1.6.2012

Streching My Ears From 18mm To 20mm

Moikka! Tein teille videon missä venytän taas korviani, tällä kertaa Savanni.com koruilla! Paketissa tuli myös parit plugit&tunnelit ja hopea korviksia mun ylempiin reikiini. :) Nää korut näkykin jo edellisessä postauksessa, kun olin niin innoissani niistä!

Jouduin käyttämään eri kameraa jälleen (kun hukkasin siis omani :---D) ja oon videolla vähän huolestuneen näkönen koska se rämähti neljä kertaa alas siitä missä pidin sitä. Toivottavasti video on siitä huolimatta viihdyttävä! :)


Kaikki korut on siis 20mm!

Jos jäi jotain kysyttävää, heittäkää kommentilla. :)
Ps. Savanni.com jakaa ilmaisia nilkkakoruja! Voitte lukea siitä lisää täällä. Nyt meen tekeen Timpalle valkosuklaajuustokakkua. :---)
Kartsa

18 kommenttia:

 1. Mä oon nähnyt vaikka ja mitä ja venytyksen on musta nättejä, mutta hyi helvetti meinas ihan oikeesti laatta lentää ku näki ton pelkän reijän... :DDDDD Luojan kiitos en syöny mitään!!!

  VastaaPoista
 2. @ Janna
  - Lol se on ihan puhdas ja siisti. Kehosta löytyy kyllä ällöttävämpiäkin reikiä tyttöseni. :)

  VastaaPoista
 3. Lol vaan, lähihoitajana oon monen moista mummon reikää nähnyt ja silti tää jostain kumman syystä näytti pahemmalta. :p Ehkäpä mä silti vielä joskus uskallan itsekki alkaa venyttelemään!

  VastaaPoista
 4. @ Janna
  - Voisko olla siks että korvassa ei kuuluis olla tollasta reikää? :D Mutjoo, rohkeesti vaan! :)

  VastaaPoista
 5. oi, ihanaa ku postailet melkein päivittäin !! toivottavasti postailet kesälläkin yhtä usein kuin nyt (: !

  Muutenkin on kiva kun teet paljon videoita :3
  itekkin haluisin venärit mutta hmm, en oo vaa saanu nyt aikaseks (: sellanenpieni spiraali ois jees !

  VastaaPoista
 6. @ .
  - Joo, yritän postailla mahd. usein myös kesällä! Mulla on tällä hetkellä varmaan miljoona ideaa mistä haluan kirjotella tänne! :)

  Ja kiva että tykkäät! Savannilta löytyy paljon erivärisiä pieniä spiraaleja, kannattaa käydä tsekkaamassa! :)

  VastaaPoista
 7. Sun blogi on kyllä ehdottomasti ihan mun lemppareita, postailet usein ja tykkään niiiiin paljon sun meikkaustyylistä!♥

  VastaaPoista
 8. @ Rosa
  - Kiitos oikeesti tosi paljon!♥♥

  VastaaPoista
 9. miks ihmeessä ihmeessä ihmiset venyttää, en tajuu, ei noi oo enää ees kauniita. ! muuten kyl pidän sun blogista ja jään seurailemaan ! mielenkiintosia aiheita.

  VastaaPoista
 10. @ Prinsessa Essin Blogi
  - Mä venytän, koska MUN MIELESTÄNI ne on esteettisesti KAUNIITA ja oon aina tykänny niistä. :)

  VastaaPoista
 11. Hei oon seurannu sun blogia jo kauan mutta nyt vasta kommentoin. Ja oot ihan äly kaunis!!!!! siis sun silmät on luotu kaikelle tommoselle meikille :)) Mutta tuossa videossa huomasin että sun silmät näyttävät tosi väsyneiltä kun sulla on tekoripset ;o

  VastaaPoista
 12. @ Anniina
  - Kiitos paljon! :) Ja voi olla se, että laitoin ne ripset vähän erilailla + olin oikeastikin aika väsynyt. :> Ku mulla oli alaripsetkin ja laitoin ne tahallaan sillee lurpulleen.

  VastaaPoista
 13. Haluaisin tietää että mitä rasvaa käytät tuohon korvaan ja venytykseen ennen kuin laitat korun ? (:
  Ja itse rupean venyttämään (toinen korva jo 4mm), mutta kun toisessa korvassani mitä en ole venyttänyt on 4 korvanreikää ja halusin tietää että pitääkö alin ottaa pois ennenkuin rupeaa venyttämään ?

  Toivottavasti sait sekavasta selityksestä selvää. (:

  VastaaPoista
 14. @ My life as Juulia
  - Käytän Bepanthenin tapasta rasvaa (Dexpanthenol ratiopharm). Ja jos tarkotat että pitääkö se "kakkos" reijän koru ottaa pois niin ei. Ei niitä ylimpiä tartte ottaa mitään pois (ellet venytä tosi isoks). Mulla on 20mm ja kaks reikää molemmissa korvissa niiden lisäks ilman mitään ongelmia. :)

  VastaaPoista
 15. Mä en itse pidä tollasista mutta sulle noi sopii tosi hyvin:)

  -Nelli

  VastaaPoista
 16. En vaa ymmärrä noita venytyksii :-O sen takii oonkin ''anonyymi'' XD XD

  VastaaPoista
 17. nyt tää ''anonyymi'' sanoo että oot sairaan kaunis! Mutta en vaan tajuu savanni.comissa nänni koruja`? Ja miks jotkut ostaa sellasia ja miks jotkut venyttää korvia? Sasko vastauksen???

  VastaaPoista
 18. @ anonyymi
  - kiitos. c: ja ihmiset varmaan ostaa niitä feikkikoruja koska ei halua ottaa sellasia oikeasti. ja mä ainakin venytän koska musta venytykset on kivan näkösiä ja niihin laitettavat korut super kauniita!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥