11.10.2011

Cupcake Monster

Heippa kaikki ihanaiset! Koulu on uuvuttanut mut ihan täysin, luojan kiitos ens viikolla on loma ! Lomasuunnitelmat on vielä vähän auki, mutta enköhän mä jotain keksi. :3 Kavereiden kanssa hengailua, kasvohoito ja ehkäpä Helsinkiin C: Alunperin piti mennä Kreikkaan, mutta kukaan meitin perheestä ei jaksanut lähteä koska me ollaan reissattu lähiaikoina niin paljon. (Mm. Lontoo, Italia 2x, Sveitsi, Espanja..) :---D Ymmärtänette? Ei vaan huvita oikeesti, ja kun jouluna on kuitenkin taas reissu luvassa. C:

Envei, koeviikko tosiaan takana ja joo, kyllä se oli ehkä pienoinen shokki. Ei se itse koeviikko, mutta se palautuspäivä. Mun heikoimmat aineet (matikka, ruotsi) oli nyt heti ekassa jaksossa ja osasinkin odottaa että en ehkä pääse läpi. :C Nyt otin ruotsin 1 kurssin uusiksi ja oon tosi positiivinen tän kurssin suhteen. Mun opettajani vaihtu semmoseen trendikkäämpään, iäkkäämpään ladyyn ja tykkään hänestä todella paljon! Ymmärän_kaiken_ja opin tosi nopeasti hänen tunneillaan! Kuvataiteesta en oo saanut vielä numeroa, mutta pelkään pahoin että saan vaan 9. Ihan tosi, kauankohan oon tavotellut 10? Ja kun tää sama opettaja opettaa myös yläastetta ja antoi Sallalle (pikkusisko) kuvateiteesta 10 niiniin :----D Mur. Oon kade!

Hiusten värjäily on myös ollut mielessä jo pitkään. Itseasiassa mun hiukset ei oo täysin mustat tälläkään hetkellä ;D Saatte odottaa videopostausta.♥ Täytyis vaan saada säästettyä rahaa uusiin pidennyksiin, koska hiusten väri todellakin vaihtuis ;D Jos en saa rahaa kasaan, värjään molemmat mun pidennykset mustalla, ompelen ne yhteen ja ta-dah! Mulla on tosi paksut tummat pidennykset. :---) Mutta tosiaan jos saisin jostakin nyt hommattua ne eri väriset pidennykset, liimaisin ne mun päähäni sitten kiinni! Ja oi kyllä, tiedän että se "repii omat hiukset irti päästä" mutta mielummin pitkä nätti tucca kuukauden kuin, noh.. lyhyt tucca kuukauden. XD Okei, oon ehkä vähän turhamainen, mut ainakin myönnän sen.


Oon myös aikeissa poistaa tuolta sivupalkista ton mun "tulossa lähiaikoina" sivupalkin, koska mun postauksiani matkitaan. Get A Life Bitches. Myös ensimmäinen feikkiprofiili musta on löydetty, joten kerron teille nyt että miltä sivuilta mut voi löytää ja millä nimimerkillä. Mun nickini kaikkialla on KINUSKIUFO ja mulla ei ole facebookia, mutta mulla on kuvake ja galleria. Ei muita, okie? :]

Mutta nyt loppukevennykseksi yksi juttu vielä tähän ! :) Arvostan jos tääkin matkitaan, sitä kyl oikeesti bustaa teidät jo XD Alan tekeen sellaisen "Kuukauden lemppari tuotteet" tyylisen video tai kuvapostauksen joka kuun lopussa. Tätä on mulle ehdoteltu, ja oon katsellut joskus ulkomaalaisia tyttöjä youtubessa tekemässä tämän tyylisiä postauksia ja oon hirveen innostunut tekeen sellaisia myös itse! C: Kiitos pyynnöstä. Teen myös mahd. pian sen meikkien esittelyn.

Nyt meen tekeen koulujuttuja, kirjoittelen taas mahdollisimman pian murut ! Bybyyye~


Muistakaa käydä osallistumassa arvontoihin !Kartsa


11 kommenttia:

 1. Kauheeta toi matkiminen! Eiks ihmisillä enää oo omia ideoita? No mut enivei piti sanomani, että toi banneri on ihan sairaan upee ja sun blogis vaikuttaa mielenkiintoselta :)

  http://lissukka-liveforlife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. sulla on valehtelematta ja yhtään suurentelematta maaaaaaaaaaailman paras blogi! :)

  VastaaPoista
 3. Oon nyt alkan lukee tät sun blogii ja sul on ihanii noi meikkivinkit ja kynnet ((:

  VastaaPoista
 4. däni sanoi...
  sulla on valehtelematta ja yhtään suurentelematta maaaaaaaaaaailman paras blogi! :)

  ~ AWW kiitoksii !! ♥ mulla on maailman parhaat lukijat ;D

  Anonyymi sanoi...
  Oon nyt alkan lukee tät sun blogii ja sul on ihanii noi meikkivinkit ja kynnet ((:

  ~ Ihanaa, kiitos ♥

  VastaaPoista
 5. ketkä sua sit on matkinu?:O
  no sehä meinaa vaa et sua ihaillaa, vai? xd joo ihana bloggg =)

  VastaaPoista
 6. Onko hieman paksua valittaa matkijosita ja kertoa samassa postauksessa alkavasi toteuttaa toisilta kopioitua ideaa :D? Blogeissa aika pitkälti samat aiheet pyörii, mikset ottaisi kohteliaisuutena sitä, että joka pitää postausideoitasi (tai sinun muilta saamiasi ideoita) niin hyvinä, että haluaa itsekkin toteuttaa niitä omassa blogissaan? Täysin orginalia ideaa tuskin onkaan, jostain sen inspiraatio tai idea aina lähtee.

  VastaaPoista
 7. Miina sanoi...
  Onko hieman paksua valittaa matkijosita ja kertoa samassa postauksessa alkavasi toteuttaa toisilta kopioitua ideaa :D? Blogeissa aika pitkälti samat aiheet pyörii, mikset ottaisi kohteliaisuutena sitä, että joka pitää postausideoitasi (tai sinun muilta saamiasi ideoita) niin hyvinä, että haluaa itsekkin toteuttaa niitä omassa blogissaan? Täysin orginalia ideaa tuskin onkaan, jostain sen inspiraatio tai idea aina lähtee.

  ~ On eri asia tehdä jokin postaus kun sitä on pyydetty kauheesti, kun se että matkii suoraan kaikki postauksensa jonkun toisen blogista niinku mulle on tehty. :) On kurjaa seurata että sitä mukaa kun on tehnyt postauksen, toinen tulee kopiona perässä. Ja on aivan totta, että aiheet on samoja, mutta ihmeellistä sattumaa että sitä mukaa kun julkaisee jotain, toinen julkaisee sen seuraavana päivänä. Kai sen sitten pitäis olla imartelevaa? 0_o lol.

  VastaaPoista
 8. et koskaan vastaa mun kysymyksiin / kommentteihi:(
  siis kuka matkinu? link?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi sanoi...
  et koskaan vastaa mun kysymyksiin / kommentteihi:(
  siis kuka matkinu? link?

  ~ Koskaan? Sori mut hitostako mä eri anonyymit erotan? :D Ja en mä todellakaan bustaa niitä vaikka mieli tekiskin.

  VastaaPoista
 10. emmä sitä meinannu et kelaisin et sä tarkotuksella mulle jätät vastaamatta XD aina vaan ku oon sulle kommentoinu jotain kivaa tai kysyny jotain oot vaan julkassu sen etkä oo vastannu mitää!xD mut hei toki jos saat paljon kommenttii niin tajuun sen et ei kaikille voi jaksaa vastata;D mut kiitos tästä ihanasta blogista! sun videopostaukset on huippuja!

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥