7.3.2012

Idiot Of The Month

Mun oli pakko vetää tää kommentti esille.

"pakko kyl sanoa, et ite oon parturikampaaja ammatiltani, sun tukka on kyl nii pilal tost jatkuvast värjäyksestä ja teippejen käytöstä :D jos istuisit mun parturipenkkii ni kaljuks vetäisin. ja osta parturituotteita, markettishampoissa on 80% vettä pullossa. ja miksi teet postauksen kysy hiuksista? tiedätkö edes mitään alasta?"

- Mitenkäs se sua liikuttaa niin että oikein ammattilaisena TÄYTYY asiaan puuttua. Sä ilmeisesti oot enemmän parturi kun kampaaja, kun toi kaljuks vetäminen on ainoo asia mitä sä ammattilaisena pystyisit tekemään? Hei, muitakin malleja löytyy. Onneksi maailmassa on paljon loistavia hiusmuotoilijoita ja saksia, joiden toisessa päässä on luova nero! Ja sitten tämä käskysi: osta parturituotteita? Ja oikein nero oot vissiin kun hokasit että niissä on vettä sisällä! Hyvä vaan nehän on katsos vesiliukoisiakin. :D Ja jos et tiennyt: kampaamotuotteita voi ostaa marketeistakin. 

Ja joo tosiaan, käytän ihan klipsipidennyksiä. Mutta suosittelisin silti teippipidennyksistä, ne on tosi hyviä! En tajuu miksi väität niiden pilaavan tukan. Eikös sulle niistä maksetakin? Eiku ainiin unohdin että sun tuolissas tosiaan tehdäänkin vain kaljupäitä kun ihmiset perkele käyttää marketti shamppoita ja kaikkee kauheeta. :D

En myöskään ole missään vaiheessa väittänyt tietäväni mitään alasta! :)

Inspiroit mua kuitenkin sen verran tällä kommentillas, että voisin vaikka aloittaa sellaisen  "kuukauden mäntit anomyymit" -postauksien tekemisen! Ja hei SÄ TODELLA VOITIT tän kuun. Mun oli aivan pakko kommentoida sulle takaisin, ja vielä ihan omalla naamallani.

Tästähän vois vaikka tulla joku kunnon blogi-ilmiö. Voisin saman tien haastaa muutaman ihmisen aloittamaan vastaavanlaisen! Marjo, eikö sullekin tuu tämmösiä? ;D Miten ois?


Kartsa

26 kommenttia:

 1. Mä repesin tolle kommentille, lähinnä jotenkin erittäin säälittävä ja koominen :D
  Just tollanen "ITSEHÄN SIIS OLEN AMMATTILAINEN, MINÄ TIEDÄN MINÄ TIEDÄN!" :D
  Myös marketista saa hyviä tuotteita, ja itelläni on kampaaja-ystäviä jotka myös itse käyttävät välillä niitäKIN.

  Muutenki oon pöyristyny näistä ihmisistä jotka kommentoi toisten blogeihin (ja valitettavan usein anonyymisti) jotain ilkeyksiä ja asiattomuuksia. Jos haluaa antaa rakentavaa kritiikkiä, niin miksei voi ees yrittää sanoa nätisti...

  VastaaPoista
 2. @ kati
  ~ no niinpä :D kiitos myötätunnosta! <3

  VastaaPoista
 3. ei helvetti on siinäki alan ammattilaine :DD joo mikä vittu näitä ihmisii vaivaa ? mut ainaki sait hauskan postauksen aikaseks joka naurattaa ihmisii :DDD

  VastaaPoista
 4. Oh my god. Miten jollain ihmisillä on aikaa ja jaksamista kiinnittää tollasiin huomioo? Jokainen elää niinku elää eikä se kuulu ees ''alan ammattilaisille''. Vihaan tollasta jatkuvaa pätemistä aiheesta, mistä luulee tietävänsä kaiken koska on käyny kouluja.

  Voin ihan kokemuksesta sanoo että useimmiten markettien hiushoitotuotteet on parempia kun kampaamoiden :) Marketeissa ei sentään oo ylihinnoteltuja kemikaalimyrkkyjä, joiden väitetään toimivan sen korkeen hinnan takia.

  VastaaPoista
 5. Muahahaha. :D Tässä on kyllä loistavan postaussarjan aineksia! :D

  VastaaPoista
 6. Aika moni kampaaja AMMATTILAINEN käyttää myös marketti tuotteita,mutta ei varmaan kaikki,koska saa edullisesti kampaamotuotteita työetuna! Mutta siis MITÄ VÄLIÄ!??? Joo mua alkoi ärsyttää toi kommentti...

  VastaaPoista
 7. Hohhoh että on taas idiootteja ollu liikkeellä... hyvin laitettu takas samal mital ! Sul on ihan sika hyvä blogi, jatka samaan malliin (:(: ♥

  VastaaPoista
 8. ihme idiootti :DDDDDD ton takia sillä ei varmaa tuukkaa asiakkaita hahah

  VastaaPoista
 9. Luoja mitä paskaa tuo ton kommentti oli täynnä... :----D

  VastaaPoista
 10. joo ei herranjumala vähä säälittävää XDD
  hyvin pistät takasin=)
  ja sun hiukset, kai saat tehä niille mitä ite tahot ??(: ♥

  VastaaPoista
 11. Hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, ne kasvaa koko aika uudestaan :D Ihan sama mitä niille tekee, kunhan näyttää hyvältä. Jotkut ylihoitavat hiuksiaan, koska pelkäävät, että ne tippuu päästä :-D. Ylihoitaminen saattaa olla pahempi juttu kun se, että värjää hiuksia usein tai käyttää pidennyksiä.

  Itse pesen hiukset jokatoinen päivä, en käytä mitään hienoja kampaamotuotteita. Käytän erittäin hienoa suomalaista shamppoota ja siihen hoitoainetta. Ja kampaaja kehuu, että mitenkä mulla on näin hyväkuntoiset hiukset. Oon tehnyt 3 värinpoistoa ja raidottanut vielä ja nää suorastaan loistaa kaikessa kiiltävyydessään ja on paksut ja tuuheat.

  En tajua miksi jotkut kommentoi anonyyminä jotain, että "voivoi sulla ei kohta oo hiuksia päässä kun värjäät koko ajan", herranjumala, HIUKSET KASVAA UUDESTAAN!!!

  Ammattilainen on se, joka ei puutu toisten hiustenvärjäykseen vaan pitää suunsa kiinni ja tarjoaa apuaan jos sitä pyydetään.

  VastaaPoista
 12. Sanoit kyl niin oikein sille takasin!

  VastaaPoista
 13. Jos toi olisi ammattilainen niin komentti olisi täysin erinlainen. Ja se että puhuu täyttää sonttaa teipeistä niin, ei ole siten vaivautunut lukemaan sun muita teksejtä konnolla. - LOL - :D

  VastaaPoista
 14. joo, tosiaan tuskimpavaan on toi ano mikään ammattilainen, sen verran tietämättömästi kirjoittaa. :D -- ei sillä että itse olisin, mutta kuulostaa vaan nii puulta ja heinältä että huhhuh.
  Mut joo must sun hiukset on kyllä aika hyväs kunnossa siihen nähden miten useesti niitä värjäilet JA tosta anon kommentista vaan sitä että vaikka markettishampoissa olisikin se 80% vettä niin kyllä se on parempi kuin että käyttää 'liian' vahvoja puhdistusaineita hiuksille. esim noi kampaamoiden tuotteet on aika vahvoja (ei sillä että niissä ei olisi hyviäkin aineita) eli niihinkin voi aina lisätä jonkun verran vettä, niin että 1. se olisi riittoisampaa ja 2. laimennettuna ne toimivat yhtä hyvin mutta ei ole niin vahvoja ja sehän on hiuksille hyväksi, eikö?
  Ja vielä lisäksi, etten ihan anona täällä mielipiteitäni asioista huutele niin pistän tähän nyt vaikka mun fbeen, kun ei oo bloggerissa ees käyttäjää, kun ei oo jaksanu tehä. :D - senni fredriksson

  VastaaPoista
 15. no toi on kyllä totta että sun hiukset ei oo kovinkaan hyvässä kunnossa, mut tosi asiattomasti toi oli kuitenki kirjottanu. ja säkää et vaikuta kauheen kypsältä sillä kai sun pitäis tietää että bloggarina tällasia kommentteja tulee, enkä ois ehkä itte kehannu lähtee vittuilee takas, koska joku sun lukija voi saada susta tosi negatiivisen kuvan. niin ja tää ei ollu sit mitää vittuiluu, kuhan vaa huomautin. toivottavasti et käsittäny väärin :D

  VastaaPoista
 16. @ anonyymi
  ~ luuletko todellakin että en oo tän vuoden bloggaamisen aikana saanut aiemmin yhtäkään negatiivista kommenttia? saan niitä erittäin usein, ja suurin osa niistä on erittäin typeriä ja turhia. tää on mun blogini ja kirjotan tätä itselleni. tiedän itse, (ja mun ystävät) että oon kiltti, aito ja rehellinen ihminen. jos joku random saa musta netissä negatiivisen kuvan sen takia että yhden ainoon kerran puolustan itseäni, niin voin sanoa ettei mua vittuakaan kiinnosta. :D mun mielestäni oli jo aikakin että sanoin jollekkin takaisin.

  VastaaPoista
 17. tää nyt ei varsinaisesti liity tähä postauksee mutku huomasin ton sun lukijamäärän :D 666 sopivasti haha :'D ja sulla on muute tosi kiva blogi :)!

  VastaaPoista
 18. Kommentin kirjoittaja taisi kuitenkin olla oikeassa siinä, ettei sun hiukset tuskin kovin hyvää tykkää, ku värjäät niitä niin usein. Ja vielä ku tunnut vaihtavan väriäkin aika tiuhaan tahtiin.
  Mutta mikäs minä olen sanomaan, kun en ole hiuksiasi livenä nähnyt, mutta voisin kuvitella, kun kerran itse tein värinpoiston, niin mun hiukset kärsi vähän jo siitä.
  Mutta sulla on kuitenkin tosi kiva blogi ja jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 19. @ maria
  ~ totta kai ne kärsii värjäyksistä! :) en ole muuta koskaan väittänytkään. mutta ovat kyllä todella hyvässä kunnossa :> eivät katkeile, ei oo hamppua. kiiltää, on pehmeet ja sileet. :) ja se on kuiteskin mun tukkani, en ymmärrä miks sen kunto liikuttaa ketään! :D kiitos kommentista<3

  VastaaPoista
 20. Hei jee, perus munaton anonyymi tullu paskoon kommenttilootaa huonon itsetuntonsa kanssa! Tuttua, tuttua... :D

  VastaaPoista
 21. Jotenkin niiiiiin tyypillistä valitusta joltain just valmistuneelta kampaajalta, jolta ei oo jäänny päähän muuta kun, että värjääminen rasittaa hiuksia. Ei se hiusten pois leikkaaminen oo ainoo ratkasu. Oudolla tavalla ja ennen kaikkea outoon paikkaan tulee ilmaisemaan "pätevyyttään" kampaajana. Mihis niitä kampaamotuotteita tarvitaan, jos ei voi tehdä muuta kun vetää kaljuks? Mietin vaan, miks esim. swartzkopf tekee sekä kampaamo- että markettituotteita, jos nää marketti tuotteet on paskoja ja käyttökelvottomia.

  VastaaPoista
 22. Hahaa, voi karo <3 ei kantti välittää tollasist ärsyttävist :--D on kyl aika tyyppi ku tulee tollast sanoo, tuskin ees ikinä nähny sun hiuksia livenä, nii ei se ny voi tietää et oks ne iha kuolleet :D
  eikä videoitte perusteella sitäkää voi kattoo ! jokane saa tehä hiuksillee mitä haluu p: kyllähä minullekkii uhkattii kampaamos, et jos teen yhenki värinpoiston nii miun hiukset tippuu päästä :DD:

  VastaaPoista
 23. Ei herrajumala xD Päivännaurut! :D ♥ Huomaa et ei taida asiakkaita olla...

  VastaaPoista
 24. HAHAH illan naurut :D:D:D
  vai että kampaamotuotteita, ohhoijaa tuo on jo niin vanhanaikaista :D

  lähinnä ihmettelen sitä, kuinka vitussa ihmisiä kiinnostaa ja ressaa toisten elämä D: ja sitte vielä anonyyminä, ahh everybody loves anonymous<3

  harmi ku täälä ei saa facebookin tapaan tykkäillä kommenteista :D;D

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥