19.4.2012

Hair Stuff Again

Heipsun<3

Kuten osa teistä jo varmaan arvailikin, lisää hiusjuttua luvassa tänään (lisää lähiaikoina!) Ajattelin tehdä jonkunlaisen videon missä selostan miten sain hiukseni valkoiseksi, jos lupaatte olla kilttejä mulle. :D Tulossa myös paljon kynsi aiheisia juttuja, koska olette toivoneet niitä multa todella paljon. :> Ajattelin tilailla glittereitä, ja näyttää tutoriaalin muodossa kuinka te voitte itse tehdä omat rakennekyntenne! Mutta nyt esittelen clipsi pidennykset jotka olen saanut sponssattuna NetHairilta viimeviikolla!

Okei, eli väri on Fudge Blondi 16#, koska halusin tummempia clipsejä mun vaaleiden hiusten sekaan. En kuitenkaan halunnut värjätä omia hiuksiani, joten näiden pidennysten saaminen oli tosi mahtavaa! Pidennysten pituus on 50cm, ja pakkauksessa tulee 9 erillistä clipsiä:
1 osa 3 klipsiä, leveys 21cm, 2 osaa 3 klipsiä, leveys 15cm, 4 osaa 2 klipsiä, leveys 10cm ja 2 osaa 1 klipsi, leveys 5 cm.

Luuv. Kirjoittelin NetHairista myös tässä postauksessa.Voin tehdä päivitetyn ja tarkemman tutoriaalin clipsi pidennysten laittamisesta, sekä raitojen asettelusta ja erilaisista tyyleistä jolla pidennykset voi asetella päähän jos haluatte! :>

Yritän kanssa esitellä mahdollisimman pian ne ostokset jotka tarttui sieltä Ideaparkista silloin muutamia viikkoja sitten! (Vai oliko se viimeviikolla.. dunno) Olkaa kärsivällisiä puput ja seurailkaa päivityskiä facebookin puolelta. Kerron siellä tarkemmin! :3

NIII ja tässä viel tämmöi kuva et saatte vähä selkoo siit mimmoi ne mu vaaleet hiukset on! :> Eikö ole upea kuva XD Näytä ihan tuksun siskolta mut hälläväliä.. Tää tucca on aivan mahtava. :) Ja sit viel eilisen meikki lähikuvassa:

Kartsa

18 kommenttia:

 1. Apua mie ainaki tykkään tosi paljo sun uudesta tukasta :)

  VastaaPoista
 2. Oo ihania, rakastan aina sun hiusjuttuja 8D

  VastaaPoista
 3. Omistan ite tälläset melko tummanruskeet hiukset, ja täytyy sanoo et haaveilen tollasista blondeista hiuksista... Ongelma on vaa se, et kaikki sanoo ettei ne tulis sopimaa miulle, ja joutusin käyttämää todennäkösest värinpoistoo et saisin nää ees suhteellisen blondiks. Toine väri mist haaveilen on punane, iha melko kirkas sävy, mut sen ylläpitämises on melkone homma, mitä nyt oon kavereiltaki kuullu. Mut ihana et ees jollaki tuntuu sopiva kaikki värit mitä vaa on... :)

  VastaaPoista
 4. @ Sonja
  - Kannustan värjäämään. Hiukset on uusiutuva luonnonvara, ja sanottiin mullekkin etten a) sais sellasia ikinä ilman kampaajaa ja b) ettei mulle sopis. Mut haha sain ne ja kyl ne sopii. :D Anna mennä vaan!

  @ Pauliinae
  - Kiitos :3

  VastaaPoista
 5. Heei onko noi fudge blondit miten tummat? :) Ku oon ite aatellu tilata myös ne. Onko ne sellaset luonnonvaaleet vai enemmän vaalean ruskeat?

  Ps. ihana blogi ja rakastan sun tyyliä!♥

  VastaaPoista
 6. @ Noorac
  - Sanoisin että ne on luonnonvaaleet vaaleanruskeat :D !

  VastaaPoista
 7. Vitsi ku oot niin kaunis :> Sulle käy tositositosi hyvin toi vaalee tukka!

  Meikkaat myös niiiin kauniisti että ääh tulee välillä kauheet alemmuuskompleksit!

  Ootan taas innolla seuraavaa postausta.. :)

  VastaaPoista
 8. iiihanat hiukset ja noi meikit <3 likelike

  VastaaPoista
 9. Onko nuo nethairin hiukset hyvässä kunnossa vieläkin? Olen harkinnut sieltä tilaamista, mutta laatu epäillyttää..

  VastaaPoista
 10. @ Jutta
  - On, mutta oon käyttänyt vaan 2x. Rehellisesti, jos haluat tosi kauan kestävät paksut pidennykset niin rapunzel of sweden is the way to go. kalliita kyllä ovat.

  VastaaPoista
 11. minkä merkkistä suoraväriä käytit ja mitä sävyy ? :)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥