24.5.2012

Acrylic Nails ♥

Moips! Tänään näytän miten teen mun akryylikynnet. Toivottavasti tästä on apua, ja innostutte itsekin kokeilemaan omien kynsienne tekemistä! Harjoittelu tekee mestarin, ja mäkin harjoittelen vasta. :3 Kaikki tarvikkeet löytyvät pretty.fi sivustolta! Muistakaa, että ostaessanne tällaisen akryylikynsi aloituspakkeuksen, saatte myös 10€ lahjakortin kyseiselle sivustolle! :) Kirjoittakaa vain tilausta tehdessänne viestikenttään  koodi "Barbie Beatdown" Lahjakortti on voimassa 3kk.

Klikkaa tästä tutoriaaliin!


Kysymyksiä? :> Laittakaa tulemaan!
Videon ja kuvien huono laatu johtuu eri kameran käyttämisestä!

Kartsa

8 kommenttia:

 1. Sulle olis kaunokainen pieni haaste blogissani:)

  http://bebeeh.blogspot.com/2012/05/blogihaaste.html

  VastaaPoista
 2. @ Maryanneh
  - Tack! :3

  @ Silja
  - Ihanaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot kynnet! Itse menin laitattamaan kynteni kampaamoon, mutta tästä lähtien taidan tehdä kotona kun se on noin helppoa. Pystyykö väriä vaihtamaan poistattamalla kynsilakanpoistoaineella vai pitääkö olla erilainen aine?

  VastaaPoista
 4. @ anonyymi
  - kiitos c: noita glittereitä ei kyllä saa pois, mutta jos laittaa kynsilakkaa tohon päälle niin sitä voi kyllä ottaa pois ja vaihtaa c:

  VastaaPoista
 5. käytitkö sitä konetta johon laitetaan kädet, en muista sen oikeaa nimeä. Mutta se jossa on sininen valo :)? Vai annoitko vain kuivua ja sitten jatkoit vai miten ? (=

  VastaaPoista
 6. @ anonyymi
  - ei, en käyttäny sellasta (: noi kuivuu tosi nopeesti

  VastaaPoista
 7. Minkä aloituspakkauksen ostit?? :) Haluttaa nyt itekkin tehä tommosia mut siellä on niin paljon valikoimaa, niin mikä tuo ostamasi paketti niistä on? ;))

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥