

Yks asia mistä oon ihan tajuttoman innoissani on mun tuleva tatuointini!!! Se on suunniteltu lähes lopulliseen muotoonsa, ja äiti lupasi että lähempänä joulua varattaisiin aika ja valittaisiin paikka & tekijä. Oon säästänyt n. 200€ ja toivon että sillä saisi ainakin ääriviivat tehtyä. Porukat saattavat maksaa loput tatskaan menevät rahat 18-vuotis lahjana. Arvioisin itse että se tulee maksamaan 500€-700€, mutta kerron sitten lähempänä että mikä se oikea hinta-arvio tulee olemaan.

One thing which I'm really excited is my future tattoo! I've saved about 200€ and I hope that with that I get at least the outlines done. Folks probably pay the rest of the money as an 18-year gift. I would guess that it will cost about 500€ -700€, but we'll see what the right price estimate will be when the time is closer.


Mutta nyt taidan kääriytyä takaisin peiton alle, hakea lisää teetä (vaikkapa mansikka kerman makuista) ja uppoutua tumblerin ja youtuben ihmeelliseen maailmaan. Ihanaa loppu päivää kaikille lukijoille.

But now, I think I'll get back to bed, drink more tea (for example strawberry cream tea uh yum) and immerse myself into the wonderful world of tumblr and youtube. Lovely end of the day to all my readers.

Hugs & Kisses
Kartsa

49 kommenttia:

 1. Mul on samanlaisia mukeja!! :pitekki haluisin tatuoinnin.. Oon suunnitellu sen jo valmiikskin... Mutta mistä rahaa ku oon tällöne köyhä opiskelija:( :D ja rustokorun tekeminen ei satu yhtään siks se onki helppo tehä ite:) mulla on 4 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yay! toi kuva tosi ei oo mun ottama :'D ja vähä siistii, haluisin itekki toiseen kaks xx

   Poista
 2. Oi, ihanaa c: Kustantaisivatpa munkin porukat tatuoinnin :C Tai antaisivat edes ottaa sellaisen, kun asun vielä kotona... :DD

  VastaaPoista
 3. Haha, tämän luettuani tajusin että mullahan on myös kotitekoinen rustokoru, se on niin huomaamaton ettei sen olemassaoloa aina muista. :') Meikäkin päätti tänään miltä eräs tatuointini tulee näyttämään, mutta siihen varmasti tulee muutoksia kunhan saan luonnoksen päästä paperille. Mihin kohtaan ajattelit ottaa leiman? :-)

  - nobu / zero0effect.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Moikka ! kysyisin sulta sellaista asiaa, että satutko tietämään mistä saisin oikeasti hyvälaatuiset ja suht paksut aitohiuspidennykset niin ja siis klipsit. Olen jo muutaman kerran tilannut rapunzel of swedeniltä 60cm pitkät ja olen aina aluksi ollut tyytyväinen mutta muutaman kk käytön jälkeen latvat harottavat joka suuntaan ja kunto muutenkin on aika heikko :/ pituutta saisi siis olla 60cm. Toivottavasti osaisit auttaa :)

  VastaaPoista
 5. ohhoh, tosi kallis tatuointi tulee olemaan! Tuleeko sitä sitten kovinkin iso ja värillinen?

  mulla on käsivarressa (siinä olkapäässä tavallaan) värillinen ruusu ja se maksoi 300e.. :P

  VastaaPoista
 6. Huoh...eräs toinenkin on vähän väsynyt. Koulun koristurnaus, saatiin pronssii. Just ja just voin kävellä. PS: panadol on ihanaa :)

  T: Voileipä^^

  VastaaPoista
 7. millä neulalla sä teit sen rustokorun, ja millasen korun pistit ? :) itte tein n. vuos sitte kaks rustokorua, kahenpäivän aikana D: ja se ei kyl paljoo sattunu, mut verta tuli älyttömästi.. piti kyl eka jäädyttää koko korva etten ois tuntenu sitä, mut eise paljoo auttanu .. ainaki lievensi kipuu :3

  VastaaPoista
 8. Voi että, itsellänikin on armoton tatuointikuume menossa ja pitäisi sitä suunnitellakkin.. :)

  VastaaPoista
 9. joo kannattaakin ottaa se nyt, ku aattelit pudottaa painoa kesäksi ni kivast menee kasaa se sun tatskas ku sun iho viel kiinteytyy siit. :) harkitse ny tarkkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tatuointi palautuu ihon mukana oikeesti ihan nätisti. 10kg ei näy _missään_. Toi pelottelu koskee ihmisiä, jotka on sairaalloisesti ylipainoisia ja laihtuu normaaliin.

   Poista
  2. et ole iso, mutta sanoit että pudotat painoa, ja 10-15 kg voi ihan helposti näkyä jonkin aikaa "lörppäihona" ja sitten kiinteytyy ja ah oi sitä tunnetta ku se tatska onkin sentin pienentyny ja menny kasaa :-)

   Poista
  3. otan tatskan vasta ens vuoden puolella, miksi noin kova huoli?

   Poista
 10. miten tatska voi maksaa muka jotaa vaille tonnin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a) et tiedä yhtään että mitä olen ottamassa b) se on mun OMA hinta-arvio vertailtuna kavereiden tatuointeihin

   Poista
  2. Miten kukaan voi ihmetellä tota? Jaa, varmaan ne koko selän peittävät kuvat maksaa vaan joku 200€ ja kestää 20h....? Tai sitten ei

   Poista
 11. Voitko joskus tehä semmosen " äiti ja tytär" postauksen mis on kuva sun äidistä ja niin?? :)

  VastaaPoista
 12. mullaki on rustokoruja 2 (vaa yhessä korvas) ja haluisin niiiiiin kovasti tatuointei ja lävistyksii ja oon niitä jo vähä suunnitellukki mut arvaappa saako tällane 15 v mitää :D ja pitää kyllä maistaa tota teetä + sun blogis on ihana ♥

  VastaaPoista
 13. Oot ihan älyttömän kaunis, ja näitä sun postauksia on aina yhtä ihana lukea!(: Ja vielä sen verran, että itellänki on rustokoru. Vaikka kaveri teki hakaneulalla, ei sattunnu yhtään!

  VastaaPoista
 14. Mistä toi kuvan tee on ostettu?
  Tekisitkö muuten postauksen siitä miten myös levitit nuo korvasi, eli mitä taktiikkaa käytit?

  VastaaPoista
 15. vähä kiva uus ulkonäkö sun blogil :)

  VastaaPoista
 16. Moiiii mulla on sulle haaste mun blogissa check it out !

  VastaaPoista
 17. ei vois yhtää paljastavampi ulkoasu olla, ei mun mieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos viittaat siihen että mulla on bannerissa toppi ja shortsit, niin suosittelisin tulemaan pahvilaatikosta ulos. se on hyvin normaalia nykypäivänä.

   Poista
  2. musta on kiva, että oot oma ittes ja just niissä vaatteissa missä tykkäät :) <3

   - lukija (:

   Poista
 18. Ihan unelmat noi sun hiukset ja muutenki oot tosi kaunis :) Ite otin joku kolme kuukautta sitte rustokorun ja nyt on mahottoman kipiä ku on tulehtunu. Joka aamu ja ilta oon puhistellut desinfiointiaineella ja näin, muttei toi näytä parempaan suuntaan menevän, enkä millään haluais ottaa tota pois :c Käytätkö ite normi korvista siinä vai ihan rustokorua?

  VastaaPoista
 19. tää oli sun 260 bloggaus....... joo, odotan et kynnet kuivuu :D <3


  T:Voileipä^^

  VastaaPoista
 20. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/korut/nelly-accessories-384/seahorse-earrings-385517-23/

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥