4.5.2012

Grimas: False Lashes & Lip Tattoos

Loveit.fi lähetti mulle viime viikolla Grimasin huulitatuointeja ja tekoripsiä! Oon testannut näitä ripsiä nyt kolme kertaa, ja mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa näistä! Ei mitään. Aivan mahtavan täydelliset ripset. :) Alaripsetkään ei tuntunut miltään, piti välillä ihan tarkistaa että onko ne vielä silmissä! Mulla oli siis nää irtoripset vappuna silmissä.Olin niin innoissani että tungin ne heti naamaani, joten niissä on vähän ripsiväriä ja liimaa.. :] Leikkasin ne kanssa sopiviks mun silmiin, joten pienet pätkät puuttuu molemmista ripsistä. Ois ehkä kannattanu ottaa kuva ennen käyttöä, mutta tää ainakin todistaa että kolmenkin käyttö kerran jälkeen ne on moitteettomassa kunnossa!


Ylemmät ovat yläripset, numerolla 112 ja alemmat ovat alaripset numerolla 109. Tän jälkeen haluan kyllä laittaa aina myös alaripset kun tälläydyn! Silmät näyttää niiin nukkemaisilta. <3


Ja rehellisesti, nää on parhaat irtoripset joita on ikinä käyttänyt! Rakastan näitä ihan hulluna, ja varjelen niitä kaikin voimin että voisin käyttää niitä mahdollisimman monta kertaa. Grimasilla on muutenkin niin laaja valikoima ripsiä, että tulee ihan sellainen olo että pitäis käydä ostamassa miljoonat erilaiset ja kokeilla niitä eri meikkien kanssa! Mulla heräs myös ihan mieletön kiinnostus Grimasin meikkeihin! :)


Hintaa ripsillä on vain 4,65€ ja Arvosanaksi antaisin 10! 


Sitten huulitatuoinnit!


Näitä löytyy siis monia monia erilaisia, eli kaikille löytyy varmasti jotkut oman näköset! :> Kannattaa tsekata Loveit.fi ja Markku Purhon sivut! Mä sain kokeiltavaksi Passion Lipsin pinkit gepardi tatuoinnit.


Ohjeet:

1. Irroita huulitatuoinnit kartongista.

2. Mittaa/leikkaa huulitatuoinnit huulillesi sopiviksi.
3. Varmista että huulesi ovat puhtaat ja kuivat.
4. Poista suojakalvo ja asettele siirtokuva huulellesi suuta auki pitäen. 
5. Painele tatuoinnin paperipuolta kevyesti kostutellu vanulla tai vanulapulla.
6. Kun pahvi alkaa irtoamaan, voit ottaa sen kokonaan pois.
7. Jos siirtokuva jää jostakin kohtaa hieman irti, kostella vanulapulla voi vielä kevyesti painella siirtokuvaa kiinni huuliin.
8. Kun siirtokuvat ovat huulilla, pidä huuliasi raollaan n. 5 minuuttia, jotta siirtokuvat ehtivät kuivua kunnolla.Nämä pysyvät huulilla oikeasti todella tiukkaan! Sain nähdä ihan vaivaa että sain ne pois. Plussaa siis siitä! :) Ei tarvitse pelätä että ne kuoriutuisivat tai lerpahtaisivat irti missään vaiheessa. Arvosanaksi antaisin 9. Hintaa paketilla on vain 10€ ja se sisältää siirtokuvat kahteen käyttökertaan.


Kim Kardashian & Lady Gaga huulitatuoinneilla :>


BTW Näin viimeyönä unta siitä että laitoin nää huulitatuoinnit leivälle. Siis kahdelle erilliselle huulten muotoselle leivälle. :D Sit olin ihan et mitenkä mä nää nyt esittelen nää teille. XD Luoja mitä mun päässäni tapahtuu öisin oikeesti... Mimmosta unta te näitte viimeks? :D


Kartsa

7 kommenttia:

 1. Hah mielenkiintonen uni :'D

  Nää huulitatuoinnit on iha uus juttu mulle, koskaa nähny :o
  Kivan näköiset räpsyttimet, ite oon vaan niin pihtari rahan kans et ostan aina ebaysta 10paria ripsiä kerralla ja hinta yleensä 1,50€ :D
  Saa hieman halvemmalla, mut onhan noi ny laadukkaammat. :)
  Kiva postaus! taas näki jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään, että nuo huulet kuvissa ollaan saatu irtotatskojen avulla! o: Kysymys; kauanko noi sitten huulissa pysyvät? Työssä käyvä nuori kun olen niin tuskin päivässä kuluu :D

  VastaaPoista
 3. @ Hautsi
  - Haha eikö ollutkin :D Ja kiva että tykkäsit! :)

  @ Laurenn
  - Muistaakseni 8 tuntia :) Ei kestä kuumuutta ja rasvaa, mutta muuten pysyy tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Aika käteviä ois noi huulitatuoinnit johonkin bileisiin. :D Semmoset joissa ois suomenlipun värit olis aika mageet kun kattoo lätkää!

  VastaaPoista
 5. ite on tullut kans joskus kokeiltua noita... sit löysin jotain vanhoja kun oli jääny viimevuodelta ni koitettiin laittaa koulussa niitä sitten meikkitunnilla kaverille niin ihan vituiks meni kun en muistanu miten ne saa kunnolla ja nätisti laitettua!

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/2012/04/voita-nescafe-dolce-gusto.html

  VastaaPoista
 6. ite on tullut kans joskus kokeiltua noita... sit löysin jotain vanhoja kun oli jääny viimevuodelta ni koitettiin laittaa koulussa niitä sitten meikkitunnilla kaverille niin ihan vituiks meni kun en muistanu miten ne saa kunnolla ja nätisti laitettua!

  http://diamondsandlollipops.blogspot.com/2012/04/voita-nescafe-dolce-gusto.html

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥