9.7.2012

Cherry Blossom Makeup Tutorial ♥


Moikka! Tänään olisi luvassa kirsikan kukista inspiroitunut meikki tutoriaali! Lauantaina oli tosi sateinen päivä, joten ajattelin piristää itseäni ja keksiä tekemistä tällaisen tutoriaalin muodossa. Julkaisin videon ja tutoriaalin vasta nyt, koska halusin ensin kysyä teille alennuskoodia! Olen siis saanut tässä tutoriaalissa käytetyt meikit sponsoroituna Inglotilta. Laitan tähän samaan tällaisen pienen tuote-esittelyn ja swatchit noista videolla käytetyistä meikeistä! Video ja alennuskoodi postauksen lopussa! c:

Inglotin Under Makeup Base 21.40€ & YSM Cream Foundation 18.59€
Oon kokeillut näitä kumpaakin nyt 4 kertaa, ja ensimmäistä kertaa elämässäni voin sanoa että mun ihoni ei räjähdä ja muodosta ah niin ihanaisia näppyjä mun naamani vaikka käytän meikinpohjustusta! Eli oon vihdoinkin löytänyt  sellaisen tuotteen joka ei saa mun ihoani kukkimaan. Kaikki aiemmat meikinalus tuotteet ovat saaneet mun ihoni todella hurjaan kuntoon jo muutaman käyttökerran jälkeen, mutta tämä kyseinen tuote ei sitä tee! Tän primerin koostumus on sellainen paksuhko, ehkä jotenkin vahamainenkin, mutta kevyen tuntuinen geeli joka saa kasvot näyttämään tosi nukkemaiselta kun laittaa meikkivoidetta siihen päälle. Rakkaus! Tuo meikkivoide on kanssa aivan mielettömän kevyen tuntuinen iholla, mutta silti jonkin verran paksuhko ja kermainen. Henk. koht tykkään tällaisista meikkivoiteista tosi paljon. Tällä saa kevyemmän lopputuloksen, mutta myös tosi peittävää jälkeä sikäli mikäli sitä laittaa hieman enemmän! Mulla tää on sävyssä 41.

Freedom System Palette 5 Eye Shadow Square 10€

Yksiväriset luomivärinapit 5.50€ & Rainbow nappi 6.50€ 

Katsokaa nyt kuinka ihanan näköinen tuo paletti on. <3

Sävyt 373, 395, 356, 119 ja 378 

 Swatchit! Kuten näkyy, väreissä on paljon pigmenttiä! Hipasin vaan ihan kevyesti väriä napista, ja pyyhkäisin käsivarteeni! Värit ovat tässä vielä ilman pohjustusta, jotta näkisitte niiden todellisen potentiaalin! Kun laitatte hyvän primerin vielä näiden alle niin AH! Mulla on muutenkin ollut nyt tällanen pinkki vaihe päällä, joten toi rainbow nappi varsinkin on ihan rakkaus.

Face Blush numerolla 20. Kerroinkin siinä aiemmassa meikkihaalinnassani siitä, kuinka oon nyt yrittänyt opetella käyttämään poskipunia! Ja oon siinä onnistunut; en enää vois olla ilman. Koska mun toinen kunnollinen poskipunani oli persikkainen, halusin jotakin pirteämpää pinkkiä tällä kertaa. Tää väri on todella raikkaan ja ihanan näköinen iholla. C: Suosittelen!

.¸  ¸.Meikki tutoriaali.¸  ¸.
.¸ ¸..¸ ¸..¸ ¸.

Alennuskoodinne Inglotin verkkokauppaan on "kinuskiufo12". Saatte sillä -15 %:n alennuksen!  Alennuskoodi on voimassa elokuun loppuun asti (30.8.) www.inglot.fi!

Kartsa

14 kommenttia:

 1. oo oot niin kaunis ja miten osaat meikata noin hienosti? ootko käyny jonkun koulutuksen vai ihan ite harjotellu ;o

  sun hiukset on niin södet, oot ihana :)

  -lilliputti

  VastaaPoista
 2. Oot ehkä täydellisin ihminen mitä on. ei herrajumala.♥

  VastaaPoista
 3. @ lilliputti
  - kiitos c: ja oon vaa ite harjotellu. ♥

  @ iida
  - no pöh enkä ole ;3 ♥

  VastaaPoista
 4. ää sä oot oikeesti aivan _mielettömän_ kaunis, ja oot muuten tosi lahjakas meikkaamaan ;_; ♥

  - Oona

  VastaaPoista
 5. @ oona
  - wäääää kiitos c: ♥♥

  VastaaPoista
 6. sä oot ihan hemmetin upea kyllä ♥ voisin itekin opetella meikkaamaan vähän erikoisemmin! voi että kun oot kaunis c:

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana meikki <33

  Olen nyt selaillut blogias vähän aikaa, ja huomannu et sulla on maailman kauneimmat silmät niinku ikinä!! Oot mielettömän kaunis :3

  VastaaPoista
 8. mistä saa ostettua noita meikinpohjustusvoiteita?

  VastaaPoista
 9. Siis tarkottaako tuo sitä että tuo meikinpohjustus voide peittää kaikki näpyt yms???!!

  VastaaPoista
 10. @ rosa
  - kiitos c: ♥

  @ anonyymit
  - mauu kiitoksia ♥ ja inglotilta saa ostettua. ja ei meikinpohjustusvoide tietenkään nyt kaikkia näppyjä saa taivaan tuuliin katoamaan! mutta se "hävittää" kaikki pienimmät, että sit ku laittaa meikkivoiteen niin iho näyttää tasasemmalta c: totta kai jos on iho huonossa kunnossa niin täytyy laittaa vielä peitevoide yms.

  @ janika
  - kiitos :3 ♥♥

  VastaaPoista
 11. Oon niin jumalattoman katkera että saat jostain inglotilta sponssattuja tuotteita :D Ammattilais tavaraa ei saakeli. No ehkä joskus minäkin :) Kaunis oot.

  VastaaPoista
 12. @ maano
  - pöh älä ole katkera! (: kyllä ne suhun ottaa vielä yhteyttä! ja sinäkin oot :3 ♥

  VastaaPoista
 13. oon täs miettiny et kui vanha oot, meinaa ku meikkaat nii hyvin, ni et voi olla mikää kauheen nuori :Dd
  *vastausta odotellen* :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥