14.11.2012

❀ Ocean Flowers ❀

Murut! Barbie Beatdown blogin nimi vaihtuu Ocean Flower:iksi! Koska moni pahoitti tästä jostain syystä mielensä, koen itseni velvolliseksi kertoa syyn nimen vaihtumiseen! xx

Ocean Flowers, eli karkeasti suomennettuna "valtameren kukat" nimi juontaa juurensa mun lapsuuteeni. Mun nimekseni piti tulla Merikukka, ei Karoliina (joka se nyt kuitenkin on haha). Pienenä halusin muuttaa nimenikin Merikukaksi, koska vesi elementtinä on mulle hyvin rakas. Lutrasin aina tuntikausia suihkussa, kylvyssä, uimahalleissa ja järvissä. Myös meret ja niissä asuvat herra kalaset ja muut oliot kiehtovat mua, joten päätin ilmentää sitä mun bloginikin nimessä, enkä tehdä niin radikaalia muutosta kuin (oman) nimeni vaihto. Ocean Flowers kuulostaa multa ja tuntuu hyvältä, joten toivon että tämä muutos on kaikille teillekin ok! ♥

En myöskään "scene" vaiheestani huolimatta blogin alkuvaiheessa tiennyt, että on olemassa kyseisen tyylisuunnan edustaja joka kulkee samalla nimellä kuin mun blogini. Sain tästä vihiä noin puoli vuotta sitten, ja se jäi vähän hampaan koloon. Haluan olla uniikki, ja koska en ollut se "ensimmäinen" joka käytti Barbie Beatdown nimeä, halusin vaihtaa sen pois.

Henkilökohtaisesti tämä blogin nimenvaihdos inspiroi mua kirjoittamaan tänne blogiin enemmän ja useammin. Tuntuu kuin saisin aloittaa "puhtaalta pöydältä", mutta silti kaikki vanha jäisi tänne tutkailtavaksi. 

Olisin hyvin onnellinen jos klikkaisitte itsenne Ocean Flowerin tykkääjiksi facebookin puolella ja seuraajiksi youtubessa! Aloitetaan yhdessä sinne uudet ja paremmat sivustot ja keskustelut! :3
Hugs & Kisses
 Kartsa

42 kommenttia:

 1. Menee hetkiaikaa kun sun blogisi lukijana tottuu uuteen nimeen, mutta kaunis nimi ja jotenki tunteellinen toi syy nimenvaihtoon :3

  VastaaPoista
 2. Ekakski oot toosi kaunis, ja varmaan tiedätkin sen :3 Ja toisekseen tää sun blogi on ihana ja tuo uusi nimi tekee tästä entistäkin ihanemman <3<3 Ja sitten viimekseen, oon harkinnu venytystä ja sulla sellanen on joten voisitko kertoa että kuinka kauan se venyttäminen kesti (normaalista 7milliseen)? oliks se kivuliasta ? kadutko ? ois kiva jos vastaisit, ja tää sun blogi on oikeest todella ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ♥ joo, mulla on itseasiassa 4 venytystä! 2x 20mm ja 2x 5mm. en kadu ollenkaan! :) normaalista 7 milliseen menee ehkä n. 3kk, riippuen ihan että kuinka nopeasti venyttää! aloittaminen on hieman kivuliasta. :/

   Poista
 3. pidin entisestä nimestäkin, mut tää tosiaa sopii sulle! (-:

  VastaaPoista
 4. viititkö linkkaa sen toisen barbie beatdownin ? :9

  VastaaPoista
 5. Oii ehkä tää nimenvaihdos onki ihan hyvä juttu, jotenki lämpenin heti ku luin tuon tekstin :) Itekki tykkään vedestä elementtinä tosi paljon, horoskoopiltani oon kalat ja se vaan tuntuu niin oikeelta.. :D Kiva toi uus banneri :)

  VastaaPoista
 6. oii tää uus on mun mielestä parempi! ♥ ei vanhassakaa mitää vikaa ollu mut en tiiä miks mut tää kuulostaa enemmä sulta nyt :)) heti ku jaoit faces linkin nii tykkäsin uudesta fb sivusta (: ♥

  VastaaPoista
 7. Hieno toi sun uus banneri ja ihana uus nimi ! ♥ Sopii hyvin ! :)

  VastaaPoista
 8. Ai niin. Unohdin kysyä, et millä ohjelmilla/ohjelmalla sä teet noi bannerit snm... Oon kauheesti ettiny kaikkialta hyvää ohjelmaa, mut en millää löydä! :D

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva uusi nimi, tykkään kovasti :) Blogi on nyt jotenkin paljon aikuismaisempi, vaikkei edellisessäkään nimessä mitään vikaa ollut!

  VastaaPoista
 10. Tää sopii sulle tosi hyvin! ja ihan sun näköinen tällänen vaalenpunanen joka on täytetty ruusuilla :3

  VastaaPoista
 11. Mua häiritsee aivan järrrrkyttävästi toi banneri. ku siinä on sininen tausta ja noi kuvien reunat/mustaa pixeliä näkyy niiden ympärillä. oaah miks teen tämmösestä ongelman itelleni. xD Vai onko näin ihan tarkotuksella? :)

  Kiva kuitenkin tämä uusi nimi. ^^

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva nimi, ja varsinkin, kun kerroit mistä se juontaa nimensä! Ja on kyl mun mielest nyt paljon enemmän Sua ittees :-)!

  -weeka-

  VastaaPoista
 13. Hei, mun on pakko kysyä sen verran. mitä ripsiväriä käytät? Käykö sulle koskaan niin, että ripsarit varisee silmien alle?
  Mulla nimittäin käy aina niin, vaikka olisin juuri saannut meikatuksi. Ripsari varisee silmien alle rumasti, oli se vedenkestävää tai ei. Pilaa aina meikit, enkä voi käyttää mitään meikkiä silmien alla.

  Toivon että vastaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käytän ihan randomisti milloin mitäkin! kuinka paljon laitat sitä ripsiväriä ja kuinka montaa erilaista oot kokeillut?

   Poista
  2. Mullakin on toi sama ongelma kuin Mimillä!
   Oon käyttänyt monia erilaisia, vedenkestäviä ja ei, eri värejä ja merkkejä ym. Mutta ei auta 8C
   Laitan kerroksen, joskus harvoin pari sillä harjasta irtoaa tosi paljon sitä väriä, on sen verran tuuhea harja.

   Poista
  3. ja kanssa samaten käy luomiväreillä. esim. mun äitillä ja kavereilla pysyy samat luomivärit (ja muutkin) luomissa siististi all day ilman pohjustusta mut mulla ei pysy eikä ne muutenkaan levity mulle hyvin, käytin pohjustusta tai en.

   Poista
  4. yläripsiin laitan pari kerrosta, koska käytän myös tekoripsiä joten en koe tarpeelliseksi laittaa montaa kerrosta. alaripsiin laitan kolme. olen myös koittanut laittaa vähemmän, mutta ei sekään auta. ): mulla on nyt toinen vedenkestävä ripsari merkki käytössä, lumene. ensimmäinen oli maybelinen. noita ei vedenkestäviä on ollu kanssa millön mitäkin, eli aika monta en edes muista.

   Poista
  5. Olen siis tuo anonyymi 19.01 tuli vahingossa laitettua anona. (:

   Poista
  6. mie laitan ylös kerroksen ja alas kerroksen, tai oikeestaan niin kauan että tulee tuuheat ripset ja siihen ei kauaaa mee. alaripsiin menee kaksi kerrosta.
   taivutan ripset ennen ja jälkeen ripsarin, jälkeenpäin kerran nopeasti koska muuten ne ei oo yhtään taipuneet.
   kinuskiufo helpp !

   Poista
 14. Ööö...Mulla on 8mm venytys ja venytän 10mm asti ja oon vähän vaille 12v? Mulla on myös huulilävistys. MItä mieltä oot kun oon näin nuori?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olet tosi nuori, ja toivon että ymmärrät mitä venytykset ja lävistykset estävät tulevaisuudessa. jos venytät vain 10mm asti, niin sulla tuskin on hätää kyllä sen suhteen. mutta kovin nuori olet, se on mielipiteeni. ♥

   Poista
  2. mun mielestä 12-vuotiaan ei kannata ottaa tommosia koruja vielä :)

   Poista
 15. hei tiedätkö mistä saisi napakoruja , mitkä ei sisällä nikkeliä ? (: Itselläni on paha nikkeli allergia ):

  VastaaPoista
 16. moi! ensinnäki, oot paras. pari viikkoo sitte löysin sun blogin, mut en ollu sillee kiinnostunu (näin videon). sen venytysvideon 20mm :D haha mut sit tulin tsekkaa enemmä sun postauksii ja kattelin videoit, ja kelasin et hei vähä ihana blogi ja sillai. :--)<3 aaww jahei haluisin venyttää korvaa mut äiti on vähä sen puolel et ei missää nimes XD hehe. mut jep tuli vaa mielee, sitku oot 60 vuotias mummeli ja sul on noi venytykset ni hahehe rupeeks kaduttaa sit? XD<3 mut ihana blogi sul, ja ihania kuvia<3 love ya

  VastaaPoista
 17. kerro toki ku oot 60 v ;) xd

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥