22.12.2011

Lol = Lots Of Love ♥

NO UPDATES? I'm sorry. :-----( Kuten jo aiemmin olen sivunnut, syynä ovat henkilökohtaiset ei-niin-kivat syyt. Mutta nyt olen täällä taas ja luvassa on paljon päivityksiä! :>

Lukuunottamatta näitä henkilökohtaisia ongelmiani mulla menee ihan hyvin. Oon ollut aika paljon kotona ja nukkunut kun en ole muutakaan jaksanut. Viimeviikonloppuna pyörähdin tampereen yössä, ja se oli ihan mahtavaa. Jasmine on ihana piristysruiske, mitä mä tekisinkään ilman sitä.

Eilen oli puurojuhla ja yökirkko. Koska olin kävellen ja matka ei edennyt mitenkään hurjan nopeasti med. Jassu ja Sunne, olin kotona&valmis nukkumaan vasta vähän ennen kolmea. Tänään sitten heräilin yhden maissa ja vinguin Sallaa (pikkusisko) tekeen wokkia kun en itse jaksanut osannut.

Herranjumala toi oli hyvää ;_;♥

Selailin tässä myös vanhoja kommentteja ja uudeampia myöskin, todeten että mulla on aika paljon kivoja postauksia työn alla! Olen jo aloittanut NYX review- postauksen, sekä How to Grow Long Nails- postauksen tekemistä. Haluan tehdä niistä super hyvät! NYX:in tilaus ei tosin ole vieläkään tullut. :< Oon odottanut sitä ihan kuumeisena jo kohta 4 viikkoa!

Tulevia postauksia:
Nyx Review
How To Grow Long Nails
How To: Big Hair With Clip On Extensions
Whats In My Make-up Bag
Room Tour
How To: False Lashes

Eli koska käytän taas klipsipidennyksiä, teen piakkoin jo kauan sitten lupaamani videon siitä miten hiukset saa isoiksi ja tuuheiksi niitä käyttämällä. Huone postaus tulee heti kun oon saanut huoneeni siivottua! Lupaan että kuvailen heti kun olen siivonnut. Oon sen verran boheemi luonne, että tarvitsen inspiksen jotta jaksaisin alkaa siivoamaan sitä. :---D No joke. Sama juttu meikkipussin esittelyn kanssa! Esittelisin senkin mielellään joulun jälkeen kun olen saanut uusia tulokkaita sinne. :3

Sain myös äskettäin 30€ lahjakortin pretty.fi verkkokauppaan! Yay, tuli kyllä ihan puskasta. :> Ajattelin ostaa tekoripsiä tai jotain sellaista. (...Tekoripsien kiinnitys video myöskin siis tulossa, mutta vasta ensivuoden puolella)

Muuten! Olen menossa risteilylle, joten la-ma välisenä aikana en voi kirjoitella tänne. :< Hehehe laama. Sorry honeys. Sitten vielä kysyisin, että haluatteko videota jonka nimi kuuluu "Get Ready With Me" ;D ? Ajattelin kuvata sen kun laittaudun uutenavuotena. :) Otan kanssa kameran/kamerat mukaan joten kuvamateriaalia tulee varmasti aika paljon!

Ihanaa joululoman alkua kaikille!

Kartsa

5 kommenttia:

 1. kivoja postauksia tulossa, innolla jään ottaa :)

  - väpä
  http://hardest-good-bye.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Jee! Oi kyllä haluamme kyseisen videon <3

  http://idontdanceanymore.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. juu ehottomast haluun ton get ready with me postaukse :D

  VastaaPoista
 4. @vilm-a @poonamus @laura

  ~ oukkidoukki :>

  VastaaPoista
 5. Sitten vielä kysyisin, että haluatteko videota jonka nimi kuuluu "Get Ready With Me" ;D ?

  ^ joo tee ehdottomasti:)

  annabellasliv.blogspot.com

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥