23.9.2011

Pretty In Pink

Hellurei honeyt ! Nyt viimeistään huomaatte, että mä todellakin rakastan meikkejä! Haluan esitellä teille mun meikkiperheen uuden tulokkaan, Coastal Scentsin Radiant paletin ! Noi värit on aivan täydelliset mulle! Ne on tosi pigmentikkäitä. Samassa paketissa tuli myös NYX:in primeri, ja huomasin kyllä muutoksen. Värit on ihan mielettömän pigmentikkäitä sen kanssa! Silti polttelis kyllä se Urban Decayn primeri ! Ehkä ostan sen sitten jostain kun toi nyxin primeri loppuu. I'm so happyyy ! C: Oon ihan rakastunut näihin pikku paletteihin.  Pretty in pink, huh?

Tässä vielä kuvaa tästä kullanmurusta (ja tarkemmat varmasti huomas että tää pääsi näinkin vähäisen käytön jälkeen mun top 10 meikkeihin, mut only bcuz i really luv this palette)

Tilasin tän @ pretty.fi


Puwwwwr.

Maailman helpoin meikki! Kahta eri pinkkiä, beessiä, ja tekoripset. <;


Ihanaa kun teitä lukijoita on jo näin paljon ! Oikeesti en ois iki-iki-ikinä uskonut etä mun blogiani lukee lähes 200 ihmistä !! KIITOS TEILLE ! Osoittaakseni teille kuinka tärkeitä ootte mulle, järjestän uuden arvonnan heti kun 200 lukijaa pamahtaa täyteen :3 !

Ps. Jos teillä on jotain meikkitutoriaali toiveita, tai miksei muitakin postaus ideoita, heittäkää mua ihmeessä kommentilla ! C:


Kartsa8 kommenttia:

 1. tää sun blogi on niin ihana ja oot tosi hyvä meikkaa ! (:

  VastaaPoista
 2. ihanii noi värit tos paletis !! toommosii kivan pirteitä :)

  VastaaPoista
 3. osaatko neuvoo mistä sais ostettua hyviä tekoripsiä? :) mulla on ihan sairaan lyhyet ripset ja oon aatellu kokeilla tekoripsiä. mut kaikki tekoripset näyttää sellasilta liian pitkiltä ja sellasilta feikeiltä...

  VastaaPoista
 4. idda sanoi...
  ihanii noi värit tos paletis !! toommosii kivan pirteitä :)

  ~ eiks ookkin ! :3 ♥

  Anonyymi sanoi...
  osaatko neuvoo mistä sais ostettua hyviä tekoripsiä? :) mulla on ihan sairaan lyhyet ripset ja oon aatellu kokeilla tekoripsiä. mut kaikki tekoripset näyttää sellasilta liian pitkiltä ja sellasilta feikeiltä...

  ~ hmm. onhan niitä eri pituisia? jos et oo vielä kokeillu tekoripsiä, kannattaa varmaan ostaa ekat jostain seppälästä kun ne on aika halpoja (mutta hyviä!). Mulla on tässä kuvassa seppälän ripset. :) Ne tuntuu aluks pitkiltä, mutta niihin tottuu, ja sit haluaa vaan pidempiä ja pidempiä.. ;3

  VastaaPoista
 5. Moii! Sun blogi on superkiva ja inspannu mua paljo, kiitos siitä! (: Tekisitkö joskus postauksen kasvonhhoidosta, siis miten hoidat kasvoja, pohjustat meikin tai jotain muuta vastaavaa? Musta tuntuu nimittäin aina, että meikit valuu ja kasaantuu..se kai johtuu huonosta meikinpohjustuksesta tai muuten paskoista meikeistä ehh..?

  VastaaPoista
 6. Aww kiitos ! ♥ Joo voin tehdä !

  VastaaPoista
 7. kiva tämä blogisi, täältähän saa kivoja meikkivinkkejä ! :> menin heti kurkkimaan pretty.fi nettisivuille, josko itsekin tilaisi jotain ! ja tykkäsin bannerin kuvasta myöskin erittäin paljon !

  http://mylifeasprimadonna.blogspot.com/

  käy ihmeessä kurkkimassa blogiani ja kommentoi, jos tulee jotain mieleen ! lukijaksikin saa liittyä =)

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥