11.9.2011

The Fucking Name Is Love ♥

Hiya ! Ajattelin tehdä tänään tälläsen postauksen joita nyt näkee vähän joka blogissa. Oon miettinyt haluavani siirtyä "kalliimpiin" meikkeihin, ja ajattelin nyt sitten että hei teenpäs tälläisen "haluunhaluunhaluun" postauksen! Kun mun tulee ostettua oikeesti tosi usein meikkejä, jotka nyt ei ole ehkä mitään halvimpia, mutta ei lähellekkään niitä kalliimpia, ja ne loppuu tosi nopeesti eikä välttämättä ookkaan sitten sellasia kun mitä oletin niiden olevan. Meikit on mulle tosi tärkeitä, tykkään niistä enemmän kun vaatteista/hiuksista tai mistään tollasesta.

Enkä nyt halua siirtyä kalliimpiin meikkeihin sen takia että voisin sanoa meikkaavani kalliilla meikeillä. Ehen tosiaankaan! Syy tähän on se, että haluaisin että mun meikit olis yksinkertasesti laadukkaampia, ja että ne kestäis paljon kauemmin. Myöskin meikkien pigmentikkyys ja kaikki sellainen on tosi tärkeitä.

Oonkin nyt viime päivät kuolannut kaikkia ihania merkkejä joihin mulla nyt ei edes ole varaa tällä hetkellä hehe :'D Mutta jonain päivänä ! Alan säästämään rahaa (jota mulla on alle 10 € tällä hetkellä :c angst) ja alan pikkuhiljaa siirtymään noihin meikkeihin joita haluaisin oikeesti käyttää.

Mulla on muutamilta alla olevilta merkeiltä jo vähän meikkejä, jotka oon todennut ihan super ihaniksi ! Kuten Isadoran yksi luomiväri paletti, sekä YSL poskipuna + MACin ripset. C:

Ette voi väittää ettei mm. Anna Suin tai Too Facedin pakkaukset ois maailman suloisimpia! Puwwwr.

Mutta nyt näiden ihanuuksien kuvia ! VAROITUS: muista hengittää !


Joe Blasco


MAC
Anna SuiToo Faced
Isadora

YSL


Urban Decay
Nars

Noniin! Siinä nyt muutamia merkkejä. :----) Mä oon aivan rakastunut noihin kaikkiin, ja haluaisin vaikka mitä kyseisiltä merkeiltä! Mitkä on teidän lempi merkkejänne? Onko jotain merkkejä mitä haluaisitte käyttää, mutta ette voi syystä tai toisesta? Onko teillä jotain muita hyviä merkkejä joita haluatte suositella? Tell me !

17 kommenttia:

 1. Tosi huvittavan söpö yläkuva ja tausta. ;D

  VastaaPoista
 2. Tosi pirtiä ja ihana ulkoasu!:)

  http://jr-justmylife.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttömän nättejä meikkejä. Tykkään siitä kun noiden laadukkaiden meikkejen ulkonäköönkin on nähty niin paljon vaivaa ja ne on niin houkuttelevan nököisiä :3 Kelpais!

  VastaaPoista
 4. En ole koskaan edes käyttänyt mitään muita kuin Clarinsia, YSL:ia ja Dioria. Ripsari poikkeuksellisesti Kanebon ja on mulla kai joskus ollut joku perus Lumenen puuteri, jos oikein muistan. Tosin saattaa johtua siitä, etten käytä meikkejä kiloa joka päivä ja silloin voi ostaa vähän "laadukkaampaakin" kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
 5. Okay :) ja vaikka laittaiskin kilon meikkiä naamaan, onko sen niin väliä? Luonnollisuus on yliarvostettua.

  VastaaPoista
 6. Joo meikä on niiiin rakastunut esim NYXin tuotteisiin, omistan vain siltä merkiltä kylläkin mustan kajalin jonka ostin Helsingistä joskus _kirpputorilta_(käyttämättömänä) ja se on ollu luotto ja toimii kuin unelma. Jos kaikki NYXin tuotteet on yhtä hyviä kuin se, voin vaivatta väittää niiden olevan superhyviä. Jos mulla ois tarpeeks rahaa,en käyttäiskää muita kuin kalliimpia tuotteita.

  VastaaPoista
 7. en muistanu hengittää! noi kaikki oli IHANIA ehkä ei kyl sopis mulle mutta sulla näyttää varmasti hyvältä :> toi anna sui on oikeesti tosi laadukas (myös noi muut tottakai:D) ja aaah jos ois ees 1 sen tuote.. ♥
  kiva blogi,jeejee sait uuden lukijan (=

  VastaaPoista
 8. Sulla on ihanan pinnallinen blogi. :D♥ älä käsitä väärin, musta on piristävää lukea vaihteeksi vaaleanpunaista blogia, jossa on paljon "tyttöjen juttuja" meikeistä hiusten laittoon ja kynsiin etc, ja kirjotat tosi kivalla tyylillä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymille: Siis ei en todellakaan ota pahalla ! :D Tää blogi on tarkoitettukin sellaiseks pinnaliseks "tyttöjen juttu" blogiksi ! :) Jos haluan kirjotella jotakin syvällisempää niin teen sitten toisen blogin. <:

  VastaaPoista
 10. Joe Blascolla on muuten tosi hyviä peitevärejäkin, jos haluut vielä lisää kuolattavaa :D Ja YSL:n kynsilakat on ihan parhaita!!

  VastaaPoista
 11. joo täytyy varmaan jossain vaiheessa koittaa sellaistakin. :) nyt on kuitenkin tulossa meikkivoide, poskipuna ja huulipuna.

  VastaaPoista
 12. Mistä oot ostanut ton naked paletin? :)

  VastaaPoista
 13. Siis nämä ei ole mun meikkejäni :) Nää on netistä. Tää on "haavelista"

  VastaaPoista

Comment! Ask! Tell me what's on your mind!
I love to read comments & I will usually respond to them ♥