18.11.2012

But First, Coffee

IMG_3376Viikonloppu on vierähtänyt jälleen tosi nopeasti, ja odotankin huomenna alkavaa koeviikkoa kauhulla. Onneksi mulla tosin on vain neljä koetta, mutta koska kaikki ovat lukuaineita joissa olen semi huono, mulla on paljon kertaamista edessä. Viikon päätteeksi aijon kuitenkin latailla videota uudelle youtube kanavalle gootti henkisen tutoriaalin merkeissä, ja raahata videota enemmän mukana viikonloppuisin extra videomateriaalin toivossa.

Tältä viikonlopulta mulla on kuitenkin muutama kuva mun meikeistäni ja syömisistäni, hah. Koin jonkinlaisen romahduksen menkkojen ja koeviikon aiheuttamasta stressistä, ja vetelin nassuuni tämän viikon aikana varmaan puoli kiloa suklaata! Oi kyllä. Onneksi kuitenkin saan ravintoterapeutin ja sen kautta vähän motivaatiota tähän mun ruokavalion parantamiseen ja terveellisyyteen lähiaikoina!


This weekend has once again passed very quickly, and tomorrow starting exam week isn't really what I'm looking forward to. However, I am going to do a gothic makeup tutorial next week, and possibly download some extra stuff to my new youtube channel

I have a few pictures of my make-up and eating from this weekend. I experienced some kind of a collapse because of my period and the stress of exam week, and I ate probably half a kilo of chocolate! Oh, yes. Luckily I will be getting a nutritionist in the close future lol.

IMG_3382


Millaisissa merkeissä teidän viikonloppunne meni? :3 Mulla lähinnä Ninan kämpillä chillaillessa! 

How did Your guys weekend went? I was just mostly chilling at my friend Nina's place.


Hugs & Kisses
 Kartsa

9 kommenttia:

 1. Miten sun se painonpudotus on lähteny käyntiin? :) ku muistelisin et semmosen kerroit alottanees jokune aika sitte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollut aikamoista jojoilua kesästä lähtien. pari kertaa lähtenyt -10kg ja sitten tullut aikalailla takaisin. ihan mennyt noiden "hyvien" ja "huonojen" kausien mukaan. xx

   Poista
  2. aivan.. :) no mutta tsemppiä hirmusesti siihen!

   Poista
 2. Goottihenkinen tutoriaali kuulostaa mahtavalta! :)

  VastaaPoista
 3. Hah ihan naurettavaa pudottaa painoasi :(

  VastaaPoista
 4. onko sulla kielikoru? jos on niin sattuko se? ja antaisitko 13 vuotiaan ottaa kielikorun??? ihana blogi =)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥