26.12.2011

A Different Kind Of Christmas

Heipsun murut ♥ Alotan tän entryn nyt valittamalla: yhyy mä en tykkää joulusta yhtään. Mun mielestäni se on todella tekopyhää ja ahdistavaa. :< Onneksi 99% mun kavereistani on samaa mieltä mun kanssani. Ja niin oli perhekin tänävuonna. Vietin siis jouluni Riikan risteilyllä, joka oli täynnä sellaista upporikasta porukkaa. :---D Mun joulussani ei ollut lunta, eikä joulukuusta. Ei tonttulakkeja tai koristeita! Ja oon niin ilonen. Oikeesti luntakaan ei ollut missään ja ulkona +6! Joululahjatkin saan ostaa itse. Sain siis lahjojakin, mutta sovittiin että käytän pari sataa ihan itse että varmasti tykkään kaikista lahjoista. :>

Lahjat avasin jo 23pv, koska seuraavana aamuna oli aikaisin lähtö Turkuun. Sain ihan perusjuttuja. Vaatteita, lahjakortteja, rahaa ja kynsi+hiusjuttuja. Haluan korostaa nyt että en saanut mitään valtavaa vuorta lahjoja. Se on se laatu, ei määrä. :---)

Laivalla pyörähdin myös kosmetiikkakaupassa, josta jäi käteen muutama ihanuus! Mm. Diorin meikkivoide sävyssä 010 Ivory, Smashboxin huulikiilto värssä Pout + luomiväri sävyssä Sable. Ostin myös pari Mavalan kynsilakkaa: Mystic (vaalenvioletti), Osaka (nude/beige) , Natural (punertava/kirkas) ja Top Coat (kirkas). Haluaisin vielä helsinkiin, koska m.a.c meikit himottais ihan hirveesti ja satanen polttelis taskussa.. Rawwr! Otan kuvaa noista tuotteista seuraavaan postaukseen! :-------)

Laiva oli siis menossa Riikaan, jonne meidänkin oli tarkoitus mennä. Poistuminen laivasta tosin kesti jotain 2 tuntia ja me oltiin siltikin tyyliin 7 kerroksessa eikä siitä tullut oikeesti yhtään mitään. Päätettiin jäädä laivaan, ostettiin limua ja pelattiin Guitar Heroa. Oon ihan paska siinä btw. XD Mutta se oli kivaa!


Merellä oli kova myrsky su-ma välisenä yönä, onneksi oli pahoinvointilaastarit! Meidän delux hytit oli kannella 11 (ylin 12) ja se vesi paisko meidänki ikkunoita! Se oli toisaalta ihan hauskaa kun piti pitää kiinni sängystä ja rakentaa kauheita muureja tyynyistä että pysy paikoillaan. :---D !


Millainen joulu teillä oli :---) ?

Kartsa

10 kommenttia:

 1. oijoij tahon pitkästä aikaa takasin laivalle! :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen 2 Jouluani viettänyt Silja Euroopalla & Riikassa ja tykännyt. Musta se on tosi erinlainen Joulu verrattuna siihen jos viettää sen kotona/sukuloimassa. ^^

  Mutta hyvää loppu vuotta! :)

  xxxx: Ewwu.~

  VastaaPoista
 3. @ ewwu
  ~ joo se oli kiva joulun vietto paikka! :> ja kiitos samoin ♥

  VastaaPoista
 4. mitä tarkottaa beatdown?

  VastaaPoista
 5. Mulla oli ihan perusjoulu, oltiin kotona, tai käytiin me mun isäpuolen porukoilla. Ja sain aika hyviä lahjoja, kuten kosmetiikkaa, vaatteita ja koruja, tietysti karkkia myös. Niin muuten, mistä jouluruuista sä tykkäät eniten? Mä tykkään perunalaatikosta, bataattivuoasta ja kinkusta.

  VastaaPoista
 6. @ I
  ~ okei :3 mä tykkään perunalaatikosta, kinkusta ja kalasta! :---) ♥

  VastaaPoista
 7. @ anonyymi
  ~ no vähän niinkun turpiin vetämistä :---D

  VastaaPoista
 8. mikä on pahoinvointilaastari? :D

  VastaaPoista
 9. @ anonyymi
  ~ eikö nimi kerro kaiken?

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥