5.10.2011

♡10 Facts About Me


haaste
"Kirjoita itsestäsi 10 faktaa"

1. Miesten suhteen mulla on aina ollut tosi tiukat kriteerit, joka voi olla syynä siihen että oon seurustellut vain 2 kertaa. Enkä niin hyvällä menestyksellä. Tiedättekö sellasia ihmisiä, jotka kirjoittaa listoja asioista joita pitää tehdä, tai millainen pitäisi olla? Mulla on ollut sellainen lista pojista, mutta aion nyt luopua siitä sen naurettavuuden vuoksi. Tässä muutamia esimerkkejä mun listastani: Pituutta täytyy löytyä yli 190cm, tatuointeja täytyy olla, samoin tummat melko pitkät hiukset, ei hoikka muttei mikään tynnyrikään. Venytykset on tosi jees, ja ruskeista silmistä en tykkää mutta siniset on tosi jees. Muita kriteerejä on mm. se, että miehen täytyy olla yli 18, tykätä samantapaisesta musiikista kun mä, ja ajokortti täytyy löytyä. Täytyis myös asua lähellä mua, ja ymmärtää mua ku mä oon vaikee. Siihen se on yleensä tökännytkin, haha :-----D. Noi mun kriteerit on aika naurettavia, enkä aio pitää niistä enää kiinni. En silti usko, että seurustelisin koskaan 170cm&50kg blondin kanssa, jolla on rillit, ruskeet silmät ja musiikkimaku ois tyyliin Matti ja Teppo. XD Paitsi tietysti, jos sillä on ihana nenä ja se ois tosi mielenkiintoinen... Never say never.

 2. Tykkään persoonallisista nenistä. Töpseli nenät tosin on total turn off. XD Mun ensimmäisellä poikaystävällä oli ihan tajuttoman ihana nenä. Sellanen "körmy" nenä. En tiiä miks, mutta tykkään sellasista ihan hirveesti. Oon aina halunnu itellenikin sellaisen.. Mun pikkusiskolla on tosi kiva nenä.

3. Oon luonnonlahjakkuus sotkemisessa. Mä en oikeesti tajua miten se käykin niin helposti. Siivoan (tai mun pitäis siivota) mun huone _joka_päivä_ että se pysyis edes jotenkin siistinä. Aamulla mä otan kaikki meikit esille vaikka laittaisin vaan meikkivoidetta&ripsaria, ja jätän ne siihen. Samoin hiustuotteet, vaikka laittaisin hiukset vaan ponnarille. Vaatekriisi iskee joka aamu, joten puolet vaatekaapin sisällöstä löytyykin aina lattialta vaikka olisin ne edellisiltana sinne nätisti viikannut. Myös kaikki kirjat, lehdet ja krääsä ei vaan tunnu pysyvän niille tarkoitetuissa laatikoissa. Tuntuu että ne tulee sieltä itsekseen pois. :'D Ja parasta tässä on se, että mä vihaan likaisuutta yli kaiken.

4. Oon ylitarkka hygieenisyydestäni. Mulla on tavallaan "bakteerikammo". Mua inhottaa ihan hirveesti pitää samaa paitaa kaks kertaa pesemättä sitä, tai jos puhdas paita on tippunu lattialle ja ollu siinä päivän, mä en todellakaan pistä sitä enää päälleni vaikka se on käytännössä ihan puhdas. En myöskään juo samasta pullosta/mukista josta joku on jo juonut. Hiusten kasvatuksessahan ihanteellisinta olis, että ne pesis vaan kerran, max. kaks viikossa. EI TULE ONNISTUMAAN. :---D Srsly. EI. Suihku on kaveri. <3 Mulle on ihan mielettömän tärkeetä että tuoksun hyvältä, ja että oon ihan putipuhdas 24/7. Ihan sama että oonko presidentillä kylässä vai kipeenä kotona. Likaset ihmiset inhottaa mua. Varsinkin likaset hiukset.


5. Tykkään Queenistä. Mun mielestäni se oli aivan loistava yhtye. En usko että kauheen moni tiesi tätä, joten kerron sen nyt tässä. :D Freddie Mercury on mun mielestäni aivan mielettömän ihana, ja sillä on mahtava ääni. Harmi että se on kuollut. :( Osaan suunnilleen kaikki Queenin kappaleet ulkoa. Lemppari kappaleita näiltä poitsuilta on mm. Bohemian Rhapsody, I Want It All, Somebody To Love, Another One Bites The Dust ja Radio Ga Ga. Nams.

6. Halveksin ihmisiä, jotka eivät osaa pitää hauskaa ilman alkoholia. Se on aivan naurettavaa. Varsinkin kun puhutaan alaikäisitä tytöistä. Mulla ei ole mitään juomista vastaan, mutta onko se nyt oikeesti sitten hienoa nolata itsensä julkisesti (käydä kusella tien varressa, panna randomia, nuolla 5 eri jätkän kanssa, oksentaa ja sammua). Mä en oo ikinä juonut itseäni känniin. Oon aina ollut bileissä selvänä, tai pienessä hiprakassa. Nämä suuret "massatapahtumat" tavallaan ahdistaa mua. Joka_ikinen_vappu&koulujen loppu&uusi vuosi, jolloin kuvioissa on ollut mukana alkoholia, oon joutunut pitämään huolta mun kavereistani. Mä olen aina se, joka pitää hiuksia takana kun kaveri oksentaa, ja lohdutan kun joku on mokannut tai tehnyt jotain tyhmää. Tää on ehkä suurin syy siihe, että en oo koskaan tavallaan edes saanut "mahdollisuutta" juoda. Ja voin kertoa, että kun katselet vierestä kun kaveri oksentaa muovipussiin ja itkee, se ei saa mua ajattelemaan alkoholista mitään positiivista.

7. Olen erittäin boheemi. Jos joku sanoo, että jokin asia täytyy tehdä nyt&heti&näin&noin&tällä tavalla, voi olla varma että mä en tee. En sen takia, että haluaisin olla ärsyttävä, tai mitään semmoista. Mua vaan ihan_oikeesti_alkaa ahdistamaan kauheesti ja haluan jättää asian tekemättä.

8. Tupakoinnista olen sitä mieltä, että jos muut haluaa pilata keuhkonsa niin siitä vaan. C: Tosin, mun täytyy myöntää että tykkään tupakan hajusta. Mutta se tunne, kun kaikki sun kaveris polttaa sun ympärilläs, on ihan hirveä. Mä en halua hengittää sitä paskaa. :C Se ei vaan ole mun juttuni.

9. Oon "liian" kiltti ja hyväntahtoinen ihminen, jonka takia löydän itseni usein ongelmista. Mä en vaan osaa sanoa ei. Haluan uskoa kaikista ihmisistä pelkkää hyvää, ja lähden aina uusiin kaverisuhteisiin avoimin ja luottavaisin mielin. On ollut järkyttävää kuinka kieroja, pahantahtoisia ja ilkeitä ihmiset voivat olla ilman syytä. Onneksi mun kaverisuhteistani tällaisia ihmisiä ei juurikaan enää löydy. Toinen juttu on myöskin se, että mä en osaa riidellä. Meen ihan lukkoon jos joku alkaa sättiä mua tai haastamaan riitaa. Haluan vaan äkkiä pois siitä tilanteesta.

10. Olen kiinnostunut psykologiasta, filosofiasta, terveystiedosta, biologiasta ja fysiikasta. Tykkään kanssa kuvataiteesta ja englannista. Isona haluan kauneuskirurgiaan erikoistuneeksi sairaanhoitajaksi. :)

Mä haastan teidät kaikki kertomaan 10 faktaa itsestänne omassa blogissanne, tai tämän postauksen kommentteihin ! :3


Kartsa12 kommenttia:

 1. sun banneri on ihana!

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tämmöstä oli toivottu !

  VastaaPoista
 3. Vaikutat tosi fiksulta ikäisekses! :)

  VastaaPoista
 4. Haha, kuulen tota usein mut en mä ny tiiä.. :)

  VastaaPoista
 5. Ooh! Meillä on kamalan samanlainen ajatusmaailma :o Ja oon aina luullut olevani yksin nenäfetissini kanssa, mutta en olekaan! Huraa :D

  VastaaPoista
 6. en ikinä ikinä ikinä lue tälläsiä juttuja, mutta luettuani jo pari ensimmäistä sanaa luin mielenkiinnolla koko jutun loppuun :)

  että siis minkäikäinen olet? oot aika ihana

  VastaaPoista
 7. Illusionisti sanoi...
  Ooh! Meillä on kamalan samanlainen ajatusmaailma :o Ja oon aina luullut olevani yksin nenäfetissini kanssa, mutta en olekaan! Huraa :D

  ~ haha ;D

  Anonyymi sanoi...
  en ikinä ikinä ikinä lue tälläsiä juttuja, mutta luettuani jo pari ensimmäistä sanaa luin mielenkiinnolla koko jutun loppuun :)

  että siis minkäikäinen olet? oot aika ihana

  ~ oon 16 :)

  VastaaPoista
 8. Tykkään hirveästi sun kirjotustyylistä! En yleensä tykkää lukea vieraista ihmisistä mitään tarkempaa tietoa mut tää oli kyl tosi mielenkiintonen ja oli pakko lukea kokonaan =) Näitä lisää!

  VastaaPoista
 9. hheh onneks mä eksyin tänne blogiin
  koska sä vaikutatat olevasi ihana persooona<3 ja ihana blogii

  VastaaPoista
 10. Anonyymi sanoi...
  hheh onneks mä eksyin tänne blogiin
  koska sä vaikutatat olevasi ihana persooona<3 ja ihana blogii

  ~ Aww kiitos ♥

  VastaaPoista
 11. Eksyin blogiisi ensinmäistä kertaa ja ajattelin sinun olevan pinnallinen, mutta kun luin tämän postauksen, käsitys muuttui täysin! Etenkin sen takia, että Queen on myös mun yksi lempibändeistä ja Freddie on jumala. Itken kun kuuntelen Mother Lovea. (: Muutenkin tosi kiva postaus!!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥